![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys, я нове Чи можна мати 2 клавіатур на одному комп'ютері, але програма ключі лише на одну з них? Ive Got 2 клавіатури, бездротові і не бездротова, Я знаю, що це програмне забезпечення, там, чи що ключові програмування. але я havnt вдалося знайти один робить це на дуель keybored і все ще тримаючи одну нормальну. Я сподіваюся, що має сенс. Alex AKA Slob |
|
| |||
| |||
| Перш за все, ласкаво просимо в комп'ютерних Juce По-друге. Я ніколи не бачив подвійне клавіатурі комп'ютера за все моє життя. Подвійний екран. Dual стерео. Подвійний все інше, але ніколи не клавіатур. За винятком ноутбука obvously. Однак це не означає його не possilbe це може означати тільки своїм дуже-дуже рідко. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Мені було цікаво, якщо хто зіткнувся програмне забезпечення для програми одного ключі до справи матеріали. м, як натиснути на кнопку "" для медіа-плеєр і "П" для Photoshop ECT Спасибо |
|
| |||
| |||
| Ів читав до цього на інших форумах, і вони ніколи не зробили подвійне kayboards врешті-решт, Dont думати своєї можливої Mate |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, ви не можете мати два клавіатур на одному комп'ютері. Багато хто намагалися, але ніхто не отримав його на роботу як ФАС, як я знаю Off.
Сказавши це, схоже, що використання ігор-Pad поряд клавіатури може бути рішенням. Програма кнопок грального майданчиком для функцій, які ви хочете використовувати, і вуаля. Крім того, займає набагато менше місця на вашому столі, як двома клавіатурами. Cheers: Кріс Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я повинна клавіатур на моєму комп'ютері! ![]() Один порт USB (мій головний я завжди використовую), а інший стандартний роз'єм клавіатури (Witch використовувати для доступу до BIOS, як моя робота звичай USB клавіатура на BIOS POST), але обидва клавіатур роботу досконалий я б очікуваного якась проблема, як заморожування, але у мене було це для 2years тепер без проблем .. як і для програмування однією з клавіатур клавіші робити певні речі я не впевнений, що ви можете зробити це, навіть якщо б я думаю, було б робити те ж саме на іншій клавіатурі
|
| |||
| |||
| Єдиним способом я можу думати Викл отримати клавіатуру, яка підтримує ключові відображення, як Logitech G11. Роботи ставитися з 18 програмованими клавішами. Чи не знаю, як це буде вести себе, якщо він підключений до комп'ютера, разом з standrd клавіатурі. Ура Кріс. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pete21, я можу це зробити, а
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Клавіатура Помилка чи ні справжнього клавіатури | справитися | Генеральний обладнання чат | 20 | 27 жовтня 2009 16:26 |
| Клавіатура допомогти, будь ласка! | tomford100 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 13 вересня 2007 12:01 |
| Налаштування клавіатури - налаштування клавіатури Logitech в Windows | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 3 | 16 травня 2007 06:31 |
| Клавіатура - Як чистої клавіатури? | glyphon | Генеральний обладнання чат | 7 | 4 жовтня 2006 15:26 |
| Клавіатура та миша - У мене виникли проблеми з новою клавіатурою і мишкою ... | Елітні Techs | Генеральний обладнання чат | 4 | 19 вересня 2006 01:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |