mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Galimas Žaidimų kompiuteris

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 28, 2008, 11:03
Narys

Default Galimas Žaidimų kompiuteris

im galvoju kurti savo pirmąjį žaidimų PC ir i klajojo jei kas galėtų man duoti jokių patarimų, jiems galvoti apie žaidimų kaip NFS: Prostreet, COD 4: Modern Warfare, The Sims 2, GTA IV, Race Driver: Grid, Assassins Creed, Jie tikriausiai žaidimus, kad aš noriu greičiau

1. dalykų 1.:

Ar kas nors manote, kad tai yra geras atspirties taškas:
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...22875&DOY=28m4

Aš įsigyti kitą 1GB RAM, jei tai desperitaly reikia nors, i dont savo bet žaidimų metu savo ką aš nori

Manau, kad tai gali būti pakankamai geri, bet aš dowt Borto grafika bus pakankamai gera what do you think?

plius, jei kas nors galėtų pasakyti, jei galėčiau gauti tokias specifikacijas kaip iš maplins plokštė, bet ne pigiau.

2:
jei žmonės nemanau, kad laive grafikos kortelė yra bet gerai, galima bet reccommened geros grafikos plokštę, kuri yra po 30 £
Old Balandis 28, 2008, 11:07
Donorų grupės

Ar turite bendrą biudžetą? o jei nori žaisti žaidimus ant aukšto parametrai (tik aš žinau apie CoD4) Jums reikės GFX kortele, Borto iš jų yra pakankamai gera dirbti, ir labai lengvas žaidimo, tačiau nieko rimta turite purcase kitą kortelę. Taip pat aš ne surgest vyksta su AMD, nebent tai yra viskas, ką galite sau leisti, net tada aš proabbly rekomenduojame jums laukti, kol galėsite sau leisti Intel Core 2

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Balandis 28, 2008, 11:27
Narys

galite recommemened geras GFX kortelės, tai taip pat pigi, bet pakankamai gerai žaisti CoD4 aukštos parametrai.

Manau, turiu apie 150 £ biudžetas

Ar tai paketas būti gera?
http://www.maplin.co.uk/module.aspx?...=28m4 # apžvalga
i dont know jei tai koks geras? gal galėtumėte pasakyti
Taip pat jei kas žino, ar galėčiau ją gauti pigiau, kad būtų labai gerai.

Kas yra AMD problema?
Old Balandis 28, 2008, 12:05
Donorų grupės

Gerai, gerai, pirma, yra £ 150 viso biudžeto? Jei taip, nesiruošia gauti, kad didelis ir žaidimų už tą kompiuterį, matydami, kaip gera grafika kortelės, procesorius yra apie, kad kiekvienas, leiskite man žinoti, jei gali būti didesnis, nes kitaip man teks šiek tiek peržiūrėti, pamatyti, kas galiu WRAP kartu ta kaina.
Old Balandis 28, 2008, 12:18
Narys

Taip manau, kad taip galėtų Strech iki 180 £ im just idėjoms, jiems tik 16 lol, bet aš įpratęs eiti aukščiausios klasės žaidimų iškart, matyt, aš tiesiog būtina didinti, taip pat galiu reikia PSU, bet aš galima gauti 350W už 19,99 taip Aš manau, kad turiu praleisti 160

EDIT: jiems taip pat naudojant seną kompiuterį atveju vienintelis dalykas, im not sure, jei jos net ATX atveju, tikiuosi, kad bus išgelbėti mane 30, 40 quid
Old Balandis 28, 2008, 12:38
Donorų grupės

Gerai, gerai aš jau šiek tiek pažvelgti pamatyti, ką aš galiu nueiti £ 160

EDIT: Ar norite, kad ji galėtų būti patobulinta, be to daug papildomų pinigų, arba rarther pigiau ir reikia pirkti daugiau, kai kitą kartą atnaujinta? ir jums reikia ką nors daugiau nei, plokštės, procesoriaus, RAM, gfx kortele? Pavyzdžiui, Jums reikia hdd ir tt?
Old Balandis 28, 2008, 12:44
Narys

alrite tada i havent got visus pinigus avilable todėl manau kainos daugiau nei likley nukristų iki tiime turiu visus pinigus.
Old Balandis 28, 2008, 12:47
Donorų grupės

Tai beviltiška byla dėl šio biudžeto.
Jei norite turėti kompiuterį, kuris bet žaisti tuos žaidimus, net vidutinio parametrus reikia pirkti 2nd hand viltį.
Reikšmė Build Your Own iš 2nd hand dalių ar tiesiog pažvelgti į žaidimų kompiuterio, kuriame yra keli metai.

Mano sistema: Krlll

Procesorius (-iai):
Intel Q9550@4.33Ghz
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM atmintis:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (-ai):
Gainward 4870X2 (940 Core 840 MEM)
Garso plokštė:
Borto HDA
Kietasis diskas (-ai):
Keletą lol 1650GB viso
Optical Drive (s):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Aušinimas:
Tuniq Tower 120
Tinklas / Internetas:
Dual Gigabit Ethernet
Monitorius (-ai):
Acer 22 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista x64 Ultimate
Old Balandis 28, 2008, 12:48
Donorų grupės

Gerai, gerai Aš ieškau ir gana sunkiai, kad kaina, asmeniškai, norėčiau laukti kol (gal iki gimtadienio ir tt pinigų iš prezzies) ir galite man duoti savo dabartinio kompiuterio specifikacijas? ir aš pamatyti, kiek geriau jis būtų faktiškai išleisti, kad suma kompiuteryje
Old Balandis 28, 2008, 12:51
Donorų grupės

Truputį šiurkštus krlll, bet taip aš sutinku, ji tikriausiai būtų geriau vyksta antra vertus, ar laukti daugiau pinigų, tačiau, priklausomai nuo remtis tuo metu jis gali būti geriau laikyti jį, kaip jis yra.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pre-Built žaidimų kompiuterio? crazydan20 General Hardware Chat 9 22 sausis 2009 12:08
Pagalba: Žaidimų kompiuteris? crazydan20 General Hardware Chat 11 13 sausis 2009 16:05
Statyba Žaidimų kompiuteris eisah General Hardware Chat 3 17 spalis 2008 11:40
Tai gerai Žaidimų kompiuteris jameslee07 General Hardware Chat 19 7 spalis 2007 08:18
Pastatytas žaidimų kompiuteryje. McBee PC & konsolės Žaidimai 1 Kovas 16, 2007 17:35
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.