![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar gândul Aş începe cu un fir de pics de meu PC. Ce crezi? Să vedem tau.:) Sistemul meu: Zoomy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tovarăş de la Nisa, 2 sec bolnav să-mi iau de configurare on-line.
| |||
| |||
| Nu poate fi găsit USB duce pentru meu aparat de fotografiat digital şi să aibă un nou mobil, care ia o altă duce la cel vechi. LOL Va reveni la acest aspect. |
|
| |||
| |||
| Noroc amice. De cabluri este un, ahem, lucrările în curs se spune, havn't-am dus-a tidying-o corect, încă. 12 fani au avut în el la un moment dat, acum "doar" de 6. Dar, sa apropiat ca dracu silenţios la mers în gol.: D |
|
| |||
| |||
| Ai ceva de recomandări pentru o PSU silenţios şi Socket 478 fan? Am încercat câteva şi PC-ul meu este încă la zgomot. |
|
| |||
| |||
| Arctic răcire congelator 4 pentru cooler. Dacă de silenţios PSU sa spui pasivă, atunci nu pot să cred că de unul, dar ce-ar trebui mai degrabă bun airflow indiferent, creşterea numărului de zgomot. Pentru o linişte PSU Aş merge pentru Enermax Liberty 500w/400w. Am de 500W. Cabluri modulare, cantareste o tona (ceea ce este bun din lume a lui PSU), şi este practic silenţios. |
|
| |||
| |||
| Multumesc, se va uita-le. Că am avut Arctic congelator 4 înainte meu actual CPU fan şi lagăre didnt ultimul timp, apoi a luat zgomotoase. |
|
| |||
| |||
| Hai oameni. Post aceste poze. merge teribil de singur în acest thread: ( |
|
| |||
| |||
| Bine, a fost de a pune asta din cauza mea Digi camera probs. Doar a folosit o masina de XP loc ... Heres meu setup. Toate TV / Cablu / Computer / punţile sunt toate interconectate. Asa ca am lua DVD / TV / Records prin intermediul PC-ului de sunet velatură etc Sunete dulci. |
|
| |||
| |||
| Whoa om, un frumos setup ai merge acolo. Dragoste la TV! |
![]() |
|
| Marcaje |