менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Можлива ігрового комп'ютера

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 квітня 2008, 11:03
Член групи

Default Можлива ігрового комп'ютера

їм думати про створення мого першого PC ігор, і я блукав, якщо хто не міг дати мені будь-які поради, їм думати про іграх, як NFS: ProStreet, CoD 4: Modern Warfare, The Sims 2, GTA IV, Race Driver: GRID, Assassins Creed, вони, ймовірно, іграми, що я хочу незабаром

1 речах 1st:

Хто-небудь думаю, що це гарна відправна точка:
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...22875&DOY=28m4

Я буду купувати інший 1GB оперативної пам'яті, якщо це необхідно desperitaly Хоча, я Dont власний будь-яка гра на момент її тільки те, що я бажаючі

Я думаю, це може бути досить хорошим, але я dowt інтегрованих графічних буде достатньо хороший, що ви думаєте?

плюс якщо хтось може сказати, якщо я можу отримати той же специфікації як плата від maplins але за більш дешевою ціною.

2nd:
якщо люди не думають, що бортові відеокарта будь-яка гарна, може будь-який reccommened хорошою відеокартою, який знаходиться під £ 30
Old 28 квітня 2008, 11:07
Донор групи

У вас є спільний бюджет? і якщо ви бажаючим грати в ігри на високих настройках (я знаю тільки про COD4), вам потрібно GFX карта, бортові з них достатньо для роботи, і дуже легка гра, але нічого серйозного потрібно purcase іншу картку. Також я не збираюся з surgest AMD випадках, якщо це все, що ви можете собі дозволити, навіть тоді я б proabbly рекомендую вам почекати, поки ви можете дозволити собі процесор Intel 2

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 28 квітня 2008, 11:27
Член групи

Ви можете recommemened хороший GFX карта, яка теж є дешевої, але досить хороший, щоб грати на високому COD4 налаштування.

Я думаю, у мене бюджету близько £ 150

б це розшарування бути будь-яка гарна?
http://www.maplin.co.uk/module.aspx?...=28m4 # Overview
Я не знаю, якщо це дало? Може бути, ви скажіть мені
Якщо ж хто знає, якщо б я міг отримати його дешевше, що було б здорово.

У чому полягає проблема з AMD?
Old 28 квітня 2008, 12:05
Донор групи

ОК, а по-перше, варто £ 150 Разом бюджет? Якщо так, то ваш не збираюся, що більше комп'ютер для ігор за що, бачачи, як гарна карта GFX, про процесор, що кожен, дайте мені знати, якщо ви можете піднятися вище, в іншому випадку у мене буде мало дивитися, бачити, що Я можу упаковці разом з цією ціною.
Old 28 квітня 2008, 12:18
Член групи

Так Напевно, я міг би розтяжним до £ 180 їм просто вигадувати ідеї, їм тільки 16 LOL, але я звичку йти через високу іграх кінця моментально, мабуть, мені просто потрібно рости, і я можу потрібен блок живлення, але я можна отримати 350W за 19,99 Тому я вважаю, я 160 витрачати

EDIT: їм також використовуючи старий комп'ютер випадку, єдине, що є, їм не впевнений навіть, якщо його справа ATX, будемо сподіватися, що врятує мене 30, 40 фунтів
Old 28 квітня 2008, 12:38
Донор групи

Добре, добре в мене буде виглядати трохи подивлюся, що можна зібрати за £ 160

EDIT: Ви хочете, щоб вона могла бути підвищений, не до набагато більше грошей, або rarther дешевше і повинні купувати більше при наступному оновленні? і вам потрібно щось більше, ніж, материнська плата, процесор, пам'ять, GFX карта? Наприклад, Вам потрібен жорсткий диск і т.д.?
Old 28 квітня 2008, 12:44
Член групи

alrite тоді я гавань отримала всі гроші, будови і я думаю, ціни є більш likley потім знизиться на tiime я всі гроші.
Old 28 квітня 2008, 12:47
Донор групи

Це безнадійна справа по цьому бюджету.
Якщо ви хочете мати ПК, який має ніякої надії грають в ці ігри навіть на середніх налаштуваннях вам потрібно купити 2 сторони.
Значення побудувати власний з 2 частин руки або просто подивитися на ігровий ПК, який кілька років.

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 28 квітня 2008, 12:48
Донор групи

ОК, а я шукаю, і це досить складно, що ціна, особисто, я б чекати якийсь час (можливо, до народження і т.д. грошей у prezzies) і чи можете ви дати мені специфікації вашого поточного комп'ютера? і я подивлюся, наскільки краще було б реально, що сума витрат з комп'ютера
Old 28 квітня 2008, 12:51
Донор групи

Krlll трохи жорстка, але так, я згоден, це, ймовірно, краще буде другого боку, або в очікуванні більше грошових коштів, але в залежності від складання на даний момент було б краще тримати його як воно є.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.