![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all. Én egy újonc, és most fejezte be az első épít sikertelenül. Mikor kapcsolják be az összes rajongó, kivéve a CPU ventilátor dolgozik, a LED működik, a HDD-bejáratok, a PSU hatáskörök és forog a ventilátor. És akkor most marad így. Nincs jel, hogy a monitor, nincs hangjelzés, nem akármi. A CPU fan nem ránt egy viszonylag rendszeres időközönként, de nem fordul. My build a következő: Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320GB 7200 RPM SATA 3,0 Gb / s Hard Drive GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 Intel ATX alaplap GIGABYTE GV-RX385512H Radeon HD 3850 512 MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2,66 GHz LGA 775 65W Dual-Core processzor Model BX80557E6750 FSP Group Blue Storm II ATX 2.2 500W Power Supply SAMSUNG 20X DVD ± R DVD író Fekete SATA Model SH-S203B Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU hűtő 92mm G. Skill 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Modell F2-6400CL5D-2GBNQ Samsung 226BW Black 22 "2ms (GTG) Widescreen LCD monitor DVI - Csinál semmit kiugrik összeférhetetlennek, vagy a szemetet? Bárki bármit változtatni? Mi a fenét csináljak először? Nézem azt a sok mindent, kábeleket és minden kényelmes és utál az ötletet, mindent vissza húzza ki. Akármi segít akar lenni greatly appreciated. Köszönöm. |
|
| |||
| |||
| Először is NE hatalom, a gép újra, amíg nem ellenőrzi a processzor / hűtőborda van properley ülő és termikus vegyületet alkalmazzák, ellenőrizze, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a cpu ventilátor nem hibás, és dugva, hogy a kijelölt cpu_fan csatlakozót, és azt is ellenőrzik van a négy tűs CPU tápcsatlakozó csatlakoztatva az alaplaphoz. Tartsa az ügy oldalán nyitott és erővel, hogy ellenőrizze, hogy a cpu fan forog fel, ha nem szerencse kikapcsolás asap. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm szépen részére a értesít. Én már sikerült ez a sorrendje és én közösen úgy, hogy az információ segíthet valaki más is, amíg embarrasses nekem. Az első probléma az, hogy a tápegység csatlakozója volt dugva az alaplap rosszul. A PSU és mobo dokumentációt mind azt mondták, hogy működik a 20 vagy 24 tűs. Én csatlakozik a 20 tűs csatlakozót, és a 4 tűs csatlakozót PSU (nem a 12V-os cpu hálózati csatlakozó) szerinti irányban. Mindketten a megfelelő nyílásba, a helyes pin. Vettem a 4 tűs darab le, és indulásuk azonnal és én a BIOS-ba, hogy ellenőrizze a cpu temp és fan azonnal. As I am looking at a BIOS-menüben, a ventillátor rúgások minden magától forog, és egészen. CPU temp is 21 C és ventilátor fordulatszám 2800 ford / perc. Én meghökkent, amíg rájöttem, hogy az AUTO és irányítója a mobo. Csak még nem ütött elég meleg, hogy ugyan már, míg én kezdtem az egészet. Most már minden rendben, sok óra és megátkozza később. Remélhetőleg ez megment a legújabb a noobs néhány az én első alkalommal építő kudarc. Köszönet minden infó itt. |