менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Будь ласка, допоможіть, нове будівництво, жодна з посад

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 січня 2008, 00:35
Нові члени групи

Default Будь ласка, допоможіть, нове будівництво, жодна з посад

Привіт усім. Я новачок і тільки що закінчив перший побудувати не вдалося. Коли я потужністю до всіх вболівальників за винятком робіт процесорного вентилятора, індикатор живлення роботи, жорсткий диск отримує доступ, БП повноваженнями і обертає вентилятор. А потім він просто залишається так. Немає сигналу на моніторі, без звукового сигналу, немає нічого. Вентилятор чи сіпатися на досить регулярні проміжки часу, але не спина. Моя побудувати наступним чином:

Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (технологія перпендикулярного магнітного запису) 320GB 7200 RPM SATA 3,0 Гбіт / з жорсткого диска

GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard

GIGABYTE GV-RX385512H Radeon HD 3850 512MB 256-бітної GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card

Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80557E6750

FSP Group Blue Storm II 500W ATX 2.2 Power Supply

SAMSUNG 20X DVD ± R DVD Burner Чорний SATA Модель SH-S203B

Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case

ARCTIC Cooling Freezer 7 Pro 92мм Кулер

G. SKILL 2GB (2 X 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-2GBNQ

Samsung 226BW Black 22 "2 мс (GTG) DVI Широкоекранний РК-монітор

Що-небудь вискочить, як несумісні або сміття? Чи хоче хто-небудь змінити? Якого біса я повинен робити в першу чергу? Я дивлюся на всі ці кабелі і все, все затишно і ненавиджу ідею тягнути все назад. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. Спасибо.
Old 25 січня 2008, 04:06
Член групи

Перш за все DONT міць машини знову, поки ви перевіряєте CPU / радіатора є properley що сидять і застосовується термопасти, переконайтеся, що процесор Вентилятор несправний і не підключений до призначених в CPU_FAN роз'єм, а також перевірити у вас є чотирьох контактний роз'єм живлення процесора підключений до материнської плати. Зберігайте випадку сторона відкрита і влада, щоб переконатися в процесорного вентилятора набирає обертів, якщо не пощастило виключення ASAP.
Old 28 січня 2008, 10:22
Нові члени групи

Спасибо большое за информацию. Мені вдалося отримати це сортується і я буду ділитися інформацією, з тим щоб вона може допомогти іншому, навіть якщо він мене бентежить.

Перша проблема полягає в тому, що роз'єм живлення були підключені до материнської плати неправильно. Блок живлення і плат документації і сказав, що вони будуть працювати з 20 або 24-контактний роз'єм. Я підключив 20-контактний роз'єм, і роз'єм 4-контактний роз'єм блоку живлення (не Plug 12v живлення процесора) залежно від напрямку. Обидва вони були в правильному слоті, від правильного шпильки. Я взяла 4-контактний роз'єм шматок від і до завантаження відразу, і я сів в BIOS, щоб перевірити темп процесора і вентиляторів відразу.

Коли я дивлюся на меню BIOS, вентилятор ногами по всіх сама по собі і спинив всю дорогу вгору. CPU Temp становить 21 C і швидкості обертання вентилятора 2800 об / хв. Я здивований, поки я не усвідомлюю, що це по Авто і контрольовані плат. Я просто ще не отримали достатньо гарячі, щоб прийти в той час, як я почав його. Все відмінно працює зараз, багато годин і прокляття пізніше. Сподіваюся, це врятує від новітніх Noobs з деякими з моїх перших розчарувань час будівельником.

Дякуємо за всю інформацію тут.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нові будівництва з Asus P5Q SE-ні Сигнал / повідомлення або дисплея namenone Генеральний обладнання чат 2 10 вересня 2009 14:08
Нові стройки не будет POST GaryG Генеральний обладнання чат 9 10 січня 2009 12:14
Micro сервер побудувати .. Перший побудувати ... Необхідність відгуків .. krrose27 Генеральний обладнання чат 3 16 грудня 2008 15:56
* Посада * gaza14 Генеральний обладнання чат 2 21 березня 2008 15:35
Чи не знаєте, де ця посада ken979 General Software чат 3 28 серпня 2007 10:20
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.