kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Lehetséges Számítógépes játék

Reply

Téma eszközök
Old Április 28, 2008, 11:03
Csoport tagja

Default Lehetséges Számítógépes játék

im gondolkodás megteremtésére az első játék PC-és voltam kóborolt, ha valaki adhatna nekem olyan tippeket, im gondolt a játékot, mint a NFS: ProStreet, COD 4: Modern Warfare, The Sims 2, GTA IV Race Driver: GRID, Assassins Creed, Valószínűleg ezek a játékok, hogy szeretnék venni hamarosan

1. dolog 1.:

csinál akárki hiszem, ez egy jó kiindulási pont:
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...22875&DOY=28m4

i vásárol egy 1GB RAM, ha desperitaly szükség, bár én dont tulajdonosa minden a játékok idején, hogy most mi vagyok hiányzott

Azt hiszem, elég jó lehet, de én dowt az alaplapi grafikus lenne elég jó, mit gondol?

plusz ha valaki tudna mondani ha én tudna kap ugyanaz szemüveg, mint az alaplapot maplins, de olcsóbban.

2.:
ha az emberek nem hiszem, hogy az alaplapi grafikus kártya van valami jó, tud akárki reccommened egy jó grafikus kártya, ami alatt 30 £
Old Április 28, 2008, 11:07
Donor Group

Tudod-e, amikor a teljes költségvetés? és ha akarnak játszani a nagy beállítások (Csak tudni COD4), akkor szüksége lesz egy gfx-kártya, beépített is elég jó a munka, és nagyon könnyű játék, de valami komoly meg kell purcase egy lapot. Én nem is surgest megy az AMD, ha ez minden, amit megengedhet magának, még akkor várom proabbly javasoljuk, hogy várj, amíg nem engedheti meg magának egy Intel Core 2

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Április 28, 2008, 11:27
Csoport tagja

recommemened tud egy jó GFX kártya, amely szintén olcsó, de elég jó játszani COD4, magas beállításokkal.

Azt hiszem, nekem van egy költségvetése mintegy 150 £

lenne ez a csomag bármilyen jó?
http://www.maplin.co.uk/module.aspx?...=28m4 # áttekintése
én dont tud ha ez olyan jó? esetleg meg tudná mondani
is, ha valaki tudja, ha én tudna kap ez olcsóbb az remek lenne.

Mi a probléma az AMD?
Old Április 28, 2008, 12:05
Donor Group

OK, először is, az £ 150 a teljes költségvetés? ha igen, akkor nem fogjuk kapni, hogy nagy a számítógépes játékok esetében adott, látván, mint jó gfx-kártya, a processzor kb, hogy minden, hadd tudjam meg, ha tudsz menni magasabb, különben lesz egy pillantás, mi Én is csomagolja össze az árat.
Old Április 28, 2008, 12:18
Csoport tagja

igen azt hiszem, képesek lehetnek strech a 180 £ im csak arra, hogy ötleteiket, im csak 16 lol, de én szokás megy a high-end játék azonnal nyilvánvaló, hogy én csak növelésének szükségességét is, én is szükségem van egy tápegység, de én kaphat egy 350 W-os a 19,99 így azt hiszem, 160-hoz kiad

EDIT: im is használ egy régi számítógép esetben, az egyetlen dolog, im nem biztos abban, hogy akár egy ATX esetben, remélhetőleg majd ments meg 30, 40 fontért
Old Április 28, 2008, 12:38
Donor Group

rendben van, jól fogok egy kicsit nézni, mit találok együtt a 160 £

EDIT: szeretné, hogy képes legyen bővíthető anélkül, hogy sok extra pénzt, vagy rarther olcsóbb és többet kell vásárolni, ha a következő upgrade? van szüksége, és semmit többet, alaplap, processzor, ram, gfx kártya? Például van szüksége egy hdd stb?
Old Április 28, 2008, 12:44
Csoport tagja

alrite majd, i havent van a pénz avilable tehát azt hiszem az árak több mint likley dobni a tiime nekem van a pénz.
Old Április 28, 2008, 12:47
Donor Group

Ez egy reménytelen eset, hogy a költségvetés.
Ha szeretnénk, hogy a számítógép, amely minden reményét játszani ezek a játékok még a közepes beállításokat kell vásárolnia 2. kezét.
Jelentése készítsd el a saját kezét a 2. részét, vagy csak keressen egy játék PC, amely néhány éves.

My System: Krlll

Processzor (ok):
Intel Q9550@4.33Ghz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM memória:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafikus kártya (k):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Hangkártya:
Fedélzeti HDA
Merevlemez (ek):
Néhány lol 1650GB összesen
Optikai meghajtó (k):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / tápegység:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hűtés:
Tuniq Tower 120
Hálózat / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ok):
Acer 22 "széles
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate X64
Old Április 28, 2008, 12:48
Donor Group

rendben van, jól keresek, és elég nehéz ezt az árat, személyesen szeretnék várni egy kicsit (talán amíg egy születésnapi, stb prezzies pénzt), és akkor add nekem a szemüveg az aktuális számítógépet? , és én majd meglátjuk, hogy mennyivel jobb lenne valóban tölteni ezt az összeget a számítógépes
Old Április 28, 2008, 12:51
Donor Group

Egy kicsit kemény krlll, de igen egyetértek, ez talán jobb lenne, megy a használt, vagy vár több készpénzt, hanem attól függően, épít a pillanattól kezdve, hogy jobb lenne megtartani azt, hogy van ez.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Pre-Beépített számítógépes játékokhoz? crazydan20 Általános fémáru Chat 9 22. január 2009 12:08
Segítség: Játékok Számítógép? crazydan20 Általános fémáru Chat 11 13. január 2009 16:05
Building a Gaming Computer eisah Általános fémáru Chat 3 17. október 2008 11:40
Ez egy jó számítógépes játékokhoz jameslee07 Általános fémáru Chat 19 7. október 2007 08:18
Épült a számítógépet gaming. mcbee PC és konzol játékok 1 16. március 2007 17:35
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.