![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im myslenie vytvorenie môjho prvého hrania pc a bol som poprosit, jestli by mi niekto nejaké tipy, im premýšľal o hraní hier ako je NFS: ProStreet, COD 4: Modern Warfare, Sims 2, GTA IV, Race Driver: GRID, Assassins Creed, Pravdepodobne sa jedná o hry, ktoré chcem čoskoro 1. veci 1.: nemá niekto myslí, že je to dobrý východiskový bod: http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...22875&DOY=28m4 i will kúpiť ďalší 1GB RAM, ak je to potrebné aj keď desperitaly, i dont vlastné niektorú z hier v okamihu, keď jeho len to, čo som chcel Myslím, že by to mohlo byť dosť dobrý, ale já Dowty integrovanou grafickou kartou by bol dosť dobrý, čo myslíte? a navyše, ak by niekto mohol povedať, či by som mohol dostať rovnaké špecifikácie ako doska z maplins, ale za nižšiu cenu. 2.: Ak ľudia si nemyslím, že integrované grafické karty je k ničomu, môže ktokoľvek reccommened dobrú grafickú kartu, ktorá je za 30 libier |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte celkový rozpočet? A ak chcete chcieť hrať hry na vysokej nastavenia (viem len o COD4), budete musieť gfx kartu, palubný z nich sú dosť dobré aj pre prácu, hranie hier a veľmi ľahké, ale nič vážneho, čo potrebujete k purcase ďalšiu kartu. Tiež by som surgest ísť s AMD, ak to je všetko, čo môže dovoliť, aj potom by som proabbly odporúčame, aby ste počkali, až si môžete dovoliť core Intel 2
| |||
| |||
| Môžete recommemened dobrý GFX kartu, ktorá je lacná, ale dosť dobré hrať COD4 na vysokej nastavenia. Myslím, že som k dispozícii rozpočet vo výške približne 150 libra zväzok by to byť dobrý? http://www.maplin.co.uk/module.aspx?...=28m4 # prehľad Neviem, je to dobrý? možno by ste mi mohol povedať Tiež či niekto vie, či by som mohol dostať to lacnejšie, že by bolo skvelé. čo je problém s AMD? |
|
| |||
| |||
| OK, tak prvé, je 150libra celkový rozpočet? ak áno, tak si nebudem brať, že z veľkej počítača pre hry na to, že vidí ako dobrý gfx kartu, procesor sa o tom každý, dajte mi vedieť, či môžete ísť vyššie, inak sa budem musieť trochu pozrieť, čo môžem zabaliť spoločne za túto cenu. |
|
| |||
| |||
| áno Myslím, že som mohol striech na 180libra im Len si nápady, im len 16 lol, ale som zvyknutý ísť pre high-end herné okamžite, samozrejme, já spravodlivý potreba zvýšiť, aj já si treba psovi, ale aj môže dostať tak 350w na 19,99 Myslím, že som mať 160 stráviť EDIT: im tiež používať starý počítač prípade, že jediná vec je, im nie istý, či aj jeho prípad ATX, dúfajme, že ma zachráni 30, 40 libier |
|
| |||
| |||
| ok, tak budem mať trochu pozrieť, čo sa dá dať dohromady za 160 libra EDIT: chceš, aby mohol byť aktualizovaný, bez k veľa peňazí navyše, alebo rarther lacnejšie a nemusíte kupovať viac pri ďalšom upgrade? a potrebujete niečo viac, ako základná doska, procesor, ram, grafika kartu? Napríklad, potrebujete hdd atd? |
|
| |||
| |||
| rozumieš potom, aj prístav dostal všetky peniaze, avilable takže hádám, že ceny sú viac než ktoré pravdepodobne pokles o tiim já mať všetky peniaze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je beznádejný prípad tohto rozpočtu.
Ak chcete mať počítač, ktorý má nádej na hranie týchto hier aj na stredné nastavenie, musíte si zakúpiť 2. ruky. Zmysle postaviť vlastné z 2. ruky častí alebo sa len pozrieť na herný počítač, ktorý je niekoľko rokov stará. Môj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| ok, tak hľadám a je to docela ťažké, že cena, osobne by som čakať na chvíľu (možno až narodeniny apod za peniaze z prezzies) a môže mi dať špecifikácie svojho súčasného počítača? a ja sa postarám o koľko lepšie by to vlastne byť, že výška výdavkov na počítač |
|
| |||
| |||
| Krlll trochu drsné, ale áno, súhlasím, ale asi by bolo lepšie ísť z druhej ruky, alebo čakanie na viac peňazí, ale v závislosti na budovať v okamihu, kedy by mohlo byť lepšie, aby ho, ako to je. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pre-Built herný počítač? | crazydan20 | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 22. januára 2009 12:08 |
| Pomoc: počítačové hry? | crazydan20 | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 13. január 2009 16:05 |
| Vybudovanie počítačovej hry | eisah | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 17. októbra 2008 11:40 |
| Je to naozaj dobrý herný počítač | jameslee07 | Všeobecné Hardware Chat | 19 | 7. októbra 2007 08:18 |
| Vstavaný počítač pre hranie hier. | mcbee | PC a herné konzoly | 1 | 16. Marec 2007 17:35 |
| Thread Tools | |
| |