![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pravedan misao Htio započeti thread sa slike od moj pc. Što da li vi misliti? Omogućuje vidjeti tvoj.:) My System: Zoomy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice mate, 2 sek bolestan dobiti moj setup online.
| |||
| |||
| Ne možete naći USB vode za moj digitalni fotoaparat i imaju novi mobitel koji ima različite vode na stari. LOL Hoće li se vratiti na ovo. |
|
| |||
| |||
| Živjeli fella. The ožičenje je, ahem, rad u tijeku ćemo reći, havn't dobio okrugli da ga ispravno čišćenje yet. Imao 12 navijača u njoj u jednom trenutku, sada "samo" 6. No, njegova blizu kao na Nečujno Kvragu miruje.: D |
|
| |||
| |||
| Imate bilo kakve preporuke za tihi PSU i Socket 478 navijač? Pokušao sam nekoliko i moj PC je još uvijek u glasan. |
|
| |||
| |||
| Arktik hlađenje 4 za zamrzavanje i hladnjak. Ako se po tiho PSU ste mislili pasivne onda ja ne mogu misliti na jedno, ali ti bi radije trebaju dobar protok zraka, bez obzira, povećanje buke. Za miran PSU bih ići za Enermax Liberty 500w/400w. Ive 'je dobio 500w. Modularni kablovi, težak tona (što je dobro u svijetu PSU-a), te je gotovo Nečujno. |
|
| |||
| |||
| Hvala, izgledati će ih. Mislim da su imali prije 4 polarni zamrzivačom moje trenutne CPU fan i ležajevi nije dugo trajati, a zatim ga je dobio glasan. |
|
| |||
| |||
| Hajde ljudi. Post onih pics. to je strašno usamljeni uzimajući u ovom thread: ( |
|
| |||
| |||
| Pravo, bio je stavljanjem van jer ovo moje Digi fotoaparat probs. Dovoljno je koristilo umjesto XP stroj ... Heresu moj setup. Sva TV / Cable / Computer / palube su svi međusobno. Tako dobivam DVD / TV / Recordsa putem PC zvuka katarka itd. Slatki zvuci. |
|
| |||
| |||
| Hej čovjek, jedna lijepa setup imaš ide tamo. Ljubav TV! |