![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikai domāju, ka man sākt pavediens ar pics of my pc. What do you think? Ļauj redzēt jūsu.:) Mana sistēma: Zoomy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice mate, 2 secs slikti saņemt savu setup tiešsaistē.
| |||
| |||
| Nevaru atrast USB novest manu digitālo kameru un ir jaunu mobilo, kas notiek dažādās novest pie vecā. LOL Eiropadome atgriezīsies pie šā. |
|
| |||
| |||
| Cheers fella. Vadu ir, ahem, nepabeigtie teiksim, havn't got noapaļo līdz uzkopšanas pareizi yet. Bija 12 fani tajā vienā punktā, tagad "tikai" 6. Bet tās tuvu damnit kluso brīvgaitas.: D |
|
| |||
| |||
| Got ieteikumus par klusu PSU un socket 478 ventilatoru? Es esmu mēģinājis maz, un mans dators vēl ir skaļš. |
|
| |||
| |||
| Arktisks dzesēšanas saldētava 4 vēsākas. Ja ar klusu psu jums ir pasīva, tad es nevaru domāt ir viens, bet jūs nepieciešama diezgan laba gaisa plūsmas neatkarīgi, kas palielina troksni. Par klusu psu man iet Enermax Liberty 500w/400w. I've got 500w. Modular kabeļi, kas sver tonnu (kas ir labs pasaulē PSU's "), un ir praktiski kluss. |
|
| |||
| |||
| Paldies, būs tos uzmeklēt. Domāju, ka man bija polārajās saldētavas 4 pirms manu pašreizējo CPU ventilatoru un gultņiem didn't ilgi, tad tas got skaļi. |
|
| |||
| |||
| Come on cilvēki. Post šie attēli. tas kļūst awfully lonely in this thread: ( |
|
| |||
| |||
| Tiesības, ir nodot šo off, jo mans digi kameru probs. Vienkārši lieto XP machine vietā ... Heres my setup. Visi TV / Cable / Computer / klāji ir savstarpēji saistīti. Tātad man DVD / TV / Rekordi caur PC skaņas Urbšanas uc Skaņas Sweet. |
|
| |||
| |||
| Paga man viena jauka setup jums iet tur. Mīlestība tv! |