![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Аз съм начинаещ и просто завърши първата си изгради, без успех. Когато мощност до всички фенове с изключение на процесора фен работа, мощност LED строителство, HDD достъп, на PSU правомощия и му се върти вентилатор. И тогава той просто остане така. Няма сигнал към монитора, няма сигнал, няма нищо. На вентилатора на процесора да мърдам в доста редовни интервала, но не предат. Моят изграждане е както следва: SEAGATE Barracuda 7200,10 ST3320620AS (перпендикулярен запис технологии) 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / и Hard Drive Гигабайт GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel дънни платки Гигабайта GV-RX385512H Radeon HD 3850 512MB 256-битова GDDR3 PCI Express 2,0 x16 HDCP Готови Crossfire Поддържани видео карта Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 65W Dual-Core процесор Модел BX80557E6750 FSP групата Blue Буря II 2,2 ATX 500W Захранване SAMSUNG 20X DVD ± R DVD горелка Черно SATA Модел SH-S203B ANTEC деветстотин Черно стомана ATX средата кула Компютърна дело Арктика Охлаждане Фризер 7 Про 92 мм CPU Cooler Г. умения, 2GB (2 х 1GB) 240-пинови DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Памет Модел F2-6400CL5D-2GBNQ SAMSUNG 226BW Черно 22 "2 MS (GTG) DVI Широкоекранен LCD монитор Има ли нещо скочи като несъвместими или боклук? Искате някой промени ли нещо? Какво по дяволите трябва да направя първо? Аз гледам на всички тези кабели и всичко спретвам и Додея идеята за издърпване го върна. Всяко Помощ ще бъде много оценявам. Благодаря. |
|
| |||
| |||
| Преди всичко DONT мощност на машината отново, докато не провери CPU / heatsink са properley седнал и топлинна съединението се прилага, проверете за да сте сигурни, че вентилатора на процесора не е дефектно и включени в определени cpu_fan конектор, както и проверка сте четирите пинов конектор CPU мощност включен в дънната платка. Съхранявайте делото страна отворена и сила, за да се уверете, че се върти вентилатора на процесора, ако не късмет мощност на разстояние най-скоро. |
|
| |||
| |||
| Благодаря ви много за инфо. Аз успях да го сортират и ще споделят информация, така че тя може да помогне някой друг, дори докато embarrasses мен. Първият проблем е, че захранващ конектор е включен в дънната платка неправилно. В PSU и mobo документация както каза, че те ще работят с 20 или 24 пина. Аз включен 20-пинов конектор, и 4-пинов конектор PSU (не е 12V CPU мощност куплунг), съгласно указанията. И двамата са били в правилното слот, на правилното закрепване. Взех 4-пинов фигура на разстояние и то booted създаден веднага и аз имам в BIOS да се провери температурата на процесора и вентилатора веднага. Тъй като аз съм гледам в BIOS менюто вентилатора ритници върху всички от себе си и се върти целия път нагоре. CPU температура е 21 С и фен скорост 2800 об. / мин. Аз съм удивен, докато не осъзнаваш, че е на AUTO и контролирани от mobo. Аз просто не е намерила достатъчно топли да дойде, докато бях начална го. Всичко работи добре сега, много часове и проклетии късно. Надяваме се това ще спаси най-новото от noobs от някои от моите първи път строител отчаянието. Благодаря на всички за инфо тук. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ню Билд с Asus P5Q SE-Не Сигнал / публикувате или показвате | namenone | Общи Хардуер Чат | 2 | 10-ти септември 2009 година 14:08 |
| Ново строителство няма да публикувате | GaryG | Общи Хардуер Чат | 9 | 10 Jan 2009 12:14 |
| Микро сървър изграждане .. Първо изграждане ... Имате нужда от прегледи .. | krrose27 | Общи Хардуер Чат | 3 | 16-то Dec 2008 15:56 |
| Пост * * | gaza14 | Общи Хардуер Чат | 2 | 21 Март 2008 15:35 |
| Не съм сигурен къде да изпратите този | ken979 | Общи Софтуер Чат | 3 | 28 Авг 2007 10:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |