menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Možné herný počítač

Reply

Thread Tools
Old 28.dubna 2008, 11:03
Člen Skupina

Default Možné herný počítač

im myslenie vytvorenie môjho prvého hrania pc a bol som poprosit, jestli by mi niekto nejaké tipy, im premýšľal o hraní hier ako je NFS: ProStreet, COD 4: Modern Warfare, Sims 2, GTA IV, Race Driver: GRID, Assassins Creed, Pravdepodobne sa jedná o hry, ktoré chcem čoskoro

1. veci 1.:

nemá niekto myslí, že je to dobrý východiskový bod:
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...22875&DOY=28m4

i will kúpiť ďalší 1GB RAM, ak je to potrebné aj keď desperitaly, i dont vlastné niektorú z hier v okamihu, keď jeho len to, čo som chcel

Myslím, že by to mohlo byť dosť dobrý, ale já Dowty integrovanou grafickou kartou by bol dosť dobrý, čo myslíte?

a navyše, ak by niekto mohol povedať, či by som mohol dostať rovnaké špecifikácie ako doska z maplins, ale za nižšiu cenu.

2.:
Ak ľudia si nemyslím, že integrované grafické karty je k ničomu, môže ktokoľvek reccommened dobrú grafickú kartu, ktorá je za 30 libier
Old 28. apríla 2008, 11:07
Darcu Skupina

Máte celkový rozpočet? A ak chcete chcieť hrať hry na vysokej nastavenia (viem len o COD4), budete musieť gfx kartu, palubný z nich sú dosť dobré aj pre prácu, hranie hier a veľmi ľahké, ale nič vážneho, čo potrebujete k purcase ďalšiu kartu. Tiež by som surgest ísť s AMD, ak to je všetko, čo môže dovoliť, aj potom by som proabbly odporúčame, aby ste počkali, až si môžete dovoliť core Intel 2

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 28.dubna 2008, 11:27
Člen Skupina

Môžete recommemened dobrý GFX kartu, ktorá je lacná, ale dosť dobré hrať COD4 na vysokej nastavenia.

Myslím, že som k dispozícii rozpočet vo výške približne 150 libra

zväzok by to byť dobrý?
http://www.maplin.co.uk/module.aspx?...=28m4 # prehľad
Neviem, je to dobrý? možno by ste mi mohol povedať
Tiež či niekto vie, či by som mohol dostať to lacnejšie, že by bolo skvelé.

čo je problém s AMD?
Old 28.dubna 2008, 12:05
Darcu Skupina

OK, tak prvé, je 150libra celkový rozpočet? ak áno, tak si nebudem brať, že z veľkej počítača pre hry na to, že vidí ako dobrý gfx kartu, procesor sa o tom každý, dajte mi vedieť, či môžete ísť vyššie, inak sa budem musieť trochu pozrieť, čo môžem zabaliť spoločne za túto cenu.
Old 28.dubna 2008, 12:18
Člen Skupina

áno Myslím, že som mohol striech na 180libra im Len si nápady, im len 16 lol, ale som zvyknutý ísť pre high-end herné okamžite, samozrejme, já spravodlivý potreba zvýšiť, aj já si treba psovi, ale aj môže dostať tak 350w na 19,99 Myslím, že som mať 160 stráviť

EDIT: im tiež používať starý počítač prípade, že jediná vec je, im nie istý, či aj jeho prípad ATX, dúfajme, že ma zachráni 30, 40 libier
Old 28.dubna 2008, 12:38
Darcu Skupina

ok, tak budem mať trochu pozrieť, čo sa dá dať dohromady za 160 libra

EDIT: chceš, aby mohol byť aktualizovaný, bez k veľa peňazí navyše, alebo rarther lacnejšie a nemusíte kupovať viac pri ďalšom upgrade? a potrebujete niečo viac, ako základná doska, procesor, ram, grafika kartu? Napríklad, potrebujete hdd atd?
Old 28.dubna 2008, 12:44
Člen Skupina

rozumieš potom, aj prístav dostal všetky peniaze, avilable takže hádám, že ceny sú viac než ktoré pravdepodobne pokles o tiim já mať všetky peniaze.
Old 28.dubna 2008, 12:47
Darcu Skupina

To je beznádejný prípad tohto rozpočtu.
Ak chcete mať počítač, ktorý má nádej na hranie týchto hier aj na stredné nastavenie, musíte si zakúpiť 2. ruky.
Zmysle postaviť vlastné z 2. ruky častí alebo sa len pozrieť na herný počítač, ktorý je niekoľko rokov stará.

Môj systém: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Pamäť RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafické karty (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Zvuková karta:
Palubný HDA
Pevný disk (y):
Pár lol 1650GB celkom
Optická mechanika (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Chladenie:
Tuniq veža 120
Sieť / Internet:
Duální Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "širokouhlý
Operačný systém (y):
Vista Ultimate X64
Old 28.dubna 2008, 12:48
Darcu Skupina

ok, tak hľadám a je to docela ťažké, že cena, osobne by som čakať na chvíľu (možno až narodeniny apod za peniaze z prezzies) a môže mi dať špecifikácie svojho súčasného počítača? a ja sa postarám o koľko lepšie by to vlastne byť, že výška výdavkov na počítač
Old 28.dubna 2008, 12:51
Darcu Skupina

Krlll trochu drsné, ale áno, súhlasím, ale asi by bolo lepšie ísť z druhej ruky, alebo čakanie na viac peňazí, ale v závislosti na budovať v okamihu, kedy by mohlo byť lepšie, aby ho, ako to je.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pre-Built herný počítač? crazydan20 Všeobecné Hardware Chat 9 22. januára 2009 12:08
Pomoc: počítačové hry? crazydan20 Všeobecné Hardware Chat 11 13. január 2009 16:05
Vybudovanie počítačovej hry eisah Všeobecné Hardware Chat 3 17. októbra 2008 11:40
Je to naozaj dobrý herný počítač jameslee07 Všeobecné Hardware Chat 19 7. októbra 2007 08:18
Vstavaný počítač pre hranie hier. mcbee PC a herné konzoly 1 16. Marec 2007 17:35
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.