мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Плеасе хелп, нове граде, не ПОСТ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25. Мар 2008, 00:35
Нови члан групе

Default Плеасе хелп, нове граде, не ПОСТ

Поздрав свима. Ја сам почетник и само завршио мој први граде без успеха. Када сам напајање све фанове осим за ЦПУ вентилатор ради, ПЦИ Експресс ради, ХДД приступа, ЛУП овлашћења и врти својим вентилатором. А онда то само остане тако. Нема сигнала на монитору, нема бип, нема ништа. ЦПУ вентилатора не чупати на релативно редовним интервалима, али без спина. Мој граде се као што следи:

7200,10 СЕАГАТЕ Баррацуда СТ3320620АС (перпендицулар Снимање технологија) 320ГБ 7200 РПМ САТА 3.0Гб / с Хард диск

Гигабыте ГА-П35-ДС3Л ЛГА 775 Интел П35 АТКС, Интел ® Плоче

Гигабыте ГВ-РКС385512Х РАДЕОН ХД 3850 512МБ 256-битне ГДДР3 меморију 2.0 ПЦИ Експресс кс16 ХДЦП Спреман са ЦроссФире Подржани видео картица

Интел ® Цоре ™ 2 Дуо Е6750 Цонрое 2.66ГХз ЛГА 775 65У Дуал Цоре процесор модел БКС80557Е6750

ФСП Група Плава Олуја Другог АТКС, 2.2 500У Напајање

Самсунг 20кс ДВД ± Р ДВД бурнер Блацк САТА Модел СХ-С203Б

Антец девет стотина Блацк Стеел Цомпутер АТКС Мид Тоуер Цасе

Арктик хлађење замрзивач 7 Про 92мм ЦПУ хладњак

Г. Наме 2ГБ (2 кс 1ГБ) 240-пин ДДР2 СДРАМ-ДДР2 800 (ПЦ2 6400) Дуал цханнел кит Десктопа Меморија модела Ф2-6400ЦЛ5Д-2ГБНК

Самсунг 226БУ Црни 22 "2 мс (ГТГ) ДВИ-уидесцреен ЛЦД монитор

Нема ништа искочити као неспојив или смеће? Би ико ишта променити? Шта да радим прво? Сам поглед на све те каблове и све све лагодан и гадити идеју да све вуче назад. Било каква помоћ би била веома цењена. Хвала.
Old 25. Мар 2008, 04:06
Мембер Гроуп

Пре свега ДОНТ моћи на машине поново, све док не проверите ЦПУ / хладњак су проперлеы седну и топлотна једињење се примењује, проверите како би били сигурни да је ЦПУ вентилатор није оштећена и на струју у одређеним цпу_фан конектор и да проверите да четири пински ЦПУ конектор за напајање прикључен на матичну плочу. Имајте случају стране отворен и на власт како би били сигурни ЦПУ вентилатор врти се, ако нема среће гасење АСАП.
Old 28 јан 2008, 10:22
Нови члан групе

Хвала пуно за инфо. Успео сам да се сортирају и то ћу поделити информације да би могли да се помогне неко други, чак и кад ме ембаррассес.

Први проблем је да се конектор за напајање је прикључен на матичну плочу непрописно. ЛУП мобо и документацију како је рекао да ће они радити са 20 или 24 пински. Ја прикључен конектор у 20 пински и 4 пински ХДД конектор (не ЦПУ напајање 12В конектор) према правцима. Обе су биле у одговарајући отвор на одговарајуће пинове. Сам узео 4 комада пина искључује и покренули се одмах и добио сам у БИОС-у далеко проверите Темп и ЦПУ вентилатора у праву.

Као и ја гледате менију БИОС-а, вентилатор ударци на све стране и врти се све начин. Темп процесора је 21 Ц, а вентилатор брзине 2800 о / мин. Ја сам запањен док сам схватити да је на ауто и контролише мобо. Ја само нису стекли довољно врело да дође на то док сам био покретања. Све ради фино сада, после много сати и псовке. Надам се да ће то сачувати од најновијих нообс из неких мојих фрустрација први пут градитеља.

Хвала за све информације овде.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Направите нови са Асус П5К ЈИ-Не пишти / пост или Екран наменоне Генерал Хардуаре Цхат 2 10. Јул 2009 14:08
Нови изградити неће ПОСТ ГарыГ Генерал Хардуаре Цхат 9 10 јануар 2009 12:14
Мицро серверу градити .. Први граде ... Требате рецензије .. крросе27 Генерал Хардуаре Цхат 3 16 децембар 2008 15:56
Фаст * * газа14 Генерал Хардуаре Цхат 2 21 март 2008 15:35
Нисте сигурни где да овај пост кен979 Уопштено Софтуаре Цхат 3 28 аугуст 2007 10:20
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц