![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak gondoltam indítása téma a pics of my pc. Ön mit gondol? Lets see tiéd.:) My System: Zoomy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szép mate, 2 mp ill get my setup online.
| |||
| |||
| Nem találja az USB-vezet az én digitális fényképezőgépet és egy új mobiltelefon, amely egy másik vezető a régi. LOL Vissza fog térni erre. |
|
| |||
| |||
| Egészségedre barátom. A kábelezés egy, Ahem, munkát, mondjuk úgy, havn't megvan a kerek elrendezése azt még nem. 12 rajongó volt benne egy pont, most "csak" a 6. De legközelebb Basszameg csendes üresjáratban.: D |
|
| |||
| |||
| Van ajánlásokat csendestársi PSU és Socket 478 rajongó? Megpróbáltam egy pár, és a számítógép még zajos. |
|
| |||
| |||
| Arctic hűtő fagyasztóval 4 a hűvösebb. Ha a néma psu érted passzív akkor én nem hiszem, az egyik, de még inkább szükség lenne a jó levegő áramlik, függetlenül attól, növekvő zaj. A csendes psu Én megyek az Enermax Liberty 500w/400w. Megvan a 500W. A moduláris kábelek, súlya egy tonna (ami jó a világ a psu's), és gyakorlatilag hallgatott. |
|
| |||
| |||
| Kösz, majd kikereshet. Hiszem, hogy a Jeges-fagyasztó 4 elõtt jelenlegi CPU ventillátor és a csapágyak didnt sokáig, akkor megvan a zajos. |
|
| |||
| |||
| Gyerünk emberek. Post azok képek. ez kezd nagyon magányos ebben téma: ( |
|
| |||
| |||
| Jobb volt, ami ezt le mert digi kamera probs. Csak használt XP gép ... Heres my setup. Mind a TV / kábel / Számítógép / fedélzeteket is mind összefüggnek. So I get DVD / TV / Rekordok a PC hang Rig stb Hangok Sweet. |
|
| |||
| |||
| Hú ember, egy szép beállítás van folyamatban van. Szerelem a TV-ben! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Case Build (Includes kép) | mrberty | Cases & Power Supplies | 4 | Szeptember 30, 2009 13:13 |
| Hogyan készítsünk professzionális kinézetű autó Képek a Photoshop CS3 | paudashlake | Multimédia és kodekek | 3 | 4. március 2009 09:46 |
| Elfelejtett Pics Hogyan találom meg | justdagod | Általános fémáru Chat | 2 | 16. Szeptember 2008 11:08 |
| Email kép .... | Seajay | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 5 | 28. január 2008 11:35 |
| () 56k figyelmeztető Screen shot contest-elküldhesse játék képek itt! | cheesepuff | PC és konzol játékok | 8 | 18. december 2007 11:11 |
| Téma eszközök | |
| |