![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello all. Sunt un novice şi am terminat prima mea construi fără succes. Când m-am puterea de a tuturor fanilor, cu excepţia pentru activitatea de ventilatorul procesorului, puterea de LED-ul de lucrări, accesează HDD, puterile PSU şi se învârte ventilator sale. Şi atunci se rămâne aşa. Nici un semnal la monitor, fara sunet, nici nimic. Ventilatorul procesorului se trage de mânecă la un interval destul de regulat, dar nu spin. A construi mea este după cum urmează: Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Plăci de bază Gigabyte GV-RX385512H Radeon HD 3850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2,66 GHz LGA 775 65W Dual-Core Model BX80557E6750 FSP Group Blue Storm II, ATX 2.2 500W Power Supply SAMSUNG 20x DVD ± R DVD Burner Black SATA Model SH-S203B Antec Nouă sute Black Steel ATX Mid Tower Computer Case ARCTIC COOLiNG Freezer 7 Pro 92mm CPU Cooler G. Skill 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-2GBNQ Samsung 226BW negru de 22 "2 ms (GTG), DVI, Monitor LCD cu ecran lat de Are ceva sări ca fiind incompatibile sau de gunoi? Cineva s-ar schimba ceva? Ce dracu ar trebui să fac mai întâi? Mă uit la toate acele cabluri si totul e confortabil şi repugna ideea de a trage totul înapoi. Orice ajutor ar fi mare appreciated. Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Mai întâi de toate putere DONT pe masina din nou, până când veţi verifica CPU / radiatorului sunt properley aşezat şi compuse termic este aplicat, verificaţi pentru a vă asigura că ventilatorul procesorului nu este defect şi conectat la desemnat conector cpu_fan şi de a verifica, de asemenea, le-aţi cele patru pini procesorului conectorul de alimentare conectat la placa de bază. Păstraţi partea caz deschis şi puterea pentru a vă asigura ventilatorul CPU se învârte în sus, în cazul în care nici o putere noroc off, urgent. |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumesc foarte mult pentru info. Am reuşit să obţină această sortate şi voi împărtăşi informaţii, astfel încât ar putea ajuta pe altcineva, chiar în timp ce embarrasses mine. Prima problemă este că conectorul de alimentare cu energie electrică a fost conectat la placa de bază în mod necorespunzător. PSU şi documentaţia placa de baza, atât a spus că acestea ar lucra cu 20 sau 24 de pini. I dop în conectorul de 20 de pini, si cele 4 pini PSU conector (nu 12V CPU priza de putere) în funcţie de direcţii. Ambele au fost în locaş propriu-zisă, pe pinii propriu-zis. Mi-am luat bucata 4 pin off şi cizme sus imediat şi am intrat în BIOS-ul pentru a verifica temp CPU şi dreptul de ventilator departe. Aşa cum am uitat la meniul BIOS-ului, ventilatorul de lovituri de picior pe toate de la sine şi se invarte tot drumul până. Temp CPU este de 21 C şi viteza ventilatorului 2800 rot / min. Sunt uimit, până când am dat seama că este pe AUTO şi controlat de placa de baza. Eu doar nu a ajuns suficient de fierbinte pentru a veni in timp ce am fost de-o. Totul merge bine acum, mai multe ore şi blesteme mai târziu. Sperăm că acest lucru va salva cele mai noi de noobi de la unele dintre prima mea-frustrări Builder timp. Multumesc pentru toate info aici. |