![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| im myšlení vytvoření mého prvního hraní pc a byl jsem poprosit, jestli by mi někdo nějaké tipy, im přemýšlel o hraní her jako je NFS: ProStreet, COD 4: Modern Warfare, Sims 2, GTA IV, Race Driver: GRID, Assassins Creed, Pravděpodobně se jedná o hry, které chci brzy 1. věci 1.: nemá někdo myslí, že je to dobrý výchozí bod: http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...22875&DOY=28m4 i will koupit další 1GB RAM, pokud je to potřeba i když desperitaly, i dont vlastní některou z her v okamžiku, kdy jeho jen to, co jsem chtěl Myslím, že by to mohlo být dost dobrý, ale já dowt integrovanou grafickou kartou by byl dost dobrý, co myslíte? a navíc, pokud by někdo mohl říct, jestli bych mohl dostat stejné specifikace jako deska z maplins, ale za nižší cenu. 2.: Pokud lidé si nemyslím, že integrované grafické karty je k ničemu, může kdokoli reccommened dobrou grafickou kartu, která je za 30 liber |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte celkový rozpočet? A chcete-li chtít hrát hry na vysoké nastavení (vím jen o COD4), budete muset gfx kartu, palubní z nich jsou dost dobré i pro práci, hraní her a velmi lehké, ale nic vážného, co potřebujete k purcase další kartu. Také bych surgest jít s AMD, pokud to je vše, co může dovolit, i pak bych proabbly doporučujeme, abyste počkali, až si můžete dovolit core Intel 2
| |||
| |||
| Můžete recommemened dobrý GFX kartu, která je levná, ale dost dobré hrát COD4 na vysoké nastavení. Myslím, že jsem k dispozici rozpočet ve výši přibližně 150 libra svazek by to být dobrý? http://www.maplin.co.uk/module.aspx?...=28m4 # přehled Nevím, je-li to dobrý? možná byste mi mohl říct Také jestli někdo ví, jestli bych mohl dostat to levnější, že by bylo skvělé. co je problém s AMD? |
|
| |||
| |||
| OK, tak první, je 150libra celkový rozpočet? pokud ano, tak si nebudu brát, že z velké počítače pro hry na to, že vidí jako dobrý gfx kartu, procesor se o tom každý, dejte mi vědět, jestli můžete jít výš, jinak se budu muset trochu podívat, co mohu zabalit společně za tuto cenu. |
|
| |||
| |||
| ano Myslím, že jsem mohl střech na 180libra im Jen si nápady, im pouze 16 lol, ale jsem zvyklý jít pro high-end herní okamžitě, samozřejmě, já spravedlivý potřeba zvýšit, i já si třeba psu, ale i může dostat tak 350w na 19,99 Myslím, že jsem mít 160 strávit EDIT: im rovněž používat starý počítač případě, že jediná věc je, im ne jistý, jestli i jeho případ ATX, doufejme, že mě zachrání 30, 40 liber |
|
| |||
| |||
| ok, tak budu mít trochu podívat, co se dá dát dohromady za 160 libra EDIT: chceš, aby mohl být aktualizován, aniž by k hodně peněz navíc, nebo rarther levnější a nemusíte kupovat více při příštím upgrade? a potřebujete něco víc, než základní deska, procesor, ram, grafika kartu? Například, potřebujete hdd atd? |
|
| |||
| |||
| rozumíš pak, i přístav dostal všechny peníze, avilable takže hádám, že ceny jsou více než jež pravděpodobně pokles o tiime já mít všechny peníze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je beznadějný případ tohoto rozpočtu.
Pokud chcete mít počítač, který má naději na hraní těchto her i na střední nastavení, musíte si zakoupit 2. ruky. Smyslu postavit vlastní z 2. ruky částí nebo se jen podívat na herní počítač, který je několik let stará. Můj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| ok, tak hledám a je to docela těžké, že cena, osobně bych čekat na chvíli (možná až narozeniny apod. za peníze z prezzies) a může mi dát specifikace svého současného počítače? a já se postarám o kolik lépe by to vlastně být, že výše výdajů na počítač |
|
| |||
| |||
| Krlll trochu drsné, ale ano, souhlasím, ale asi by bylo lepší jít z druhé ruky, nebo čekání na více peněz, ale v závislosti na budovat v okamžiku, kdy by mohlo být lepší, aby jej, jak to je. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pre-Vestavěný herní počítač? | crazydan20 | Obecné Hardware Chat | 9 | 22. ledna 2009 12:08 |
| Nápověda: počítačové hry? | crazydan20 | Obecné Hardware Chat | 11 | 13. leden 2009 16:05 |
| Vybudování počítačové hry | eisah | Obecné Hardware Chat | 3 | 17. října 2008 11:40 |
| Je to opravdu dobrý herní počítač | jameslee07 | Obecné Hardware Chat | 19 | 7. října 2007 08:18 |
| Vestavěný počítač pro hraní her. | mcbee | PC a herní konzole | 1 | 16. Březen 2007 17:35 |
| Thread Nástroje | |
| |