μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Πιθανές Παιχνίδια Υπολογιστών

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Απριλίου, 2008, 11:03
Μέλος Ομάδα

Default Πιθανές Παιχνίδια Υπολογιστών

im σκέψη της δημιουργίας της πρώτης PC gaming και εγώ μου ήταν να περιφέρεται αν κάποιος μπορούσε να μου δώσει τις συμβουλές, im σκέψης του παίζοντας παιχνίδια όπως το NFS: ProStreet, COD 4: Modern Warfare, Sims 2, GTA IV, Race Driver: Grid, Assassins Creed, αυτά είναι πιθανόν τα παιχνίδια που θέλω σύντομα

1η πράγματα 1ο:

Έχει κανείς ότι αυτό είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης:
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...22875&DOY=28m4

i θα αγοράσει ένα άλλο 1GB RAM, εάν χρειάζεται desperitaly αν, i dont δική οποιοδήποτε από τα παιχνίδια κατά τη στιγμή της ακριβώς αυτό που είμαι θέλουν

Νομίζω ότι μπορεί να είναι αρκετά καλό, αλλά εγώ dowt του επί του σκάφους γραφικά θα είναι αρκετά καλό αυτό που νομίζω;

καθώς και αν κάποιος θα μπορούσε να πει αν θα μπορούσα να πάρω τις ίδιες προδιαγραφές όπως η μητρική πλακέτα από maplins αλλά σε φθηνότερη τιμή.

2ο:
αν οι άνθρωποι δεν πιστεύουν, ότι επί του σκάφους, η κάρτα γραφικών είναι κανένα καλό, μπορεί κανείς reccommened μια καλή κάρτα γραφικών που είναι κάτω από £ 30
Old 28 Απρ 2008, 11:07
Ομάδα Δωρητών

Έχετε ένα συνολικό προϋπολογισμό; και αν θέλουν να παίζουν παιχνίδια σε υψηλές ρυθμίσεις (Το μόνο που ξέρω για COD4) θα χρειαστείτε μια κάρτα gfx, αυτά που επί του σκάφους είναι αρκετά καλό για εργασία, και πολύ φως τυχερών παιχνιδιών, αλλά τίποτα σοβαρό θα πρέπει να purcase άλλη κάρτα. Επίσης, δεν θα surgest θα με AMD εφόσον κάτι τέτοιο δεν όλες μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, ακόμη και τότε θα ήθελα να συστήσω proabbly για να μπορείτε να περιμένετε μέχρι να μπορούν να αντέξουν έναν πυρήνα 2 της Intel

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 28 Απριλίου, 2008, 11:27
Μέλος Ομάδα

να σας recommemened μια καλή κάρτα GFX, που είναι και φθηνό, αλλά αρκετά καλός για να παίξει COD4 για υψηλές ρυθμίσεις.

Υποθέτω πως έχει προϋπολογισμό της τάξης των £ 150

δέσμη αυτή θα είναι κανένα καλό;
http://www.maplin.co.uk/module.aspx?...=28m4 επισκόπηση #
ξέρω αν αυτό είναι καθόλου καλός; ίσως θα μπορούσατε να μου πείτε
Επίσης, αν κάποιος γνωρίζει αν θα μπορούσα να το πάρει φθηνότερα ότι θα είναι μεγάλη.

ποιο είναι το πρόβλημα με AMD;
Old 28 Απριλίου, 2008, 12:05
Ομάδα Δωρητών

Εντάξει, καλά πρώτη, είναι £ 150 το συνολικό προϋπολογισμό; αν ναι, δεν θα σας για να πάρετε αυτή τη μεγάλη του υπολογιστή για gaming για το ότι βλέπουμε ως μια καλή κάρτα gfx, επεξεργαστής είναι περίπου η κάθε μία, επιτρέψτε μου να ξέρω αν μπορείτε να πάτε υψηλότερη, διαφορετικά θα έχω μια μικρή ματιά, δείτε τι Μπορώ wrap μαζί για την τιμή αυτή.
Old 28 Απριλίου, 2008, 12:18
Μέλος Ομάδα

i ναί υποθέτω ότι θα μπορούσα να διαστολής σε £ 180 im ακριβώς να πάρει ιδέες, im μόνο 16 lol, μα εγώ συνηθισμένος πάει για το υψηλό gaming τέλος αμέσως, προφανώς, θα πρέπει ακριβώς να αυξηθεί, επίσης μπορώ να χρειάζονται ένα PSU, αλλά θ μπορούν να πάρουν μια 350W για 19,99 έτσι υποθέτω ότι θα πρέπει να δαπανήσει 160

EDIT: im χρησιμοποιώντας επίσης ένα παλιό υπολογιστή περίπτωση, το μόνο πράγμα είναι, im μη βέβαιος εάν καν μία περίπτωση ATX, ελπίζουμε ότι θα σώσει με 30, 40 quid
Old 28 Απριλίου, 2008, 12:38
Ομάδα Δωρητών

εντάξει, καλά θα έχω μια μικρή ματιά δω τι μπορώ να πάρω μαζί για £ 160

EDIT: θέλεις να είναι σε θέση να αναβαθμιστεί δεν με πολύ έξτρα μετρητά, ή rarther φθηνότερη και πρέπει να αγοράζουν περισσότερο όταν επόμενη αναβάθμιση; και χρειάζεστε τίποτα περισσότερο από ό, τι, μητρική πλακέτα, επεξεργαστής, ram, gfx κάρτα; για παράδειγμα, να επιλέξετε τον hdd κλπ;
Old 28 Απριλίου, 2008, 12:44
Μέλος Ομάδα

alrite τότε, i havent πήρε όλα τα χρήματα avilable Έτσι υποθέτω ότι οι τιμές είναι πιο likley στη συνέχεια να μειωθούν κατά το tiime έχω όλα τα χρήματα.
Old 28 Απριλίου, 2008, 12:47
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι μια ελπίδα για την υπόθεση ότι ο προϋπολογισμός.
Αν θέλετε να έχετε ένα PC που έχει την παραμικρή ελπίδα να παίξει τα παιχνίδια, ακόμη και σε μεσαίες ρυθμίσεις πρέπει να αγοράσετε 2ο χέρι.
Έννοια δημιουργήστε το δικό σας από το 2ο μέρος το χέρι ή απλά κοιτάξτε ένα PC gaming που είναι μερικά χρόνια.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 28 Απριλίου, 2008, 12:48
Ομάδα Δωρητών

εντάξει, καλά Ψάχνω και είναι αρκετά δύσκολο για την τιμή αυτή, προσωπικά, θα ήθελα να περιμένετε για λίγο (ίσως μέχρι ενός κτλ γενέθλια χρημάτων από prezzies) και μπορεί να μου δώσετε τις προδιαγραφές του τρέχοντος υπολογιστή σας; και θα δείτε πόσο καλύτερα θα ήταν πράγματι να δαπανούν το ποσό του ενός υπολογιστή
Old 28 Απριλίου, 2008, 12:51
Ομάδα Δωρητών

Λίγο σκληρή krlll, αλλά ναι συμφωνώ, ότι ίσως θα ήταν καλύτερα θα δεύτερο χέρι, ή να περιμένει για περισσότερο χρήμα, αλλά ανάλογα με την κατασκευή αυτή τη στιγμή θα ήταν καλύτερα να το κρατήσει το πώς είναι.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.