![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Just thought I'd rozpocząć wątku zdjecia z mojego komputera. Co o tym sądzisz? Pozwala zobaczyć Ciebie:). My System: Zoomy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice mate, 2 s ill get my konfiguracji online.
| |||
| |||
| Nie można znaleźć USB doprowadzić do mojego aparatu cyfrowego i nowy telefon komórkowy, że nie podejmie innej doprowadzić do starego. LOL Powróci do tego. |
|
| |||
| |||
| Cheers fella. Okablowanie to, ahem, w toku są mówimy, havn't dostał okrągłe do porządkowania to właściwie jeszcze. Miał 12 kibiców w to w pewnym momencie się "tylko" 6. Ale jego pobliżu, jak ciche Damnit w bezczynności.: D |
|
| |||
| |||
| Masz jakieś zalecenia dla cichego PSU i Socket 478 fan? Mam wypróbowany kilka i moim komputerze jest jeszcze noisy. |
|
| |||
| |||
| Arctic chłodzenia zamrażarka 4 dla chłodnicy. Jeżeli masz na myśli ciche PSU pasywne potem nie mogę myśleć, ale możesz potrzeba raczej dobrze niezależnie powietrza, zwiększenia hałasu. Do spokojnej PSU I'd go dla Enermax Liberty 500w/400w. Mam 500W. Modularne kable, waży tonę (co jest dobre w świecie PSU's), a jest praktycznie wyciszony. |
|
| |||
| |||
| Dzięki, będzie je. Pomyśl miałem arctic zamrażalni 4 przed mój obecny wentylator procesora i łożyska didnt trwa długo, to dostał noisy. |
|
| |||
| |||
| Przyjdź na ludzi. Opublikuj te zdjecia. to zaczyna strasznie samotny w tym wątku: ( |
|
| |||
| |||
| Prawda, było wprowadzenie tego wyłączenia ze względu na moje digi aparat probs. Po prostu wykorzystał XP zamiast maszyny ... Heres my konfiguracji. Wszystkie TV kablowa / Computer / pokłady są połączeni. Więc mogę otrzymać DVD / TV / Zapisy poprzez PC RIG dźwięku itd. Dźwięki Sweet. |
|
| |||
| |||
| Whoa człowiek, jeden miły konfiguracji masz się tam. Miłość w tv! |