![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hello all. Jsem nováček a právě dokončil svůj první stavět bez úspěchu. Když jsem se moc se všem fanouškům, kromě ventilátoru procesoru práce, power LED díla, přistupuje HDD, PSU pravomoci a točí její fanoušek. A pak to stejně zůstane takhle. Žádný signál na monitor, žádné pípnutí, není nic. Chladič procesoru se škubnutí v poměrně pravidelných intervalech, ale bez rotace. Můj build je následující: Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320gb 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 Intel ATX Motherboard GIGABYTE GV-RX385512H Radeon HD 3850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 CrossFire HDCP Ready Podporované grafické karty Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80557E6750 Skupina FSP Blue Storm II 500W ATX 2.2 Power Supply SAMSUNG DVD ± R 20x DVD Black SATA Model SH-S203B Antec Nine Hundred černá ocel ATX polovině věže Počítačová Case ARCTIC CHLAZENÍ Mrazničkou 7 Pro 92mm CPU Cooler G. SKILL 2 GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-2GBNQ SAMSUNG 226bw Black 22 "2 ms (GTG), DVI LCD monitor Má něco vyskočit za neslučitelný nebo odpadky? By někdo něco změnit? Co to sakra mám udělat jako první? Dívám se na všechny ty kabely a vše v útulném a hnusí myšlenka tahání to všechno zpátky. Jakýkoliv pomoci chtěl bych být celek ocenil. Děkujeme vám. |
|
| |||
| |||
| Především DONT síly na stroji znovu, dokud si zkontrolovat cpu / chladiče jsou properley sedí a tepelné sloučenina je aplikován, zkontrolujte, zda je základní jednotka fanda není vadný a připojena v určených cpu_fan konektor a také zkontrolujte, zda máte čtyři pin CPU napájecího konektoru zapojen do základní desky. Držet u boku otevřené a zapněte, aby se ujistil CPU fan točí se, pokud není náhoda vypnutí asap. |
|
| |||
| |||
| Děkuji moc za info. Se mi podařilo získat tuto tříděny a budu sdílet informace tak, že to může pomoci někomu jinému, i když mě to do rozpaků. Prvním problémem je, že napájecí konektor byl zapojen do základní desky nesprávně. PSU a mobo dokumentace oba řekli, že budou pracovat s 20 nebo 24 pin. Jsem zapojen 20 pin konektor, A 4 pin PSU konektor (ne 12V CPU power konektor), podle návodu. Oba byli ve správném slotu na správné piny. Vzal jsem 4 pin kus pobřeží a je bota autobus a hned jsem se dostal do BIOS pro kontrolu cpu temp a ventilátor ihned. Jak jsem při pohledu na menu systému BIOS, ventilátor kopy na zcela sám a otočí se celou cestu nahoru. CPU teplota je 21 C a otáčky ventilátoru 2800 ot / min. Překvapuje mě, dokud jsem si uvědomit, že je na AUTO a kontrolován mobo. Právě jsem se nedostal horký dost pojď, když jsem byl začíná to. Everything works fine now, mnoho hodin a kletby později. Snad to bude ukládat nejmladší z noobs z některé z mých prvních-frustrace čas stavitel. Díky za všechny info zde. |