![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто мислех Бих започнете с темата снимки на моя компютър. Какво мислите? Нека видя твоята.:) Моята система: Zoomy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добър приятел, 2 сек лошо да си настройка на мрежата.
| |||
| |||
| Не можете да намерите USB водят за моята цифрова камера и да има нови мобилни това заема различни доведе до стария. LOL Ще се върнем към това. |
|
| |||
| |||
| Наздраве приятелю. В окабеляването е, ahem, работа в прогрес, да кажем, havn't Трябва кръг на tidying го правилно още. Има 12 фенове в нея в един момент, сега "само" 6. Но най-близо damnit безшумен в бездейства.: D |
|
| |||
| |||
| Някакви препоръки за безшумен PSU и сокет 478 фен? Аз опитах няколко и моя компютър е все още с шумни. |
|
| |||
| |||
| Арктика охлаждане фризер 4 за охладител. Ако до тиха PSU значи пасивни тогава не се сещам за един, но вие искате трябва доста добра въздушния поток, независимо, увеличаване на шума. За тиха PSU Бих отида за Enermax Либърти 500w/400w. Имам на 500 вата Модулна кабели, тежи един тон (което е добро в света на PSU's), и е почти безшумен. |
|
| |||
| |||
| Благодаря, ще ги гледам. Мислите, че имах арктически фризер 4 преди текущата ми CPU фен и лагери didn't последно време, а след това го има шумни. |
|
| |||
| |||
| Хайде, хора. Пост тези снимки. It's Getting ужасно самотен по тази тема: ( |
|
| |||
| |||
| Нали, това е въвеждането на разстояние, защото на моя digi камера probs. Просто са използвали XP машина, вместо да ... Heres ми настройка. Всички TV / Кабел / Компютърни / палуби са взаимосвързани. Значи ли да получа DVD дискове / TV / Records през PC звук издокарвам др Звучи Суйт. |
|
| |||
| |||
| Уау човек, една хубава настройка ли отиваш там. Любовта на телевизора! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ново дело Билд (Включва снимки) | mrberty | Случаи & Power Доставки | 4 | 30 септември, 2009 13:13 |
| Как да направите професионално изглеждащи наем снимки в Photoshop CS3 | paudashlake | Мултимедия & Codecs | 3 | 4 Март 2009 09:46 |
| Забравена снимки Как мога да намеря | justdagod | Общи Хардуер Чат | 2 | 16-ти септември 2008 11:08 |
| Email снимки .... | Seajay | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 5 | 28 Jan 2008 11:35 |
| (56K сигнал) екрана изстрел конкурса пост-ви в играта снимки тук! | cheesepuff | PC & конзолата Gaming | 8 | 18 Дек 2007 11:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |