menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Možné herní počítač

Reply

Thread Nástroje
Old 28.dubna 2008, 11:03
Člen Skupina

Default Možné herní počítač

im myšlení vytvoření mého prvního hraní pc a byl jsem poprosit, jestli by mi někdo nějaké tipy, im přemýšlel o hraní her jako je NFS: ProStreet, COD 4: Modern Warfare, Sims 2, GTA IV, Race Driver: GRID, Assassins Creed, Pravděpodobně se jedná o hry, které chci brzy

1. věci 1.:

nemá někdo myslí, že je to dobrý výchozí bod:
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...22875&DOY=28m4

i will koupit další 1GB RAM, pokud je to potřeba i když desperitaly, i dont vlastní některou z her v okamžiku, kdy jeho jen to, co jsem chtěl

Myslím, že by to mohlo být dost dobrý, ale já dowt integrovanou grafickou kartou by byl dost dobrý, co myslíte?

a navíc, pokud by někdo mohl říct, jestli bych mohl dostat stejné specifikace jako deska z maplins, ale za nižší cenu.

2.:
Pokud lidé si nemyslím, že integrované grafické karty je k ničemu, může kdokoli reccommened dobrou grafickou kartu, která je za 30 liber
Old 28.dubna 2008, 11:07
Dárce Skupina

Máte celkový rozpočet? A chcete-li chtít hrát hry na vysoké nastavení (vím jen o COD4), budete muset gfx kartu, palubní z nich jsou dost dobré i pro práci, hraní her a velmi lehké, ale nic vážného, co potřebujete k purcase další kartu. Také bych surgest jít s AMD, pokud to je vše, co může dovolit, i pak bych proabbly doporučujeme, abyste počkali, až si můžete dovolit core Intel 2

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 28.dubna 2008, 11:27
Člen Skupina

Můžete recommemened dobrý GFX kartu, která je levná, ale dost dobré hrát COD4 na vysoké nastavení.

Myslím, že jsem k dispozici rozpočet ve výši přibližně 150 libra

svazek by to být dobrý?
http://www.maplin.co.uk/module.aspx?...=28m4 # přehled
Nevím, je-li to dobrý? možná byste mi mohl říct
Také jestli někdo ví, jestli bych mohl dostat to levnější, že by bylo skvělé.

co je problém s AMD?
Old 28.dubna 2008, 12:05
Dárce Skupina

OK, tak první, je 150libra celkový rozpočet? pokud ano, tak si nebudu brát, že z velké počítače pro hry na to, že vidí jako dobrý gfx kartu, procesor se o tom každý, dejte mi vědět, jestli můžete jít výš, jinak se budu muset trochu podívat, co mohu zabalit společně za tuto cenu.
Old 28.dubna 2008, 12:18
Člen Skupina

ano Myslím, že jsem mohl střech na 180libra im Jen si nápady, im pouze 16 lol, ale jsem zvyklý jít pro high-end herní okamžitě, samozřejmě, já spravedlivý potřeba zvýšit, i já si třeba psu, ale i může dostat tak 350w na 19,99 Myslím, že jsem mít 160 strávit

EDIT: im rovněž používat starý počítač případě, že jediná věc je, im ne jistý, jestli i jeho případ ATX, doufejme, že mě zachrání 30, 40 liber
Old 28.dubna 2008, 12:38
Dárce Skupina

ok, tak budu mít trochu podívat, co se dá dát dohromady za 160 libra

EDIT: chceš, aby mohl být aktualizován, aniž by k hodně peněz navíc, nebo rarther levnější a nemusíte kupovat více při příštím upgrade? a potřebujete něco víc, než základní deska, procesor, ram, grafika kartu? Například, potřebujete hdd atd?
Old 28.dubna 2008, 12:44
Člen Skupina

rozumíš pak, i přístav dostal všechny peníze, avilable takže hádám, že ceny jsou více než jež pravděpodobně pokles o tiime já mít všechny peníze.
Old 28.dubna 2008, 12:47
Dárce Skupina

To je beznadějný případ tohoto rozpočtu.
Pokud chcete mít počítač, který má naději na hraní těchto her i na střední nastavení, musíte si zakoupit 2. ruky.
Smyslu postavit vlastní z 2. ruky částí nebo se jen podívat na herní počítač, který je několik let stará.

Můj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Paměť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubní HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkem
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chlazení:
Tuniq věž 120
Síť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokoúhlý
Operační systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 28.dubna 2008, 12:48
Dárce Skupina

ok, tak hledám a je to docela těžké, že cena, osobně bych čekat na chvíli (možná až narozeniny apod. za peníze z prezzies) a může mi dát specifikace svého současného počítače? a já se postarám o kolik lépe by to vlastně být, že výše výdajů na počítač
Old 28.dubna 2008, 12:51
Dárce Skupina

Krlll trochu drsné, ale ano, souhlasím, ale asi by bylo lepší jít z druhé ruky, nebo čekání na více peněz, ale v závislosti na budovat v okamžiku, kdy by mohlo být lepší, aby jej, jak to je.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pre-Vestavěný herní počítač? crazydan20 Obecné Hardware Chat 9 22. ledna 2009 12:08
Nápověda: počítačové hry? crazydan20 Obecné Hardware Chat 11 13. leden 2009 16:05
Vybudování počítačové hry eisah Obecné Hardware Chat 3 17. října 2008 11:40
Je to opravdu dobrý herní počítač jameslee07 Obecné Hardware Chat 19 7. října 2007 08:18
Vestavěný počítač pro hraní her. mcbee PC a herní konzole 1 16. Březen 2007 17:35
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.