![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. Я новачок і тільки що закінчив перший побудувати не вдалося. Коли я потужністю до всіх вболівальників за винятком робіт процесорного вентилятора, індикатор живлення роботи, жорсткий диск отримує доступ, БП повноваженнями і обертає вентилятор. А потім він просто залишається так. Немає сигналу на моніторі, без звукового сигналу, немає нічого. Вентилятор чи сіпатися на досить регулярні проміжки часу, але не спина. Моя побудувати наступним чином: Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (технологія перпендикулярного магнітного запису) 320GB 7200 RPM SATA 3,0 Гбіт / з жорсткого диска GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard GIGABYTE GV-RX385512H Radeon HD 3850 512MB 256-бітної GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80557E6750 FSP Group Blue Storm II 500W ATX 2.2 Power Supply SAMSUNG 20X DVD ± R DVD Burner Чорний SATA Модель SH-S203B Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case ARCTIC Cooling Freezer 7 Pro 92мм Кулер G. SKILL 2GB (2 X 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-2GBNQ Samsung 226BW Black 22 "2 мс (GTG) DVI Широкоекранний РК-монітор Що-небудь вискочить, як несумісні або сміття? Чи хоче хто-небудь змінити? Якого біса я повинен робити в першу чергу? Я дивлюся на всі ці кабелі і все, все затишно і ненавиджу ідею тягнути все назад. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Перш за все DONT міць машини знову, поки ви перевіряєте CPU / радіатора є properley що сидять і застосовується термопасти, переконайтеся, що процесор Вентилятор несправний і не підключений до призначених в CPU_FAN роз'єм, а також перевірити у вас є чотирьох контактний роз'єм живлення процесора підключений до материнської плати. Зберігайте випадку сторона відкрита і влада, щоб переконатися в процесорного вентилятора набирає обертів, якщо не пощастило виключення ASAP. |
|
| |||
| |||
| Спасибо большое за информацию. Мені вдалося отримати це сортується і я буду ділитися інформацією, з тим щоб вона може допомогти іншому, навіть якщо він мене бентежить. Перша проблема полягає в тому, що роз'єм живлення були підключені до материнської плати неправильно. Блок живлення і плат документації і сказав, що вони будуть працювати з 20 або 24-контактний роз'єм. Я підключив 20-контактний роз'єм, і роз'єм 4-контактний роз'єм блоку живлення (не Plug 12v живлення процесора) залежно від напрямку. Обидва вони були в правильному слоті, від правильного шпильки. Я взяла 4-контактний роз'єм шматок від і до завантаження відразу, і я сів в BIOS, щоб перевірити темп процесора і вентиляторів відразу. Коли я дивлюся на меню BIOS, вентилятор ногами по всіх сама по собі і спинив всю дорогу вгору. CPU Temp становить 21 C і швидкості обертання вентилятора 2800 об / хв. Я здивований, поки я не усвідомлюю, що це по Авто і контрольовані плат. Я просто ще не отримали достатньо гарячі, щоб прийти в той час, як я почав його. Все відмінно працює зараз, багато годин і прокляття пізніше. Сподіваюся, це врятує від новітніх Noobs з деякими з моїх перших розчарувань час будівельником. Дякуємо за всю інформацію тут. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нові будівництва з Asus P5Q SE-ні Сигнал / повідомлення або дисплея | namenone | Генеральний обладнання чат | 2 | 10 вересня 2009 14:08 |
| Нові стройки не будет POST | GaryG | Генеральний обладнання чат | 9 | 10 січня 2009 12:14 |
| Micro сервер побудувати .. Перший побудувати ... Необхідність відгуків .. | krrose27 | Генеральний обладнання чат | 3 | 16 грудня 2008 15:56 |
| * Посада * | gaza14 | Генеральний обладнання чат | 2 | 21 березня 2008 15:35 |
| Чи не знаєте, де ця посада | ken979 | General Software чат | 3 | 28 серпня 2007 10:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |