![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. Ја сам почетник и само завршио мој први граде без успеха. Када сам напајање све фанове осим за ЦПУ вентилатор ради, ПЦИ Експресс ради, ХДД приступа, ЛУП овлашћења и врти својим вентилатором. А онда то само остане тако. Нема сигнала на монитору, нема бип, нема ништа. ЦПУ вентилатора не чупати на релативно редовним интервалима, али без спина. Мој граде се као што следи: 7200,10 СЕАГАТЕ Баррацуда СТ3320620АС (перпендицулар Снимање технологија) 320ГБ 7200 РПМ САТА 3.0Гб / с Хард диск Гигабыте ГА-П35-ДС3Л ЛГА 775 Интел П35 АТКС, Интел ® Плоче Гигабыте ГВ-РКС385512Х РАДЕОН ХД 3850 512МБ 256-битне ГДДР3 меморију 2.0 ПЦИ Експресс кс16 ХДЦП Спреман са ЦроссФире Подржани видео картица Интел ® Цоре ™ 2 Дуо Е6750 Цонрое 2.66ГХз ЛГА 775 65У Дуал Цоре процесор модел БКС80557Е6750 ФСП Група Плава Олуја Другог АТКС, 2.2 500У Напајање Самсунг 20кс ДВД ± Р ДВД бурнер Блацк САТА Модел СХ-С203Б Антец девет стотина Блацк Стеел Цомпутер АТКС Мид Тоуер Цасе Арктик хлађење замрзивач 7 Про 92мм ЦПУ хладњак Г. Наме 2ГБ (2 кс 1ГБ) 240-пин ДДР2 СДРАМ-ДДР2 800 (ПЦ2 6400) Дуал цханнел кит Десктопа Меморија модела Ф2-6400ЦЛ5Д-2ГБНК Самсунг 226БУ Црни 22 "2 мс (ГТГ) ДВИ-уидесцреен ЛЦД монитор Нема ништа искочити као неспојив или смеће? Би ико ишта променити? Шта да радим прво? Сам поглед на све те каблове и све све лагодан и гадити идеју да све вуче назад. Било каква помоћ би била веома цењена. Хвала. |
|
| |||
| |||
| Пре свега ДОНТ моћи на машине поново, све док не проверите ЦПУ / хладњак су проперлеы седну и топлотна једињење се примењује, проверите како би били сигурни да је ЦПУ вентилатор није оштећена и на струју у одређеним цпу_фан конектор и да проверите да четири пински ЦПУ конектор за напајање прикључен на матичну плочу. Имајте случају стране отворен и на власт како би били сигурни ЦПУ вентилатор врти се, ако нема среће гасење АСАП. |
|
| |||
| |||
| Хвала пуно за инфо. Успео сам да се сортирају и то ћу поделити информације да би могли да се помогне неко други, чак и кад ме ембаррассес. Први проблем је да се конектор за напајање је прикључен на матичну плочу непрописно. ЛУП мобо и документацију како је рекао да ће они радити са 20 или 24 пински. Ја прикључен конектор у 20 пински и 4 пински ХДД конектор (не ЦПУ напајање 12В конектор) према правцима. Обе су биле у одговарајући отвор на одговарајуће пинове. Сам узео 4 комада пина искључује и покренули се одмах и добио сам у БИОС-у далеко проверите Темп и ЦПУ вентилатора у праву. Као и ја гледате менију БИОС-а, вентилатор ударци на све стране и врти се све начин. Темп процесора је 21 Ц, а вентилатор брзине 2800 о / мин. Ја сам запањен док сам схватити да је на ауто и контролише мобо. Ја само нису стекли довољно врело да дође на то док сам био покретања. Све ради фино сада, после много сати и псовке. Надам се да ће то сачувати од најновијих нообс из неких мојих фрустрација први пут градитеља. Хвала за све информације овде. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Направите нови са Асус П5К ЈИ-Не пишти / пост или Екран | наменоне | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 10. Јул 2009 14:08 |
| Нови изградити неће ПОСТ | ГарыГ | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 10 јануар 2009 12:14 |
| Мицро серверу градити .. Први граде ... Требате рецензије .. | крросе27 | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 16 децембар 2008 15:56 |
| Фаст * * | газа14 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 21 март 2008 15:35 |
| Нисте сигурни где да овај пост | кен979 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 28 аугуст 2007 10:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |