![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| IM мислене за създаване на първото ми PC игри и аз бях скитащи ако някой може да ми даде някакви съвети, IM мислене на компютърни игри като NFS: ProStreet, COD 4: Modern Warfare, Sims 2, GTA IV, Race Driver: Grid, убийците Крийд, Това са вероятно игри, които аз искам най-скоро 1-ви неща 1-во: Има ли някой, че това е добра отправна точка: http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...22875&DOY=28m4 Аз ще закупи още 1GB RAM, ако е необходимо desperitaly макар че, аз съм притежава игри в момента си точно това, което аз съм желаещи Мисля, че това може да бъде достатъчно добър, но аз dowt на борда на графика ще бъде достатъчно добър, какво мислите? плюс, ако някой може да каже дали мога да получа същите очила като на дънната платка от maplins, но на по-ниска цена. 2-ра: ако хората не мисля, че на борда на видео картата е кой да е добър, може ли някой reccommened добра графична карта, която е под £ 30 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли общ бюджет? и ако ти се иска да играе игри на високи настройки (Аз знам само за COD4), вие ще трябва Gfx карта, на борда на такива са достатъчно добри за работа, както и много леки игри, но сериозно нещо, което трябва да purcase друга карта. Също така не бих surgest става с AMD, освен ако това е всичко, което могат да си позволят, дори тогава аз ще proabbly Препоръчвам ви да изчакате, докато не мога да си позволя едно ядро Intel 2
| |||
| |||
| може да ви recommemened добра карта GFX, която също е евтина, но достатъчно добри да играят COD4 на високи настройки. Предполагам, че разполага с бюджет от около £ 150 този пакет ще бъде кой да е добър? http://www.maplin.co.uk/module.aspx?...=28m4 # преглед Не знам, ако това е кой да е добър? може би ще ми кажеш също така, ако някой знае дали мога да го получите по-евтини, че ще бъде страхотно. Какъв е проблемът с AMD? |
|
| |||
| |||
| ОК, и на първо място, е £ 150 на общия бюджет? Ако е така, не си ще получите, че много от компютър за игри за това, тъй като добра карта Gfx, процесор са за това всеки от тях, да ме уведомите, ако можете да отидете по-висока, в противен случай аз ще имам малко гледам, да видим какво Не мога да обвивам заедно за тази цена. |
|
| |||
| |||
| Да Предполагам, че биха могли да бъдат в състояние да стреч до £ 180 IM само за да се идеи, IM само 16 LOL, но аз имам навик отиде за високо игри края незабавно, очевидно, аз просто трябва да се увеличи, също така мога да се нуждаят от захранване, но аз може да получи 350 вата за 19,99 Така че предполагам, аз имам да похарчите 160 EDIT: ММ, използващи също стар компютър случай, единственото нещо, което е, Im не сигурен ако дори един случай ATX, да се надяваме, че ще ме спаси, 30, 40 лири |
|
| |||
| |||
| Добре, и аз ще трябва малко гледам видя какво мога да се съберат заедно за £ 160 EDIT: Искате ли да бъде в състояние да бъде обновен, без да много допълнителни пари в брой, или rarther евтина и трябва да купуват повече, когато следващия ъпгрейд? и да имаш нужда от нещо повече, отколкото, дънна платка, процесор, RAM, Gfx карта? например, да имате нужда от твърд диск и т.н.? |
|
| |||
| |||
| alrite тогава, аз пристанище има всички налични пари, така предполагам, че цените са по-после могат да възникнат в капка от tiime аз имам всичките пари. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е безнадежден случай на този бюджет.
Ако искате да имате компютър, който има някаква надежда да играят тези игри дори и средни настройки, които трябва да закупите 2-ра ръка. Значение изгради своя собствена от 2-ра ръка части или просто търсите игри компютър, който е на няколко години. Моята система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Добре, добре съм гледам и това е доста трудно за тази цена, лично аз ще чакам за известно време (може би до рожден ден и т.н. за пари от prezzies) и може ли да ми дадете спецификациите на текущото ви компютър? и ще видите колко по-добре би било действително да се разходи тази сума на компютър |
|
| |||
| |||
| Малко тежки krlll, но да съм съгласен, то вероятно ще бъде по-добре ще втора ръка, или чакат за повече пари, но в зависимост от изграждане в момента, в който може да бъде по-добре да я държи как е. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Предварително вградени компютърни игри? | crazydan20 | Общи Хардуер Чат | 9 | 22 Jan 2009 12:08 |
| Помощ: Gaming компютър? | crazydan20 | Общи Хардуер Чат | 11 | 13 Jan 2009 16:05 |
| Изграждане на компютърни Gaming | eisah | Общи Хардуер Чат | 3 | 17 Окт 2008 11:40 |
| Дали това е добър игрален компютър | jameslee07 | Общи Хардуер Чат | 19 | 7 октомври 2007 08:18 |
| Вграден компютър за игри. | mcbee | PC & конзолата Gaming | 1 | 16-то Март 2007 17:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |