μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Παρακαλώ βοηθήστε, νέας κατασκευής, δεν POST

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 του Ιανουαρίου 2008, 00:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Παρακαλώ βοηθήστε, νέας κατασκευής, δεν POST

Hello all. Είμαι αρχάριος και μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη μου οικοδομήσουμε δεν με επιτυχία. Όταν εξουσία μέχρι όλοι οι φίλαθλοι εκτός από την εργασία ανεμιστήρα του επεξεργαστή, η εξουσία LED έργων, οι προσβάσεις HDD, οι εξουσίες PSU και γυρίζει ο ανεμιστήρας του. Και τότε μένει έτσι απλά. Δεν υπάρχει σήμα στην οθόνη, δεν μπιπ, δεν τίποτα. Τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή κάνει τράβηγμα σε αρκετά τακτά διαστήματα, αλλά δεν περιστροφή. Μου οικοδομήσουμε είναι ως εξής:

Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Τεχνολογίας) 320GB 7200 RPM SATA 3,0 Gb / s Hard Drive

GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard

GIGABYTE GV-RX385512H Radeon HD 3850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card

Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80557E6750

FSP Όμιλος Blue Storm II ATX 2,2 500W Power Supply

SAMSUNG 20x DVD ± R DVD Burner Black SATA Μοντέλο SH-S203B

Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case

ARCTIC ΨΥΞΗΣ FREEZER 7 Pro 92 χιλιοστά CPU Cooler

G. SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-2GBNQ

SAMSUNG 226BW Black 22 "2 ms (GTG), DVI Widescreen LCD Monitor

Μήπως κάτι πηδούν έξω ως ασυμβίβαστες ή σκουπίδια; Καθένας θα αλλάξει τίποτα; Τι διάολο πρέπει να κάνω πρώτα; Κοιτάζω σε όλα τα καλώδια και τα πάντα όλα θαλπωρή και σιχαίνομαι την ιδέα της τραβώντας όλα πίσω έξω. Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Σε ευχαριστώ.
Old 25 του Ιανουαρίου 2008, 04:06
Μέλος Ομάδα

Πρώτα απ 'όλα DONT δύναμη στη μηχανή και πάλι, μέχρι να ελέγξετε το CPU / ψήκτρα κάθονται properley και θερμική σύνθετες εφαρμόζεται, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή δεν είναι ελαττωματική και συνδεδεμένο στην υποδοχή που ορίζεται cpu_fan και επίσης μπορείτε να ελέγξετε τέσσερις cpu pin connector εξουσία συνδεδεμένο στη μητρική πλακέτα. Κρατήστε την πλευρά υπόθεση ανοικτή και δύναμη για να βεβαιωθείτε ότι ο ανεμιστήρας cpu γυρίζει επάνω, αν δεν διαθέτει την εξουσία τύχη μακριά asap.
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 10:22
Νέο Μέλος Ομάδα

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Έχω καταφέρει να πάρει αυτό ταξινομημένο και θα μοιράζονται τις πληροφορίες ώστε να μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος, ακόμη ενώ εγώ στενοχωρώ.

Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι το βύσμα τροφοδοσίας ήταν συνδεδεμένο στη μητρική πλακέτα αντικανονικά. Ο PSU και mobo τεκμηρίωσης δύο δήλωσαν ότι θα εργάζονται με 20 ή 24 pin. Ι συνδεθεί το 20 pin connector σε, και τα 4 pin PSU connector (δεν την πρίζα 12V cpu) σύμφωνα με τις οδηγίες. Και οι δύο ήταν στην κατάλληλη υποδοχή, για την ορθή καρφίτσες. Πήρα τα 4 pin κομμάτι μακριά και να καταφέρει να εκκινήσετε αμέσως και πήρα στο BIOS για να ελέγξετε την temp cpu και δεξιά ανεμιστήρα μακριά.

Όπως Βλέπω το μενού του BIOS, ο ανεμιστήρας κλωτσιές σε όλα από τον ίδιο και γυρίζει όλο τον τρόπο επάνω. Temp CPU είναι 21 C και ταχύτητα ανεμιστήρα 2800 rpm. Είμαι κατάπληκτος μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι σε AUTO και ελέγχεται από το Mobo. Απλώς δεν είχε πάρει αρκετά θερμό για να έρθει στην ενώ ήμουν η εκκίνηση. Όλα λειτουργούν σωστά τώρα, πολλές ώρες και κατάρες αργότερα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα σώσει το νεότερο της noobs από ορισμένες από τις πρώτες-απογοητεύσεις οικοδόμος χρόνο μου.

Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες εδώ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νέα Κατασκευάστηκε με Asus P5Q SE-Δεν ηχεί / post ή Εμφάνιση namenone Γενική Συζήτηση Hardware 2 10 Σεπτεμβρίου 2009 14:08
Νέα οικοδόμηση δεν θα POST GaryG Γενική Συζήτηση Hardware 9 10 Ιαν 2009 12:14
Micro διακομιστή οικοδομήσουμε .. Πρώτη κατασκευή ... Ανάγκη σχόλια .. krrose27 Γενική Συζήτηση Hardware 3 16 Δεκ. 2008 15:56
* Θέση * gaza14 Γενική Συζήτηση Hardware 2 21 Μαρ 2008 15:35
Δεν είστε σίγουροι για την περίπτωση που μετά την παρούσα ken979 Γενικά Λογισμικό Chat 3 28 Αυγ 2007 10:20
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.