![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello all. Som nováčik a práve dokončil svoj prvý stavať bez úspechu. Keď som sa moc sa všetkým fanúšikom, okrem ventilátora procesora práce, power LED diela, pristupuje HDD, PSU právomoci a točí jej fanúšik. A potom to rovnako zostane takhle. Žiadny signál na monitor, žiadne pípnutie, nie je nič. Chladič procesora sa škubnutí v pomerne pravidelných intervaloch, ale bez rotácie. Môj build je nasledovné: Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320gb 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 Intel ATX Motherboard GIGABYTE GV-RX385512H Radeon HD 3850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 CrossFire HDCP Ready Podporované grafické karty Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80557E6750 Skupina FSP Blue Storm II 500W ATX 2.2 Power Supply SAMSUNG DVD ± R 20x DVD Black SATA Model SH-S203B Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Počítačové Vec ARCTIC CHLADENIE mraznička 7 Pro 92mm CPU Cooler G. SKILL 2 GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-2GBNQ SAMSUNG 226BW Black 22 "2 ms (GTG), DVI LCD monitor Má niečo vyskočiť za nezlučiteľný alebo odpadky? By niekto niečo zmeniť? Čo to sakra mám urobiť ako prvé? Pozerám sa na všetky tie káble a všetko v útulnom a hnusí myšlienka ťahanie to všetko späť. Akýkoľvek pomôcť chcel by som byť celok ocenil. Ďakujeme vám. |
|
| |||
| |||
| Predovšetkým DONT sily na stroji znova, až kým si skontrolovať cpu / chladiča sú properley sedí a tepelnej zlúčenina je aplikovaný, skontrolujte, či je základná jednotka fanda nie je chybný a pripojená v určených cpu_fan konektor a tiež skontrolujte, či máte štyri pin CPU napájacieho konektora zapojený do základnej dosky. Držať u boku otvorené a zapnite, aby sa ubezpečil CPU fan točí sa, ak nie je náhoda vypnutie asap. |
|
| |||
| |||
| Děkuji moc za info. Sa mi podarilo získať túto triediť a budem zdieľať informácie tak, že to môže pomôcť niekomu inému, aj keď ma to do rozpakov. Prvým problémom je, že napájací konektor bol zapojený do základnej dosky nesprávne. PSU a mobo dokumentácie obaja povedali, že budú pracovať s 20 alebo 24 pin. Som zapojený 20 pin konektor, A 4 pin PSU konektor (nie 12V CPU power konektor), podľa návodu. Obaja boli v správnom slotu na správne piny. Vzal som 4 pin kus pobrežia a je topánka autobus a hneď som sa dostal do BIOS pre kontrolu cpu temp a ventilátor ihneď. Ako som pri pohľade na menu systému BIOS, ventilátor kopy na úplne sám a otočí sa celú cestu hore. CPU teplota je 21 C a otáčky ventilátora 2800 ot / min. Prekvapuje ma, kým som si uvedomiť, že je na AUTO a kontrolovaný mobo. Práve som sa nedostal horúci dosť poď, keď som bol začína to. Everything works fine now, veľa hodín a kliatby neskôr. Snad to bude ukladať najmladší z noobs z niektorej z mojich prvých-frustrácie čas staviteľ. Vďaka za všetky info tu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Novostavby s Asus P5Q-Nie Pípanie / zverejníte alebo zobrazíte | namenone | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 10.září 2009 14:08 |
| Nové stavať nebude POST | GaryG | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 10. januára 2009 12:14 |
| Micro server stavať .. Prvé stavať ... Potreba recenzia .. | krrose27 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 16. decembra 2008 15:56 |
| * Pošta * | gaza14 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 21. marec 2008 15:35 |
| Nie ste si istí, kam sa po tejto | ken979 | Všeobecné Software Chat | 3 | 28 august 2007 10:20 |
| Thread Tools | |
| |