manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Mogući Computer Gaming

Reply

Thread Tools
Old 28. travnja 2008, 11:03
Member Group

Default Mogući Computer Gaming

im razmišljajući o stvaranju moje prve igre pc i ja bio u nedoumici, ako mi netko mogao dati bilo kakve savjete, im mišljenje od igranja igara kao što je NFS: ProStreet, CoD 4: Modern Warfare, Sims 2, GTA IV, Race Driver: Grid, Assassins Creed, To su vjerojatno igre koje želim uskoro

1. stvari 1.:

se bilo tko misliti ovaj je dobra polazna točka:
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...22875&DOY=28m4

ja ću kupiti još 1GB RAM-a, ako je potrebno desperitaly iako, ja dont vlastiti bilo igara u trenutku njegove upravo ono što sam u nedostatku

Mislim da bi moglo biti dovoljno dobar, ali ja dowt onboard grafika će biti dovoljno dobar šta misliš?

plus, ako bilo tko mogao reći ako ja mogao dobiti iste specifikacije kao i matične ploče iz maplins ali po cijeni jeftinije.

2.:
ako ljudi ne misle da onboard grafička kartica je bilo dobro, može bilo tko reccommened dobra grafička kartica koja je pod £ 30
Old 28 tra 2008, 11:07
Donatorska Grupa

Imate li ukupni proračun? a ako žele igrati igre na visokim postavkama (samo ja znam o COD4), trebat će vam gfx karticu, na brodu su i one dovoljno dobar za rad, te vrlo lagana igre, ali ništa ozbiljno trebate purcase drugu karticu. Isto tako ne bih surgest ide sa AMD osim ako to je sve što si možete priuštiti, čak i onda sam proabbly bih preporučio za vas čekati do možete priuštiti Intel Core 2

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 28. travnja 2008, 11:27
Member Group

Možete li recommemened dobar GFX karticu, koja je također jeftin, ali je dovoljno dobar za igranje COD4 na visokim postavkama.

ja recimo imam budžet od oko £ 150

bala bi to biti bilo koji dobar?
http://www.maplin.co.uk/module.aspx?...=28m4 # pregled
ja dont znati ako je bilo koji dobar? možda vam mogao reći mene
isto tako ako bilo tko zna, ako ja mogao dobiti jeftiniji da bi bilo velik.

u čemu je problem sa AMD?
Old 28. travnja 2008, 12:05
Donatorska Grupa

OK, dobro prvo, je £ 150 ukupni proračun? ako je tako, vaš se ne događa da se taj veliki i računalo za igre za koje, viđenje kao dobar gfx karticu, procesor se oko da je svaki, pustiti mene znati ukoliko može ići više, inače ću imati malo pogledati, vidjeti što Ja mogu završiti zajedno za tu cijenu.
Old 28. travnja 2008, 12:18
Member Group

yea Mislim da ja moć biti u mogućnosti to strech do 180 £ im samo dobivanje ideja, im samo 16 lol, ali ja navika ići za povisok kraj igre odmah, očito, ja pravedan potreba da se poveća, isto tako ja mogu potreba PSU, ali ja mogu dobiti 350w za 19,99 na taj način ja recimo imam 160 do potrošiti

EDIT: također im koristeći starom računalu slučaju, jedina stvar je, im ne siguran ako svoj još ATX slučaju, nadamo se da će spasiti mene 30, 40 funta sterlinga
Old 28. travnja 2008, 12:38
Donatorska Grupa

ok, i ja ću malo pogledati vidjeti što Ja mogu dobiti zajedno za £ 160

EDIT: ne želite da se moći nadograditi bez da puno dodatni novčani, ili rarther jeftinije i kupiti više kada sljedeći nadogradnju? i ne trebate ništa više nego, matična ploča, procesor, ram, gfx karticu? na primjer, da li vi potreba hdd itd.?
Old 28. travnja 2008, 12:44
Member Group

alrite onda, ja luka je dobio sav novac avilable tako da mislim da su cijene više od likley da kap po tiime imam sav novac.
Old 28. travnja 2008, 12:47
Donatorska Grupa

To je beznadan slučaj na taj proračun.
Ako želite imati računalo koje ima ikakve nade za igranje tih igara na čak srednje postavke trebate kupiti 2. ruka.
Značenje izgraditi vlastiti iz 2. dijela ruke ili samo izgled igre za PC koja je nekoliko godina.

My System: Krlll

Procesor (i):
Intel Q9550@4.33Ghz
Matične ploče:
Gigabajt GA-EP45-UD3P
RAM memorija:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafička kartica (e):
Gainward 4870X2 (840 Core Mem 940)
Sound Card:
Onboard hda
Tvrdi disk (i):
Nekoliko lol 1650GB ukupno
Optički pogon (e):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hlađenje:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dvostruki Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate x64
Old 28. travnja 2008, 12:48
Donatorska Grupa

ok, ja sam dobro izgleda i to je prilično teško za tu cijenu, osobno, ja bih čekati neko vrijeme (možda do rođendan itd. za novac iz prezzies) i mogu li mi dati specifikacije svog trenutnog računala? i ja ću vidjeti koliko je zapravo bolje bi bilo da je trošenje iznos računala
Old 28. travnja 2008, 12:51
Donatorska Grupa

Malo hrapav krlll, ali da slažem se, vjerojatno bi bilo bolje ide iz druge ruke, ili čeka više novca, ali ovisno o graditi u ovom trenutku bilo bi bolje da ga držati kako je to.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.