![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Just thought I'd start pokalbio su nuotraukų iš mano kompiuterio. What do you think? Lets see yours.:) Mano sistema: Zoomy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice kapitono padėjėjas, 2 sek blogai, kad mano setup internete.
| |||
| |||
| Nepavyksta rasti USB švino mano skaitmeninis fotoaparatas ir turi naują mobiliųjų kad laikosi skirtingų sukelti senąjį. LOL Grįš prie šio. |
|
| |||
| |||
| Cheers Fella. Laidai's, ahem, nebaigta powiemy, havn't gavau apvalus apyvoka tinkamai jį dar. Turėjo 12 gerbėjai jį vienu metu, dabar "tik" 6. Bet jo šalia, kaip damnit Silent tuščiąja eiga.: D |
|
| |||
| |||
| Turite rekomendacijas Silent PSU Socket 478 ventiliatorius? Mėginau kelis ir mano kompiuteryje yra dar triukšmingas. |
|
| |||
| |||
| Arkties aušinimo šaldikliai 4 aušintuvas. Jei iki Silent PSU jums reiškia pasyvus tada aš negaliu galvoti apie vieną, bet jums reikia gana geras oras nesvarbu, didėja triukšmas. Ramybės PSU Norėčiau eiti Enermax Laisvės 500w/400w. Turiu 500w. Plokšti kabeliai, sveria tona (kuris yra geras ir PSU's), ir yra beveik Silent pasaulyje. |
|
| |||
| |||
| Ačiū, atrodys jų. Manau turėjo Arkties šaldiklio 4 iki mano dabartinio CPU ventiliatoriaus ir guoliai didnt ilgai, tada jis gavo triukšmingas. |
|
| |||
| |||
| Nagi žmonės. Skelbti šias nuotraukas. šąla siaubingai vienišas šioje temoje: ( |
|
| |||
| |||
| Teisė, buvo pradėti šią funkciją, nes mano skaitmeninis fotoaparatas probs. Tiesiog naudojama XP, aparatas, o ne ... Heres my setup. Visi Televizija / Kabelinė / Kompiuteriai / deniuose yra tarpusavyje susijusios. Taigi aš gausiu DVD / TV / Records "per kompiuterio garso Rig ir tt Panašiai Sweet. |
|
| |||
| |||
| Whoa vyras, vienas Nice setup turite ten eiti. Meilė televizija! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sukurkite naują bylą (Apima Pics) | mrberty | Cases & Power Supplies | 4 | 30 rugsėjis 2009 13:13 |
| Kaip Padaryti Professional ieškote Car Pics Photoshop CS3 | paudashlake | Multimedia & Codecs | 3 | 4 kovas 2009 09:46 |
| Pamiršote Pics Kaip rasti | justdagod | General Hardware Chat | 2 | 16 rugsėjis 2008 11:08 |
| Siųsti nuotraukas .... | Seajay | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 5 | 28 sausis 2008 11:35 |
| (56K) įspėjimo Screen shot konkursas-paštu savo žaidime Pics čia! | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 8 | 18 gruodis 2007 11:11 |
| Temos įrankiai | |
| |