![]() |
|
| |||
| |||
| Selam Beyler, Ben yeni Bu aynı bilgisayarda 2 klavye olması mümkün, ama sadece biri program anahtarları? Ive 2 klavye, kablosuz ve kablosuz var Ben orada yazılım gibi önemli programlama olduğunu biliyorum. ama i edilmiş bir düello bunu yapar keybored ve hala bir normal tutmak bulabilirsiniz havnt. Bu mantıklı umuyoruz. Alex aka çamur |
|
| |||
| |||
| İlk Bilgisayar Juce hoşgeldiniz ve İkinci olarak. Ben bütün hayatın bir çift klavye bilgisayar görmedim var. Çift ekran. Çift Stereo. Çift herşey ama asla klavyeler. Dizüstü bilgisayarlar ve dışında obvously. Ancak bu da sadece çok çok nadir olabilir possilbe değil anlamına gelmez. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
eğer kimse yazılım genelinde şeyler yapmak için tek tuşlarını programa geldi ben merak ediyorum. Photoshop EKT için medya oynatıcı ve 'p' için baskı 'm' gibi Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Ive diğer forumlarda önce bu okuyun ve sonunda ikili kayboards hiç, dont ile mümkün dostum düşünüyorum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır, aynı bilgisayarda iki klavyeler olamaz. Birçok kişi ancak denedi kimse Fas gibi kapalı biliyorum olarak çalışmaya var.
Bunun bir oyun kullanarak benziyor-pad klavyenizin yanında çözüm olabileceğini söyledi olmak. Senin oyunun Programı düğmelerle kullanmak ve çabuk istediğiniz işlevleri için yastık. Ayrıca iki klavyeler daha Masanın üzerinde çok az yer alır. Şerefe: Chris Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet klavyeler için var benim PC! ![]() bir USB (ana benim her zaman) ve kullanım diğeri normal klavye bağlayıcı olduğunu (cadı i) ama BIOS yayında USB klavye alışkanlık iş olarak BIOS erişmek için iki klavye mükemmel iş sorununu bir tür gibi beklenen ediyorum dondurma ama 2years için artık hiçbir sorun ile .. bu oldu Eğer bile sanırım sizce diğer klavyede aynı yapardın yapabilirim emin değilim olarak klavye tuşlarının programlama için bazı şeyler yapmak
|
| |||
| |||
| Ben kapalı düşünüyorum tek yolu bu Logitech G11 gibi temel haritalama destekleyen bir klavye elde etmektir. Eserler 18 programlanabilir tuşları ile farklı bir. Eğer bir standrd klavye ile PC birlikte bağlı bunun nasıl hareket edeceğini sanmıyorum. Peynir Chris. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pete21, bu gayet güzel