![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ИМ размишљате о креирању мог првог играња ПЦ и ја сам лутао, ако неко мозе да ми дају све савете, ИМ мисли на играње игара као што су НФС-ом: ПроСтреет, Цод 4: Модерн Уарфаре, Тхе Симс 2, ГТА ИВ, Раце Дривер: ГРИД, Атентатори Вере, То су вероватно игара које желим ускоро 1. ствари 1.: Да ли неко мисли да је ово добра полазна тачка: хттп://ууу.маплин.цо.ук/Модуле.аспкс?...22875&ДОЫ=28м4 Ја ћу купити још један 1ГБ РАМ-а, ако је потребно деспериталы мада, ја донт сопствене било од игара у овом тренутку је управо оно што сам желећи Мислим да би то могло бити довољно добро, али ја доут броду графика бити довољно оно што мислиш? , плус ако би неко могао рећи да ли сам могао да добијем исте спецификације као и матична плоча из маплинс али јефтинију цену. 2.: ако људи не мисле, да се прикључи графичка картица је било добро, да свако реццомменед добру графичку картицу која је испод 30 фунти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли укупни буџет? а ако желе да играју игре на високим подешавањима (ја само знам о ЦОД4) мораћете гфкс картицу, уграђени су они довољно добри за рад, играње и веома лаган, али ништа озбиљно потребно је да пурцасе другу картицу. Такође, не бих сургест иде са АМД ако је то све што могу да приуште, чак и онда проабблы препоручујем вам да сачекате док можете приуштити Интел Цоре 2
| |||
| |||
| можете рецоммеменед добар ГФКС чипу картице, који је такође јефтин, али је довољно добро да игра ЦОД4 на високим подешавањима. Мислим да има буџет од око £ 150 Сноп ће ово бити добро? # хттп://ууу.маплин.цо.ук/модуле.аспкс?...=28м4 преглед ја донт знати да ли је ово било добро? можда можеш да ми кажеш Такође, ако неко зна да ли бих могао добити јефтиније да би било сјајно. шта је проблем са АМД? |
|
| |||
| |||
| У реду, и први је £ 150 укупан буџет? ако је тако, да не иде да се велики рачунара за играње за то, будући да добар гфкс картица, процесор се о томе свако ме обавестите да ли може ићи више, иначе ћу морати мало погледате, видите шта Ја могу заједно замотајте за ту цену. |
|
| |||
| |||
| Да! "Мислим да би могли да СТРЕЧ до £ 180 само добијање идеје ИМ, ИМ 16 ЛОЛ само, али нисам навика ићи за високе крају игре одмах, наравно, ја само треба да се повећа, такође могу да је потребно ПСУ, али ја могу добити 350У за 19.99 тако да претпостављам сам да потрошите 160 Едит: Чет такође користећи стари компјутер случај, једина ствар је, им не сигуран да ли је чак АТКС, случају, надамо се да ће ме спасити 30, 40 фунта стерлинга |
|
| |||
| |||
| Ок, и ја ћу мало погледати види шта могу заједно за £ 160 Едит: да ли желите да он буде у стању да се надоградити без да много додатним послом, или рартхер јефтинији и морају да купују више када следећи надоградње? и да ли је потребно нешто више од, матична плоча, процесор, РАМ, гфкс картицу? На пример, да ли вам је потребна ХДД итд? |
|
| |||
| |||
| алрите онда, лука је добио све паре авилабле Тако мислим цене су више од ликлеы да одустане од тииме сам сав новац. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ово је безнадежан случај тог буџета.
Ако желите да имате рачунар који има било какве наде играју оне игре на средњим и подешавања што је потребно да купите 2нд руку. Што значи изгради своју руку из 2. дела или само тражите играчки рачунар који је неколико година. Мы Сыстем: Крллл
|
|
| |||
| |||
| Ок, и ја гледам и веома је тешко за ту цену, лично, бих сачекајте док (можда до рођендана итд за новац од преззиес) и да ли ми дати спецификације вашег тренутног рачунара? а ја ћу видети колико је заправо боље би било да је износ потрошње рачунара |
|
| |||
| |||
| Крллл мало груб, али да слажем се, вероватно би било боље да иде половне, или чека више новца, али у зависности од изградње у овом тренутку можда би било боље да то задржите како је. |