мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Могући Цомпутер Гаминг

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28тх Маы 2008, 11:03
Мембер Гроуп

Default Могући Цомпутер Гаминг

ИМ размишљате о креирању мог првог играња ПЦ и ја сам лутао, ако неко мозе да ми дају све савете, ИМ мисли на играње игара као што су НФС-ом: ПроСтреет, Цод 4: Модерн Уарфаре, Тхе Симс 2, ГТА ИВ, Раце Дривер: ГРИД, Атентатори Вере, То су вероватно игара које желим ускоро

1. ствари 1.:

Да ли неко мисли да је ово добра полазна тачка:
хттп://ууу.маплин.цо.ук/Модуле.аспкс?...22875&ДОЫ=28м4

Ја ћу купити још један 1ГБ РАМ-а, ако је потребно деспериталы мада, ја донт сопствене било од игара у овом тренутку је управо оно што сам желећи

Мислим да би то могло бити довољно добро, али ја доут броду графика бити довољно оно што мислиш?

, плус ако би неко могао рећи да ли сам могао да добијем исте спецификације као и матична плоча из маплинс али јефтинију цену.

2.:
ако људи не мисле, да се прикључи графичка картица је било добро, да свако реццомменед добру графичку картицу која је испод 30 фунти
Old 28 тра 2008, 11:07
Донаторска Група

Имате ли укупни буџет? а ако желе да играју игре на високим подешавањима (ја само знам о ЦОД4) мораћете гфкс картицу, уграђени су они довољно добри за рад, играње и веома лаган, али ништа озбиљно потребно је да пурцасе другу картицу. Такође, не бих сургест иде са АМД ако је то све што могу да приуште, чак и онда проабблы препоручујем вам да сачекате док можете приуштити Интел Цоре 2

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 28тх Маы 2008, 11:27
Мембер Гроуп

можете рецоммеменед добар ГФКС чипу картице, који је такође јефтин, али је довољно добро да игра ЦОД4 на високим подешавањима.

Мислим да има буџет од око £ 150

Сноп ће ово бити добро?
# хттп://ууу.маплин.цо.ук/модуле.аспкс?...=28м4 преглед
ја донт знати да ли је ово било добро? можда можеш да ми кажеш
Такође, ако неко зна да ли бих могао добити јефтиније да би било сјајно.

шта је проблем са АМД?
Old 28тх Маы 2008, 12:05
Донаторска Група

У реду, и први је £ 150 укупан буџет? ако је тако, да не иде да се велики рачунара за играње за то, будући да добар гфкс картица, процесор се о томе свако ме обавестите да ли може ићи више, иначе ћу морати мало погледате, видите шта Ја могу заједно замотајте за ту цену.
Old 28тх Маы 2008, 12:18
Мембер Гроуп

Да! "Мислим да би могли да СТРЕЧ до £ 180 само добијање идеје ИМ, ИМ 16 ЛОЛ само, али нисам навика ићи за високе крају игре одмах, наравно, ја само треба да се повећа, такође могу да је потребно ПСУ, али ја могу добити 350У за 19.99 тако да претпостављам сам да потрошите 160

Едит: Чет такође користећи стари компјутер случај, једина ствар је, им не сигуран да ли је чак АТКС, случају, надамо се да ће ме спасити 30, 40 фунта стерлинга
Old 28тх Маы 2008, 12:38
Донаторска Група

Ок, и ја ћу мало погледати види шта могу заједно за £ 160

Едит: да ли желите да он буде у стању да се надоградити без да много додатним послом, или рартхер јефтинији и морају да купују више када следећи надоградње? и да ли је потребно нешто више од, матична плоча, процесор, РАМ, гфкс картицу? На пример, да ли вам је потребна ХДД итд?
Old 28тх Маы 2008, 12:44
Мембер Гроуп

алрите онда, лука је добио све паре авилабле Тако мислим цене су више од ликлеы да одустане од тииме сам сав новац.
Old 28тх Маы 2008, 12:47
Донаторска Група

Ово је безнадежан случај тог буџета.
Ако желите да имате рачунар који има било какве наде играју оне игре на средњим и подешавања што је потребно да купите 2нд руку.
Што значи изгради своју руку из 2. дела или само тражите играчки рачунар који је неколико година.

Мы Сыстем: Крллл

Процесор (и):
Интел К9550@4.33Гхз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П
РАМ меморија:
4кс2ГБ ОЦЗ Платинум ПЦ8500
Графичка картица (е):
Гаинуард 4870Кс2 (840 Цоре Мем 940)
Соунд Цард:
Онбоард хда
Тврди диск (и):
Неколико лол 1650ГБ укупно
Оптички погон (е):
1ксДВД Пхилипс ДВД +-РУ
Цасе / псу:
Антец 1200/Енермакс Инфинити 720У
Хлађење:
Туник Тоуер 120
Нетуорк / Интернет:
Двоструки Гигабит Етхернет
Монитор (е):
Ацер 22 "уидесцреен
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате кс64
Old 28тх Маы 2008, 12:48
Донаторска Група

Ок, и ја гледам и веома је тешко за ту цену, лично, бих сачекајте док (можда до рођендана итд за новац од преззиес) и да ли ми дати спецификације вашег тренутног рачунара? а ја ћу видети колико је заправо боље би било да је износ потрошње рачунара
Old 28тх Маы 2008, 12:51
Донаторска Група

Крллл мало груб, али да слажем се, вероватно би било боље да иде половне, или чека више новца, али у зависности од изградње у овом тренутку можда би било боље да то задржите како је.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц