менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Please Help - клавіатура

Reply

Різьба Інструменти
Old
Нові члени групи

Default Please Help - клавіатура

Hey Guys, я нове

Чи можна мати 2 клавіатур на одному комп'ютері, але програма ключі лише на одну з них?

Ive Got 2 клавіатури, бездротові і не бездротова,
Я знаю, що це програмне забезпечення, там, чи що ключові програмування.

але я havnt вдалося знайти один робить це на дуель keybored і все ще тримаючи одну нормальну.

Я сподіваюся, що має сенс.

Alex
AKA Slob
Old
Нові члени групи

Перш за все, ласкаво просимо в комп'ютерних Juce

По-друге.
Я ніколи не бачив подвійне клавіатурі комп'ютера за все моє життя. Подвійний екран. Dual стерео. Подвійний все інше, але ніколи не клавіатур. За винятком ноутбука obvously. Однак це не означає його не possilbe це може означати тільки своїм дуже-дуже рідко.
Old
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Морква View Post
Перш за все, ласкаво просимо в комп'ютерних Juce

По-друге.
Я ніколи не бачив подвійне клавіатурі комп'ютера за все моє життя. Подвійний екран. Dual стерео. Подвійний все інше, але ніколи не клавіатур. За винятком ноутбука obvously. Однак це не означає його не possilbe це може означати тільки своїм дуже-дуже рідко.
Його тільки 2 клавіатур підключено до тієї ж comeputer, 1 USB Wireless та іншими USB-нормальному.

Мені було цікаво, якщо хто зіткнувся програмне забезпечення для програми одного ключі до справи матеріали. м, як натиснути на кнопку "" для медіа-плеєр і "П" для Photoshop ECT

Спасибо
Old
Донор групи

Ів читав до цього на інших форумах, і вони ніколи не зробили подвійне kayboards врешті-решт, Dont думати своєї можливої Mate
Old 31 травня 2008, 08:37
Донор групи

Ні, ви не можете мати два клавіатур на одному комп'ютері. Багато хто намагалися, але ніхто не отримав його на роботу як ФАС, як я знаю Off.

Сказавши це, схоже, що використання ігор-Pad поряд клавіатури може бути рішенням. Програма кнопок грального майданчиком для функцій, які ви хочете використовувати, і вуаля. Крім того, займає набагато менше місця на вашому столі, як двома клавіатурами.

Cheers:
Кріс

Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
ОЗУ:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Графічна карта (и):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Звукова карта:
Бортові 7.1 Sound
Жорсткий диск (и):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Оптичний привід (и):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Діло / PSU:
Космос RC-1000 / Арктичний 600W PSU
Охолодження:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Мережі / Інтернет:
Бортові
Монітор (и):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Операційна система (и):
Win-XP (SP2)
Old 31 травня 2008, 16:11
Донор групи

Ну, я повинна клавіатур на моєму комп'ютері!
Один порт USB (мій головний я завжди використовую), а інший стандартний роз'єм клавіатури (Witch використовувати для доступу до BIOS, як моя робота звичай USB клавіатура на BIOS POST), але обидва клавіатур роботу досконалий я б очікуваного якась проблема, як заморожування, але у мене було це для 2years тепер без проблем .. як і для програмування однією з клавіатур клавіші робити певні речі я не впевнений, що ви можете зробити це, навіть якщо б я думаю, було б робити те ж саме на іншій клавіатурі

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Old 31 травня 2008, 23:47
Донор групи

Єдиним способом я можу думати Викл отримати клавіатуру, яка підтримує ключові відображення, як Logitech G11. Роботи ставитися з 18 програмованими клавішами. Чи не знаю, як це буде вести себе, якщо він підключений до комп'ютера, разом з standrd клавіатурі.

Ура
Кріс.
Old 1 червня 2008, 01:12
Донор групи

pete21, я можу це зробити, а У мене є G15 Keyboard для нормальних речей, але старі PS / 2 клавіатура, пов'язані для використання в BIOS т.д.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Клавіатура Помилка чи ні справжнього клавіатури справитися Генеральний обладнання чат 20 27 жовтня 2009 16:26
Клавіатура допомогти, будь ласка! tomford100 Ноутбуки, КПК & Mobiles 3 13 вересня 2007 12:01
Налаштування клавіатури - налаштування клавіатури Logitech в Windows Комп'ютерні Spec Генеральний обладнання чат 3 16 травня 2007 06:31
Клавіатура - Як чистої клавіатури? glyphon Генеральний обладнання чат 7 4 жовтня 2006 15:26
Клавіатура та миша - У мене виникли проблеми з новою клавіатурою і мишкою ... Елітні Techs Генеральний обладнання чат 4 19 вересня 2006 01:38
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.