![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Baieti, eu sunt nou Este posibil de a avea 2 tastaturi pe acelasi calculator, dar programul de taste doar pe unul dintre ei? Ive luat 2 clape, un non fără fir şi fără fir, Stiu ca acolo este un software care nu-cheie Programare. havnt dar am fost în stare să găsească o de nu-l pe duel keybored şi păstrarea încă o normală. Sper ca are sens. Alex aka Slob |
|
| |||
| |||
| Mai întâi de toate Bine ati venit la Computer Juce In al doilea rand. Nu am mai văzut un dublu tastatură PC in viata mea. Dual ecran. Dual stereo. Dual totul altceva, dar niciodată clape. Cu excepţia de laptop-uri obvously. Cu toate acestea, nu înseamnă că ei nu s-ar putea possilbe doar sa spun foarte foarte rare. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Mă întrebam dacă cineva a venit peste program software de la chei unice de a face lucrurile. ca de presă, "M" pentru mass-media player şi 'p' pentru Photoshop ect Mulţumesc |
|
| |||
| |||
| Ive citit acest lucru înainte de şi în alte forumuri, şi niciodată nu au făcut-dual kayboards în cele din urmă, cred că ei dont posibil colega |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nici nu puteţi avea două tastaturi pe acelaşi computer. Mulţi oameni au încercat, dar nu o luat-o de a lucra în FAS ştiu off.
Acestea fiind spuse, se pare că, utilizând un joc-tampon, alături de tastatura ar putea fi soluţia. Programul de butoane de joc-tampon pentru funcţiile pe care doriţi să le folosiţi şi presto. De asemenea, ocupă mai puţin spaţiu pe birou mult de două tastaturi. Noroc: Chris Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bine i-au la clape de pe PC-ul meu!! ![]() o USB (mea principală i întotdeauna o utilizare) şi altul este normal tastatură conector (care i utiliza pentru a accesa meu bios ca tastatură USB obiceiul de lucru pe post de BIOS), dar ambele tastaturi lucru i-ar perfecta de aşteptat un fel de problemă ca congelare, dar l-am avut acum 2 ani pentru aceasta, cu nici o problema .. ca pentru perioada de programare una din cheile clape de a face anumite lucruri, nu sunt sigur daca poti sa faci asta chiar dacă aţi putea să cred că ar face acelaşi lucru, pe de altă tastatură
|
| |||
| |||
| Singurul mod în care pot crede în afara este de a obtine o tastatură care acceptă cheie cartografiere ca Logitech G11. Lucrari de o trata cu 18 taste programabile. nu sunt sigur cum aceasta ar comporta în cazul în care acesta este conectat la un calculator, împreună cu o standrd tastatură. Noroc Chris. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pete21, am făcut asta, de asemenea