mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Please help, nauja statyba, Nr PAŠTAS

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 25, 2008, 00:35
Naujas Narys

Default Please help, nauja statyba, Nr PAŠTAS

Hello all. Aš esu pradedantysis ir tik baigė savo pirmąjį statyti be sėkmės. Kai aš galia iki visų, išskyrus procesoriaus ventiliatoriaus darbo ventiliatoriai, power LED darbai, HDD įėjimai, PSU galios ir sukasi jos ventiliatorius. Ir tada ji tiesiog lieka panašaus. Nėra signalo į monitorių, ne pyptelėjimas, nėra nieko. Procesoriaus ventiliatorius veikia tampyti ne gana reguliariai kas, bet ne nugara. Mano statyti taip:

7200,10 Seagate Barracuda ST3320620AS (statmenas įrašymas Technology) 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive

GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard

GIGABYTE GV-RX385512H Radeon HD 3.850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card

Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80557E6750

FSP Group Blue Storm II ATX 2.2 500W Power Supply

Samsung 20X DVD ± R DVD Burner Black SATA Model SH-S203B

Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case

Arctic Cooling Freezer 7 Pro 92mm CPU Cooler

G. SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-2GBNQ

SAMSUNG 226BW Black 22 ", 2 ms (GTG) DVI Widescreen LCD Monitor

Ar nieko iššokti kaip nesuderinamas ar šiukšles? Gal kas ką nors keisti? Kas po velnių turėčiau daryti? Žiūriu visi laidai ir viskas visiems gerai priglusti neapkęsti ir atitraukti jo dėmesį visų Atgal idėja. Any help būtų labai dėkingi. Ačiū.
Old 25 sausis 2008, 04:06
Narys

Pirmiausia DONT galia mašina vėl, kol patikrinti CPU / HEATSINK yra properley sėdinčių ir šilumos junginys yra taikomos, įsitikinkite, kad cpu ventiliatorius nebuvo sugadintas ir prijungtas prie nurodytuose cpu_fan jungtį, taip pat patikrinkite, ar turite keturi PIN CPU power connector prijungtas prie plokštės. Laikyti atveju šalutinis atviros ir galią užtikrinti procesoriaus ventiliatorius sukasi ne, jei ne sėkmės galia ne artimiausiu metu.
Old Sausis 28, 2008, 10:22
Naujas Narys

Thank you very much for the info. Man pavyko gauti šią surūšiuoti ir aš pasidalinti info, kad jis gali padėti kitam, net kai ji embarrasses mane.

Pirmoji problema yra ta, kad maitinimo jungties buvo prijungtas prie pagrindinės plokštės netinkamai. PSU MOBO dokumentus ir sakė, kad jie galėtų dirbti su 20 ir 24 pin. Aš prijungtas prie 20 pin Connector, ir 4 pin PSU jungtis (ne 12v cpu maitinimo kištuką) pagal nurodymus. Abu buvo tinkamai lizdo, tinkamai kaiščių. Mane paėmė 4 pin gabalas išjungti ir įkrautas iki karto ir aš į BIOS patikrinti CPU temperatūros ir ventiliatoriaus karto.

Kaip aš ieškau ne BIOS meniu, ventiliatorius prasideda visas pati ir nugaros visą kelią. CPU temperatūra yra 21 C, o ventiliatoriaus greitis 2800 aps. / min. Esu sužavėtas, kol aš suprantu, tai ant AUTO ir kontroliuojama MOBO. Aš tiesiog nebuvo įgytas įkaista iki ateiti, o aš nuo jo kopiją. Viskas dabar veikia puikiai, daug valandų ir Prakeikimas vėliau. Tikimės, kad tai bus išgelbėti noobs naujausias iš kai mano pirmą kartą statybininkas nusivylimas.

Ačiū už visą info čia.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.