![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά νόμιζα ότι είχε ξεκινήσει μια κλωστή με pics από τον υπολογιστή μου. Ποια είναι η γνώμη σας; Ας δούμε τα δικά σας.:) Το σύστημά μου: Zoomy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mate Νίκαια, 2 δευτερόλεπτα κακή get my setup online.
| |||
| |||
| Δε μπορείτε να βρείτε το USB οδηγήσει μου ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και ένα νέο κινητό που έχει διαφορετική οδηγούν στο παλαιό. LOL Θα επανέλθω σε αυτό. |
|
| |||
| |||
| Στην υγειά σου φίλε. Οι καλωδιώσεις ένα, ahem, έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη θα λέγαμε, havn't πήρε γύρο να τακτοποίησης σωστά ακόμα. Είχε 12 οπαδούς σε αυτή σε ένα σημείο, τώρα "μόνο" το 6. Όμως, τους κοντινούς damnit ως σιωπηλή σε αδράνεια.: D |
|
| |||
| |||
| Έχετε οποιεσδήποτε συστάσεις για μια σιωπηλή PSU και socket 478 ανεμιστήρα; Έχω δοκιμάσει μερικά και τον υπολογιστή μου είναι ακόμη σε θορυβώδες. |
|
| |||
| |||
| Αρκτική ψύξης καταψύκτη 4 για τις δροσερότερες. Εάν από σιωπηλή PSU εννοείς παθητική τότε δεν μπορώ να σκεφτώ, αλλά έχετε ανάγκη μάλλον καλή ροή αέρα ανεξάρτητα, την αύξηση του θορύβου. Για μια ήσυχη PSU Είχα πάει για το Enermax Liberty 500w/400w. Έχω το 500W. Αρθρωτό καλώδια, ζυγίζει έναν τόνο (που είναι καλό στον κόσμο του PSU της), και είναι σχεδόν αθόρυβο. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, θα εξετάσει τους. Σκέψου είχα την αρκτική καταψύκτη 4 πριν από την σημερινή μου cpu ανεμιστήρα και το τριβείς didn't τελευταία μεγάλη, τότε θα έχεις θορυβώδες. |
|
| |||
| |||
| Έλα άτομα. Post pics αυτές. να είναι πολύ μοναχικό σε αυτό το νήμα: ( |
|
| |||
| |||
| Σωστά, ήταν σε αυτή τη θέση επειδή μου ψηφιακή φωτογραφική μηχανή probs. Απλά χρησιμοποίησε μια μηχανή αντί XP ... Heres my setup. Όλες οι TV / Cable / Πληροφορική / καταστρώματα είναι όλα διασυνδεδεμένα. Μέχρι να πάρω τα DVD / TV / αρχεία ήχου μέσω του υπολογιστή εξέδρας κλπ. Ήχοι Γλυκό. |
|
| |||
| |||
| Πω πω τον άνθρωπο, ένα ωραίο setup θα έχεις εκεί. Σας αρέσει η τηλεόραση! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα υπόθεση Build (Περιλαμβάνονται Pics) | mrberty | Θήκες & Τροφοδοτικά | 4 | 30 Σεπτεμβρίου 2009 13:13 |
| Πώς να κάνετε Επαγγελματικό μέλλον Car Pics στο Photoshop CS3 | paudashlake | Multimedia & Codecs | 3 | 4η Μαρ 2009 09:46 |
| Ξεχάσατε Pics Πώς μπορώ να βρω | justdagod | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 16η Σεπ 2008 11:08 |
| Email pics .... | Seajay | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 5 | 28 Ιαν 2008 11:35 |
| () Οθόνη 56K προειδοποίηση πυροβόλησε διαγωνισμό των υστέρων σας στο παιχνίδι pics εδώ! | cheesepuff | PC & Console Gaming | 8 | 18 Δεκ. 2007 11:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |