![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Chlapi, já jsem nová Je možné mať 2 klávesniciach na rovnakom počítači, ale program kľúča iba na jednej z nich? Ive dostal 2 klávesnice, bezdrôtové a bezdrôtové Viem, že existuje softvér, ktorý sa tam kľúč programovania. ale aj havnt podarilo nájsť jeden prípravok na súboj keybored a stále drží jedného normálne. Dúfam, že to dáva zmysel. Alex aka Slob |
|
| |||
| |||
| V prvom rade je vítané počítačových júce Druhá zo všetkých. Nikdy som nevidel duální klávesnice PC v celom mojom živote. Duálny obrazovka. Duálny stereo. Duálny všetko ostatné, ale nikdy klávesnice. S výnimkou notebookov obvously. Avšak to neznamená, že nie je jeho possilbe môže znamenať len veľmi zriedkavo. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Hovoril som si, keby niekto prišiel cez softvér na programe jediné klávesy robiť veci. rád stlačte 'm' pre prehrávač médií, a 'p' pre photoshop ect Vďaka |
|
| |||
| |||
| Ive čítaj predtým v iných fórach, ale nikdy to dvojaký kayboards do konca, dont think jej možné mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No nemôžete mať dve klávesnice na rovnakom počítači. Mnohí ľudia sa snažili, ale nikto to mám do práce as fas as vím off.
Ktorý uviedol, že to vyzerá tak, že pomocou game-pad vedľa klávesnice by mohla byť riešením. Program tlačidiel hru-rampa pre funkcie, ktoré chcete použiť, a presto. Tiež zaberá oveľa menej miesta na stole ako dvoma klávesnicami. Nazdraví: Chris Môj systém: Willy wonku to polygón Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobre som sa klávesnice na mojom PC! ![]() jeden usb (môj hlavný i vždy použitie) a druhý je normálne klávesnice konektor (čarodejnice použiť aj pre prístup k mojim bios ako USB klávesnice zvyknutý pracovať na bios post), ale aj klávesnica perfektnú prácu bych očakávaných nejaký problém, ako mrazu, ale mám to za 2 roky teraz bez problému .. ako pre programovanie jedným z kľúčov k tomu klávesnice niektoré veci si nie istá, či môžete urobiť aj v prípade, že by mohol aj myslieť, že by sa to isté na druhej strane klávesnice
|
| |||
| |||
| Jediná možnosť, ako môžem myslieť vypnúť, je zaobstarať si klávesnicu, ktorá podporuje kľúčové mapovanie ako Logitech G11. Diela liečbe sa 18 programovateľnými klávesmi. Nie som si istý, ako by sa správať, ak je pripojený k počítaču spolu s standrd klávesnice. Na zdravie Chris. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pete21, verím, že rovnako