az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Olası Oyun Bilgisayar

Reply

Konu Araçları
Old 28 Nisan 2008, 11:03
Üye Grubu

Default Olası Oyun Bilgisayar

eğer kimse bana herhangi bir ipucu verebilir benim ilk oyun pc ve i oluşturma im düşünce dolaşırken, NFS gibi oyunlar oynarken düşünmüyor im: ProStreet, COD 4: Modern Warfare, Sims 2, GTA IV, Race Driver: GRID, Assassins Creed, Bu muhtemelen yakında istediğiniz oyunları nedir

1st Things 1st:

kimse yok bu iyi bir başlangıç noktası olduğunu düşünüyorum:
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...22875&DOY=28m4

rağmen, ben kendi dont eğer desperitaly tabi i başka 1GB RAM satın herhangi bir oyun onun adil Ne isteyen pm anda

i yeterli olabilir ama onboard grafik yeterli ne iyi olurdu dowt düşünmek?

artı eğer i maplins gelen anakart olarak aynı özellikleri alabilir ama daha ucuz bir fiyata eğer kimse anlıyordu.

2nd:
eğer insanlar, bu onboard grafik kartı herhangi bir iyi düşünmüyorum, herkesin £ 30 altında iyi bir grafik kartı reccommened olabilir
Old 28 Nisan 2008, 11:07
Bağış Grubu

Bir genel bütçe var mı? ve eğer isteyen yüksek ayarları üzerinde oyun oynamak için (sadece COD4 hakkında) bir gfx kartına ihtiyacınız olacak biliyorum, onboard olanlar yeterli çalışma ve çok hafif iyi oyun, ama bir şey başka bir kart purcase gerek ciddi. Ayrıca ben AMD ile bu sürece tüm Ödeyebileceğinizden olduğunu gidecek, hatta o zaman için size bir Intel Core 2 Ödeyebileceğinizden kadar bekle I proabbly tavsiye ederim surgest olmaz

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 28 Nisan 2008, 11:27
Üye Grubu

sen, bu da ucuz, iyi GFX kartı recommemened ama yeterince iyi yüksek ayarları COD4 play.

Ben yaklaşık 150 £ bir bütçe olduğunu varsayalım

Bu iyi bir deste olur?
http://www.maplin.co.uk/module.aspx?...=28m4 # özeti
Bu, bir good i dont know? belki bana söyler misiniz
Ayrıca eğer kimse eğer i-ebil almak daha ucuz, bu harika olurdu biliyor.

ne AMD ile sorun nedir?
Old 28 Nisan 2008, 12:05
Bağış Grubu

Tamam, iyi ilk £ 150 toplam bütçesi nedir? Eğer öyleyse, bu oyunlar için bir bilgisayar, çok iyi bir gfx kart olarak görmek olsun, değil işlemci eğer yüksek gidebilirsiniz hakkında her biri bana bildirin, aksi takdirde I see, biraz göz atacağız ne Ben birlikte bu fiyat içine alabilirsiniz.
Old 28 Nisan 2008, 12:18
Üye Grubu

yea i i adil almak fikirler £ 180 im, streç için mümkün olabilir herhalde, ama sadece 16 lol im i wont yüksek son oyunlar için anında açık gitmek, i adil artırmak için de, ama bir psu ihtiyacı için gereken i öylesine i sanırım 19,99 için 350w alabilirsiniz harcamak için 160 var

EDIT: Ayrıca, tek şey, eğer onun bile bir ATX durumda, umarım bana, 40 lira 30 kurtaracak im not sure eski bir bilgisayar kullanarak durumda im
Old 28 Nisan 2008, 12:38
Bağış Grubu

ok, iyi biraz bak ne birlikte 160 £ için olsun görmek gerekecek

EDIT: sen olmadan çok ekstra nakit veya rarther ucuz yükseltilmiş olması ve daha bir sonraki yükseltme satın almanız gerekir muktedir istiyorsun? ve bir şey daha, anakart, işlemci, ram, gfx kartı gerekiyor? Örneğin, bir hdd vb gerekiyor?
Old 28 Nisan 2008, 12:44
Üye Grubu

öylesine i fiyatları daha sonra tiime by i düşmesi likley vardır sanırım sonra alrite, i havent got tüm para avilable tüm para var.
Old 28 Nisan 2008, 12:47
Bağış Grubu

Bu bütçe bir umutsuz durumda.
Eğer 2. el almanıza gerek bile orta ayarları de bu oyun oynarken herhangi bir umut olan bir bilgisayar istiyorum.
2. el yerlerinden veya kendi oluşturmak sadece birkaç yıllık bir oyun bilgisayarı arayın Anlamı.

Benim Sistemi: Krlll

İşlemci (ler):
Intel Q9550@4.33Ghz
Anakart:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM hafıza:
4x2GB OCZ Platin PC8500
Grafik Kartı (ler):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Ses Kartı:
Onboard HDA
Sabit Disk (ler):
Birkaç lol 1650GB toplam
Optik Sürücü (ler):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Soğutma:
Tuniq Kulesi 120
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit Ethernet
Monitör (ler):
Acer 22 "geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate X64
Old 28 Nisan 2008, 12:48
Bağış Grubu

ok, ben de arıyorum ve oldukça bu fiyat için, kişisel olarak zor, bir süre prezzies para için bir doğum günü vb (belki) ve bana kadar geçerli bilgisayarın özellikleri verebilir beklemek istiyorsunuz? ve ben görürsünüz nasıl aslında harcama olacak kadar daha iyi bir bilgisayar miktarı
Old 28 Nisan 2008, 12:51
Bağış Grubu

Biraz sert krlll, ama evet kabul ediyorum, muhtemelen daha iyi olurdu, ikinci el, ya da daha fazla nakit bekliyor olacak ama bunu ne kadar muhafaza daha iyi olabilir şu anda inşa bağlı.
Reply

Register

Bookmarks