![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| im myśleć o tworzeniu mojego pierwszego komputera do gier i byłem wędrówki, czy ktoś może mi dać jakieś wskazówki, im myśleć o granie w gry takie jak NFS: ProStreet, COD 4: Modern Warfare, The Sims 2, GTA IV, Race Driver: GRID, Assasins Creed, są prawdopodobnie gry, że chcę tylko 1-cia rzeczy 1st: Czy ktoś pomyśleć to jest dobry punkt wyjścia: http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...22875&DOY=28m4 i zakupi kolejny 1GB pamięci RAM, jeśli jest desperitaly potrzebne, chociaż ja dont posiadał żadnego z gry w momencie jej tylko to, co ja chce Myślę, że to może być niezły, ale dowt karty graficznej będzie wystarczająco dobry, co o tym sądzisz? plus, czy ktoś mógłby powiedzieć, czy mógłbym dostać ten sam widowisko jak płyta główna z maplins ale po niższej cenie. 2nd: jeśli ludzie nie myślą, że na pokładzie karta graficzna jest jakieś dobre, może ktoś reccommened dobra karta graficzna, która jest poniżej £ 30 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Masz Całkowity budżet? i jeśli chce grać w gry na wysokich ustawieniach (Wiem tylko o COD4) musisz grafika karty, te na pokładzie są wystarczająco dobre do pracy i bardzo lekkie gry, ale nic poważnego musisz purcase kolejną kartę. Również nie będę surgest dzieje z AMD chyba że jest to wszystko, co możesz sobie pozwolić, nawet wtedy będę proabbly polecić dla Ciebie czekać, aż można sobie pozwolić Core 2
| |||
| |||
| można recommemened dobra karta graficzna, która jest również tanie, ale wystarczająco dobre do gry COD4 na wysokich ustawieniach. Sądzę, że ma budżet w wysokości około 150 funtów byłoby tego pakietu są jakieś dobre? http://www.maplin.co.uk/module.aspx?...=28m4 przegląd # i dont know, jeżeli jest to coś dobrego? Może mi pan powiedzieć również wtedy, gdy ktoś wie If I could get on tańszy, że byłoby świetnie. Na czym polega problem z AMD? |
|
| |||
| |||
| OK, dobrze pierwsze, £ 150 Całkowity budżet? Jeśli tak, nie do dostanie, że wielki komputer do gier do tego, skoro dobra karta graficzna, procesor jest o tym każdy, daj mi znać, jeśli możesz iść wyżej, w przeciwnym razie będę musiał trochę wygląd, zobaczyć, co można owinąć razem za tę cenę. |
|
| |||
| |||
| yea Przypuśćmy, że będzie mogła strech do £ 180 im tylko pomysły Pierwsze, im tylko 16 lol, ale ja przyzwyczajenie go do wysokiej koniec gry tam, oczywiście, tylko konieczność zwiększenia również mogę potrzeba psu, ale Można dostać 350 do 19.99, tak sądzę mam 160 do spędzenia EDIT: im również za pomocą starej obudowy komputera, jedyne co jest im nie pewny jeśli jej nawet sprawy ATX, miejmy nadzieję, że uratuje mnie 30, 40 funtów |
|
| |||
| |||
| ok, także będę musiał trochę wygląd see what can I get together for £ 160 EDIT: Czy chcesz, aby mógł zostać zaktualizowane bez znacznie dodatkowej gotówki lub rarther tańsze i trzeba kupić więcej przy następnej aktualizacji? i czy trzeba coś więcej niż płyta główna, procesor, pamięć RAM, grafika karta? na przykład, nie musisz hdd itp? |
|
| |||
| |||
| alrite następnie havent got all the money avilable Sądzę więc, że ceny są więcej niż jakie mogą wystąpić spadek o tiime mam wszystkie pieniądze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To jest beznadziejny przypadek na ten budżet.
Jeśli chcesz mieć komputer, który ma nadzieję grania w te gry nawet na średnich ustawieniach musisz kupić 2nd hand. Znaczenie zbudować własne z 2. części strony lub po prostu patrzeć na PC gry to kilka lat. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| ok, dobrze Szukam i to dość trudne dla tej ceny, osobiście, będę czekać na jakiś czas (może aż etc urodziny za pieniądze z prezzies) i możesz mi dać widowisko bieżącego komputera? a ja zobaczę ile lepiej byłoby ich wydatkowania tej kwoty w komputerze |
|
| |||
| |||
| Krlll trochę trudne, ale tak zgadzam się, to prawdopodobnie byłoby lepiej będzie z drugiej ręki, albo czeka na więcej kasy, ale w zależności od budowy w tej chwili byłoby lepiej, aby zachować jak to jest. |
![]() |
|
| Zakładki |