manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Please help, nove grade, ne POST

Reply

Thread Tools
Old 25 siječanj 2008, 00:35
Novi član grupe

Default Please help, nove grade, ne POST

Pozdrav svima. Ja sam novajlija i upravo završio moj prvi graditi bez uspjeha. Kad sam snage do svih navijača, osim za rad CPU ventilator, LED radova, pristupa HDD, PSU ovlasti i okreće svoje navijače. A onda to ostane upravo ovakav. Ne signal na monitor, ne zvučni signal, nema ništa. CPU ventilator ne trzati se na prilično redovit razmak, ali ne i spin. Moj graditi je kako slijedi:

7.200,10 Seagate Barracuda ST3320620AS (Okomito tehnologijom za snimanje) 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive

GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 Intel ATX Motherboard

GIGABYTE GV-RX385512H Radeon HD 3850 512MB 256-bitna GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card

Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz, LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80557E6750

Grupa FSP Blue Storm II 500W ATX Napajanje 2,2

Samsung 20x DVD ± R DVD burner Black SATA Model SH-S203B

Antec devet stotina Black Steel Computer ATX Mid Tower Case

Arktik HLAĐENJA Zamrzivač 7 Pro 92mm CPU hladnjak

G. SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-2GBNQ

SAMSUNG 226BW Black 22 "2 ms (GTG) DVI Widescreen LCD Monitor

Ima li išta iskočiti kao nespojive ili smeće? Bi se itko išta promijeniti? Što je dovraga da radim prvo? Sam pogled na sve one kabele i sve sve lagodan i mrziti ideju ga vuče sve natrag van. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. Hvala.
Old 25 siječanj 2008, 04:06
Member Group

Prije svega DONT snaga na stroju ponovo, sve dok ne provjerite CPU / heatsink su properley sjede i toplinska spoj se primjenjuju, provjerite je li taj centralna procesorska jedinica navijač nije neispravan te čep in u određenim cpu_fan konektor i provjerite imate četiri pinski CPU konektor napajanja priključen na matičnu ploču. Držite slučaju strane otvorene i moć da bi na siguran centralna procesorska jedinica navijač vrti gore, ako nema sreće isključenje napajanja ASAP.
Old 28 sij 2008, 10:22
Novi član grupe

Hvala puno za info. Ja sam uspjela dobiti ovu sortirani a ja ću dijeliti informacije, tako da je svibanj pomoći netko drugi čak i dok je mene embarrasses.

Prvi problem je taj konektor napajanja je priključen na matična ploča nepropisno. PSU i mobo dokumentaciju kako je rekao da će raditi sa 20 ili 24 pin. JA čep 20 pin konektor u, I konektor 4 pin PSU (ne utikač 12V CPU power) u skladu s uputama. Obojica su bili u odgovarajući utor na pravilan igle. JA je uzeo komad 4 pin isključen i cipelica za bebu gore odmah i dobio sam u BIOS-u provjerite centralna procesorska jedinica prava mješavina i ventilator odmah.

Kao što sam gleda na izborniku BIOS, ventilator Kicks na sve po sebi i sve vrti put gore. CPU temp je 21 C, a navijač brzina 2800 o / min. Ja sam zadivljen dok sam shvatiti da je na AUTO i pod kontrolom mobo. JA pravedan stečen nije dovoljno vruće da dođe na to dok sam bio početak gore. Sve radi dobro sad, mnogi sati i prokletstva kasnije. Nadam se ovo neće spasiti od najnovijih noobs iz neke moje prvi put graditelj frustracijama.

Hvala za sve informacije ovdje.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.