![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello all. Es esmu iesācējs un vienkārši gatavo savu pirmo būvēt bez panākumiem. Kad es varu kontrolēt visu fani, izņemot CPU ventilators strādā, jauda LED darbi, HDD pieejamību, PSU pilnvaras un spins to ventilatoru. Un tad tikai paliek tāpat. Nav signāla uz monitoru, nav pīkstiens, nav neko. CPU ventilators nav raut pie samērā regulāru intervālu, bet ne spin. Mana būvēt ir šāds: Seagate BARRACUDA 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320GB 7200RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard GIGABYTE GV-RX385512H Radeon HD 3850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80557E6750 FSP Group Blue Storm II ATX 2.2 500W Power Supply SAMSUNG 20X DVD ± R DVD Burner BLACK SATA Modelis SH-S203B Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 92mm CPU Cooler G. SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-2GBNQ SAMSUNG 226BW Black 22 "2 ms (GTG) DVI Widescreen LCD Monitor Vai kaut izlēkt kā neatbilstošu vai atkritumus? Vai kāds kaut ko mainīt? Ko elle man jādara vispirms? Es paskatos uz visiem kabeļiem un visu, visu akurāti un nīst ideju velkot to visu atpakaļ out. Any help, būtu ļoti appreciated. Paldies. |
|
| |||
| |||
| Vispirms dont jauda mašīna atkal, līdz jūs pārbaudīt CPU / HEATSINK ir properley sēdus un siltuma savienojums ir izmantots, pārbaudes, lai pārliecinātos, ka cpu ventilators nav defekts un pieslēgtu strāvai uz izraudzītajām cpu_fan connector, kā arī pārbaudīt, jums ir četriem pin CPU power connector pieslēgts mātesplati. Keep gadījumā blakus atvērtu un pilnvaras, lai pārliecinātos, cpu fan spins uz augšu, ja nav laime izslēdziet ASAP. |
|
| |||
| |||
| Liels paldies par info. Man ir izdevies iegūt šo jāšķiro un es dalīties info, lai tā var palīdzēt kādam citam pat laikā tas embarrasses mani. Pirmā problēma ir tā, ka power supply connector bija pieslēgts mātesplati ļaunprātīgi. PSU un MOBO dokumentāciju, gan teica, ka viņi strādā ar 20 vai 24 pin. Es pieslēgts 20 pin connector in, un 4 pin PSU connector (nav 12v cpu jaudas spraudni) saskaņā ar norādījumiem. Gan bija pareizi slot, par pareizu kontakti. Es paņēmu 4 pin gabals off un booted up uzreiz, un es nonāktu BIOS, lai pārbaudītu, cpu temp un ventilatoru uzreiz. Kā es esmu meklē BIOS menu, ventilatora kicks uz visu viens pats, gan spins visu ceļu augšup. CPU temp ir 21 C un ventilatora ātrumu 2.800 apgr. / min. Es esmu pārsteigts, kamēr es saprotu, ka tas ir uz AUTO un kontrolē MOBO. Es tikai nebija gotten karstā pietiekami come on, kamēr es sāka to. Everything works fine tagad daudz stundu un curses vēlāk. Cerams, ka tas glābs no noobs jaunākās dažu manu pirmo reizi celtnieks neapmierinātību. Paldies par visu info šeit. |
![]() |
|
| Bookmarks |