kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Kérem, segítsen, új építésű, nem POST

Reply

Téma eszközök
Old Január 25, 2008, 00:35
Új tag Csoport

Default Kérem, segítsen, új építésű, nem POST

Hello all. Én egy újonc, és most fejezte be az első épít sikertelenül. Mikor kapcsolják be az összes rajongó, kivéve a CPU ventilátor dolgozik, a LED működik, a HDD-bejáratok, a PSU hatáskörök és forog a ventilátor. És akkor most marad így. Nincs jel, hogy a monitor, nincs hangjelzés, nem akármi. A CPU fan nem ránt egy viszonylag rendszeres időközönként, de nem fordul. My build a következő:

Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320GB 7200 RPM SATA 3,0 Gb / s Hard Drive

GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 Intel ATX alaplap

GIGABYTE GV-RX385512H Radeon HD 3850 512 MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card

Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2,66 GHz LGA 775 65W Dual-Core processzor Model BX80557E6750

FSP Group Blue Storm II ATX 2.2 500W Power Supply

SAMSUNG 20X DVD ± R DVD író Fekete SATA Model SH-S203B

Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case

Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU hűtő 92mm

G. Skill 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Modell F2-6400CL5D-2GBNQ

Samsung 226BW Black 22 "2ms (GTG) Widescreen LCD monitor DVI -

Csinál semmit kiugrik összeférhetetlennek, vagy a szemetet? Bárki bármit változtatni? Mi a fenét csináljak először? Nézem azt a sok mindent, kábeleket és minden kényelmes és utál az ötletet, mindent vissza húzza ki. Akármi segít akar lenni greatly appreciated. Köszönöm.
Old Január 25, 2008, 04:06
Csoport tagja

Először is NE hatalom, a gép újra, amíg nem ellenőrzi a processzor / hűtőborda van properley ülő és termikus vegyületet alkalmazzák, ellenőrizze, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a cpu ventilátor nem hibás, és dugva, hogy a kijelölt cpu_fan csatlakozót, és azt is ellenőrzik van a négy tűs CPU tápcsatlakozó csatlakoztatva az alaplaphoz. Tartsa az ügy oldalán nyitott és erővel, hogy ellenőrizze, hogy a cpu fan forog fel, ha nem szerencse kikapcsolás asap.
Old Január 28 2008, 10:22
Új tag Csoport

Köszönöm szépen részére a értesít. Én már sikerült ez a sorrendje és én közösen úgy, hogy az információ segíthet valaki más is, amíg embarrasses nekem.

Az első probléma az, hogy a tápegység csatlakozója volt dugva az alaplap rosszul. A PSU és mobo dokumentációt mind azt mondták, hogy működik a 20 vagy 24 tűs. Én csatlakozik a 20 tűs csatlakozót, és a 4 tűs csatlakozót PSU (nem a 12V-os cpu hálózati csatlakozó) szerinti irányban. Mindketten a megfelelő nyílásba, a helyes pin. Vettem a 4 tűs darab le, és indulásuk azonnal és én a BIOS-ba, hogy ellenőrizze a cpu temp és fan azonnal.

As I am looking at a BIOS-menüben, a ventillátor rúgások minden magától forog, és egészen. CPU temp is 21 C és ventilátor fordulatszám 2800 ford / perc. Én meghökkent, amíg rájöttem, hogy az AUTO és irányítója a mobo. Csak még nem ütött elég meleg, hogy ugyan már, míg én kezdtem az egészet. Most már minden rendben, sok óra és megátkozza később. Remélhetőleg ez megment a legújabb a noobs néhány az én első alkalommal építő kudarc.

Köszönet minden infó itt.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.