mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Iespējams Gaming Computer

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 28, 2008, 11:03
Loceklis

im domāšana izveidot savu pirmo spēļu pc un es biju wandering ja kāds varētu man visus padomus, im domāšana, spēlējot spēles, piemēram, NFS: ProStreet, COD 4: Modern Warfare, Sims 2, GTA IV, Race vadītājs: Režģis, Assassins Creed, šiem, iespējams, spēles, ka es gribu drīz

1. lietas 1.:

Vai kāds domā tas ir labs sākuma punkts:
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...22875&DOY=28m4

Es nopirktu citus 1GB RAM, ja tas ir desperitaly nepieciešama gan, i dont nepieder nekāda veida spēles šobrīd tā tikai to, kas es esmu, kas vēlas

Es domāju, ka tas varētu būt pietiekami labs, bet es dowt borta grafika būs pietiekami labs what do you think?

plus, ja kāds varētu pateikt, ja es varētu saņemt pats specs kā mātesplatē no maplins bet lētāku cenu.

2.:
ja cilvēki nedomāju, ka borta grafikas karte ir kādas labas, var ikviens reccommened labas grafikas karti, kas ir zem £ 30
Old Aprīlis 28, 2008, 11:07
Donors Group

Vai jums ir kopējais budžets? un, ja jums ir kas vēlas spēlēt spēles uz augstas uzstādījumi (es zinu tikai par COD4), jums būs nepieciešama gfx karte, borta tiem ir pietiekami labs darba un ļoti gaismas spēles, bet kaut kas nopietns jums purcase citu karti. Arī es nebūtu surgest notiek ar AMD, ja vien tas ir viss, jūs varat atļauties, pat tad es proabbly ieteiktu jums jāgaida līdz jūs varat atļauties Intel Core 2

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Aprīlis 28, 2008, 11:27
Loceklis

Jūs varat recommemened labu GFX karti, kas ir lēts, bet pietiekami labs, lai spēlētu COD4 uz augstas iestatījumus.

Es domāju, ka man budžets ir apmēram £ 150

Vai šī saišķis būt jebkurš labs?
http://www.maplin.co.uk/module.aspx?...=28m4 # pārskats
Nezinu, ja tas ir kādas labas? varbūt jūs varētu man pateikt
arī tad, ja kāds zina, ja es varētu iegūt lētāku, ka būtu lieliski.

kāda ir problēma ar AMD?
Old Aprīlis 28, 2008, 12:05
Donors Group

Labi, labi, pirmkārt, ir £ 150 Kopējais budžets? Ja tā, tad jūsu nav gatavojas iegūt interesantu un datoru spēļu šim, redzot, kā labs gfx karti, procesors ir par to katram, dariet man zināmu, ja jūs varat doties augstāk, citādi man būs maz skatīties, redzēt, kas Es varu wrap kopā minēto cenu.
Old Aprīlis 28, 2008, 12:18
Loceklis

jā man laikam varētu notikt strech uz 180 £ im tikai iegūt idejas, im tikai 16 lol, bet es paradis iet par augstākās klases spēļu momentā, protams, man ir nepieciešams palielināt arī es varu vajadzīgs PSU, bet es var saņemt 350w par 19,99 tā man laikam ir 160 līdz pavadīt

EDIT: Im izmantojot arī veco datoru lieta, tikai lieta ir, im nav pārliecināts, vai tā pat ATX gadījumā, cerams, ka būs save me 30, 40 mārciņa sterliņu
Old Aprīlis 28, 2008, 12:38
Donors Group

ok, labi es ņemšu nedaudz apskatīt redzēt, ko es varu saņemt kopā £ 160

EDIT: vai vēlaties, lai tas varētu tikt uzlaboti, lai bez daudz papildus naudas, vai rarther lētāk un nepieciešamība iegādāties vairāk, ja nākamreiz jaunināšanas? un jums vajag kaut ko vairāk nekā, mātesplates, procesors, RAM, gfx karti? Piemēram, jums nepieciešams hdd utt?
Old Aprīlis 28, 2008, 12:44
Loceklis

alrite tad, i havent got visu naudu avilable tāpēc es domāju, cenas ir vairāk nekā likley nokristies tiime i ir visu naudu.
Old Aprīlis 28, 2008, 12:47
Donors Group

Šis ir bezcerīgs gadījums šajā budžetā.
Ja vēlaties, lai datoru, ir cerības, spēlējot šīs spēles ar vēl vidējiem iestatījumiem Jums nepieciešams nopirkt 2. puses.
Nozīmē veidot savu no 2 rokas daļu vai paskatieties uz spēļu datoru, kas ir dažus gadus veca.

Mana sistēma: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Sound Card:
Borta HDA
Hard Drive (s):
Maz lol 1650GB kopā
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Dzesēšana:
Tuniq Tower 120
Tīkla / Internets:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old Aprīlis 28, 2008, 12:48
Donors Group

ok, labi es skatos, un tas ir diezgan grūti, ka cena, personīgi es pagaidīt, kamēr (varbūt līdz birthday u.tml naudu no prezzies), un jūs varat man jūsu pašreizējā datora specs? un es jums redzēt, cik daudz labāk būtu faktiski izdevumi, summa datora
Old Aprīlis 28, 2008, 12:51
Donors Group

Mazliet bargas krlll, bet jā, es piekrītu, tas droši vien būtu labāk iet otrās puses, vai gaida vairāk naudas, bet atkarībā būvēt pēc brīža, kad tā varētu labāk saglabāt to, kā tas ir.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.