![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| פשוט חשבתי אני מעוניין להתחיל התגובה שלי עם התמונות של המחשב. מה אתה חושב? מאפשר לראות את שלך.:) המערכת שלי: Zoomy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זוג יפה, 2 שניות חולה לקבל את תוכנית ההתקנה דרך האינטרנט.
| |||
| |||
| לא ניתן למצוא את USB להוביל שלי ויש להם מצלמה דיגיטלית חדשה Mobile שלוקח אחר להוביל את הישן אחד. LOL יחזרו על זה. |
|
| |||
| |||
| בחור לחיים. על תיול של א ', ahem, העבודה מתבצעת נלך להגיד, יש havn't עגולים כדי tidying זה עדיין תקין. היו 12 אוהדים בו בשלב מסוים, עכשיו 'רק' 6. אבל סמוך ככל damnit אילם בשעה לפהות.: D |
|
| |||
| |||
| יש לך המלצות עבור השקט PSU שקע 478 ו אוהד? ניסיתי כמה מהם המחשב שלי עדיין על סואן. |
|
| |||
| |||
| 4 Cooling הארקטי המקפיא של מקרר. לפי אם אתה מתכוון לשתוק PSU פסיבי אז אני לא יכול לחשוב על אחד, אבל היית צריך airflow די טוב בלי קשר, להגדיל את הרעש. לקבלת שקט PSU הייתי הולך על Enermax ליברטי 500w/400w. אני כבר קיבלתי את 500w. Modular כבלים, שוקל של טון (שהיא טובה בעולם של PSU's), והוא כמעט שותק. |
|
| |||
| |||
| תודה, יראו אותם. חשוב היה לי את ארקטי מקפיא 4 לפני הנוכחית שלי CPU מעריץ ואת bearings didn't האחרון ארוך, אז יש מרעיש. |
|
| |||
| |||
| קדימה אנשים. שליחת התמונות האלה. זה מתחיל מאוד בודדה פתיל זה: ( |
|
| |||
| |||
| נכון, היה לשים את זה בגלל שלי digi מצלמה probs. פשוט השתמשו XP במקום מכונת ... Heres את ההתקנה. כל הטלוויזיה / כבלים / מחשב / decks are all interconnected. אז אני מקבל תקליטורי DVD / טלוויזיה / רשומות דרך המחשב קול ציוד וכו ' נשמע מתוק. |
|
| |||
| |||
| וואו אדם, אחד נחמד יש לך את תוכנית ההתקנה הולך שם. אוהבים את הטלוויזיה! |