![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len som si založiť vlákno s obrázkami z môjho PC. Čo si o tom myslíte? Umožňuje vidieť Vy.:) Môj systém: Zoomy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice mate, 2 s chorí dostať moje nastavenia online.
| |||
| |||
| Nemôžete nájsť USB viesť k mojej digitálne kamery a majú nové mobilné že neprijme rozdielne viesť k starý. LOL Sa bude vracať na to. |
|
| |||
| |||
| Dík kámo. Elektroinštalácia je, ehm, work in progress dime, havn't kole dostal do úpravy je správne zatiaľ. Had 12 fanúšikov v ňom v jednom mieste, teraz 'len' o 6. Ale svojich blízkych, ako sakra tichého na voľnobehu.: D |
|
| |||
| |||
| Máte odporúčania pre tichú PSU a socket 478 fanúšik? I vyskúšalo niekoľko a moje PC je stále rušnější. |
|
| |||
| |||
| Arctic chladenia mraznička 4 pre chladnejšie. Ak by mlčala PSU myslíš pasívne pak i nemôže myslieť, ale skôr by ste potrebovať dobré prúdenie bez ohľadu, zvýšenie hluku. Na pokojnej PSU by som ísť na Enermax Liberty 500w/400w. Mám na 500w Modulárny káble, váži tonu (ktorý je dobrý vo svete PSU to), a je prakticky mlčí. |
|
| |||
| |||
| Vďaka, až im bude vyzerať. Myslím, že by som mal arktický mraznička 4 pred môj súčasný CPU ventilátor a ložísk didnt dlho, potom je tu hlučné. |
|
| |||
| |||
| No tak lidi. Doručovací tie fotky. Padá strašně osamelý v tejto vlákno: ( |
|
| |||
| |||
| Jo, bolo uvedenie tejto vypnúť, pretože mi digi fotoaparát probs. Len používa XP stroj miesto ... Heres moje nastavenia. Všetko TV / Satelit / Počítačová / paluby sú prepojené. Tak jsem si DVD / TV / Záznamy cez PC zvuk Rig atď Sladké zvuky. |
|
| |||
| |||
| Ouha, jeden pekný nastavenia máš ísť tam. Láska na tv! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vytvoriť nové veci (Zahŕňa Pics) | mrberty | Prípady & Napájacie zdroje | 4 | 30.září 2009 13:13 |
| Ako si vyrobiť Professional hľadáte-Car Pics ve Photoshopu CS3 | paudashlake | Multimedia & Kodeky | 3 | 4. marec 2009 09:46 |
| Zabudnuté Pics Ako nájsť | justdagod | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 16. September 2008 11:08 |
| Email pics .... | Seajay | Email, VoIP & IM Diskusia | 5 | 28. január 2008 11:35 |
| () 56k výstražné obrazovky zastrelila súťaž-post vo vašej hre fotky tady! | cheesepuff | PC a herné konzoly | 8 | 18. december 2007 11:11 |
| Thread Tools | |
| |