![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen jsem si založit vlákno s obrázky z mého PC. Co si o tom myslíte? Umožňuje vidět Vy.:) Můj systém: Zoomy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice mate, 2 s nemocní dostat mé nastavení online.
| |||
| |||
| Nemůžete najít USB vést k mé digitální kamery a mají nové mobilní že nepřijme odlišné vést k starý. LOL Se bude vracet na to. |
|
| |||
| |||
| Dík kámo. Elektroinstalace je, ehm, work in progress díme, havn't kole dostal do úpravy je správně dosud. Had 12 fanoušků v něm v jednom místě, nyní 'jen' o 6. Ale své blízké, jak sakra tichého na volnoběhu.: D |
|
| |||
| |||
| Máte doporučení pro tichou PSU a socket 478 fanoušek? I vyzkoušelo několik a moje PC je stále rušnější. |
|
| |||
| |||
| Arctic chlazení mrazák 4 pro chladnější. Pokud by mlčel PSU myslíš pasivní pak i nemůže myslet, ale spíše byste potřebovat dobré proudění bez ohledu, zvýšení hluku. Pro klidné PSU bych jít na Enermax Liberty 500w/400w. Mám na 500w Modulární kabely, váží tunu (který je dobrý ve světě PSU to), a je prakticky mlčí. |
|
| |||
| |||
| Díky, až jim bude vypadat. Myslím, že bych měl arktický mrazák 4 před můj současný CPU ventilátor a ložisek didnt dlouho, pak je tu hlučné. |
|
| |||
| |||
| No tak lidi. Doručovací ty fotky. Padá strašně osamělý v této vlákno: ( |
|
| |||
| |||
| Jo, bylo uvedení této vypnout, protože mi digi fotoaparát probs. Jen používá XP stroj místo ... Heres moje nastavení. Všechny TV / Cable / Počítačová / paluby jsou propojeny. Tak jsem si DVD / TV / Záznamy přes PC zvuk Rig atd. Sladké zvuky. |
|
| |||
| |||
| Ouha, jeden pěkný nastavení máš jít tam. Láska na tv! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vytvořit nové věci (Zahrnuje Pics) | mrberty | Případy & Napájecí zdroje | 4 | 30.září 2009 13:13 |
| Jak si vyrobit Professional hledáte-Car Pics ve Photoshopu CS3 | paudashlake | Multimedia & Kodeky | 3 | 4. březen 2009 09:46 |
| Zapomenuté Pics Jak najít | justdagod | Obecné Hardware Chat | 2 | 16. Září 2008 11:08 |
| Email pics .... | Seajay | Email, VoIP & IM Diskuse | 5 | 28. leden 2008 11:35 |
| () 56k varovné obrazovky zastřelil soutěž-post ve vaší hře fotky tady! | cheesepuff | PC a herní konzole | 8 | 18. prosinec 2007 11:11 |
| Thread Nástroje | |
| |