![]() |
|
| |||
| |||
| Hello all. Ben bir acemi ve AM Sadece başarı ile inşa birinci bitirdi. Ne zaman güç CPU fan çalışma hariç tüm fanlar kadar, güç işleri LED, HDD kere, PSU güçler ve fan spins. Ve sonra sadece böyle kalır. Izlemek için sinyal Hayır, hayır bip sesi, hiçbir şey. CPU fan oldukça düzenli aralıklarla, ama spinsiz seğirme yok. Benim aşağıdaki gibidir inşa: Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Dikey Kayıt Teknolojisi) 320GB 7200 RPM SATA 3,0 Gb / s hard drive GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Anakart GIGABYTE GV-RX385512H Radeon HD 3850 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80557E6750 Grup FSP Blue Storm II ATX 2,2 500W Güç Kaynağı SAMSUNG 20X DVD ± R DVD yakıcı Siyah SATA Modeli SH-S203B ANTEC Nine Hundred Siyah Çelik ATX Mid Tower Bilgisayar Kılıfı Arctic SOĞUTMA Freezer 7 Pro 92mm CPU Soğutucu G. SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-2GBNQ SAMSUNG 226BW Siyah 22 "2 ms (GTG) DVI Geniş Ekran LCD Monitör Herhangi birşey uyumsuz veya çöp olarak dışarı atlamak? Kimse bir şey değiştirebilir misiniz? What the hell ilk yapmalıyım? Ben tüm o kabloları ve her şeyi tüm gizli bakın ve hepsini geri çekilmeye fikrini tiksinmek. Herhangi bir yardım büyük mutluluk duyacağız. Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Ilk makine tüm DONT güç yine ne kadar cpu kontrol / soğutucu properley oturduğunuzda ve termal bileşik uygulandığında, bu CPU fan arızalı olmadığından emin olmak için kontrol edin ve yılında belirlenen cpu_fan bağlantısı takılı ve ayrıca kontrol etmesi dört iğneli işlemci güç bağlantısı anakart takılı. Durumda tarafı açık ve güç emin CPU fan kadar spin yapmak için, tutun eğer asap yok şans güç. |
|
| |||
| |||
| Çok bilgi için teşekkür ederiz. Bu sıralanmış ve böylece başkasına yardımcı olabilecek bilgi paylaşacak almak başarmış bile bana embarrasses. İlk sorun, güç kaynağı konektörü anakart içine yanlış takılmış olmasıdır. PSU ve mobo belgeleri de bunların 20 veya 24 pin ile çalışacağını söyledi. I 20 pin konnektör VE 4 pin PSU konnektör yöne göre (değil 12v cpu fişi) takılı. Hem uygun yuvaya, uygun bacağında edildi. Ben 4 pin parçası çıkardı ve hemen başlattım ve BIOS içine uzak cpu temp ve fan doğru kontrol etmek için var. Ben BIOS menüsü bakıyorum olarak, fan tüm kendini tarafından başladı ve tüm yol kadar döner. CPU temp 21 C ve fan hızı 2800 rpm olduğunu. Kadar I AUTO Doğum ve mobo tarafından kontrol gerçekleştirmek I am amazed. I just gotten yoktu yeterli Ben o yukarıya başlamıştı hadi sıcak. Şimdi herşey birçok saat ve küfürler sonra gayet iyi çalışıyor. Umarım bu noobs bazı benim ilk kez üreticisi hayal kırıklıklarının den yeni kurtaracak. Tüm bilgi için teşekkürler burada. |
![]() |
|
| Bookmarks |