![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece benim bilgisayar resimlerim bir iplik başlamak istiyorum düşündüm. Ne düşünüyorsun? Sizin görmenizi sağlar.) Benim Sistemi: Zoomy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Güzel dostum, 2 saniye kötü benim kurulum online olması.
| |||
| |||
| Benim dijital fotoğraf makinesi USB yol bulamadınız ve bir o eski farklı bir yol alır cep yeni. LOL Bu daha sonra geleceğiz. |
|
| |||
| |||
| Şerefe dostum. KablolarÛ bir Ahem, biz derler ki devam iş's, havn't düzgün henüz tidying için bitmedi. Bu bir noktada, şimdi '12 taraftar Had Sadece 6. Ama onun yanında olarak boş at sessiz damnit.: D |
|
| |||
| |||
| Sessiz bir PSU ve soket 478 hayranı için öneriler var mı? Ben ve birkaç denedim benim bilgisayar hala gürültülü etmektir. |
|
| |||
| |||
| Bu soğutucu için Arctic soğutma dondurucu 4. Size pasif Sonra biri can't think anlamına sessiz PSU tarafından ise, ancak ne olursa olsun çok iyi bir hava akımı gerekir ediyorum, gürültü artmaktadır. Ben Enermax Liberty 500w/400w gitmek ediyorum sessiz bir PSU için. Ben 500W var. Modüler kablolar, bir ton ağırlığında (bu PSU's) ve neredeyse sessiz bir dünyada iyi. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler, onları görünür. Ben mevcut CPU Fan öncesi ve Arctic dondurucu 4 olduğunu düşünün yönünü didnt uzun, daha sonra gürültülü bir son var. |
|
| |||
| |||
| Insanlar gel. Yazı bu resimler. Bu çok yalnız bu iş parçacığında gidiyor: ( |
|
| |||
| |||
| Doğru, benim Digi kamera probs nedeniyle bu kapalı koyarak oldu. Sadece yerine XP makine kullanılır ... Heres benim kurulum. Tüm TV / Kablo / Bilgisayar / güverteleri tüm birbirine vardır. Ben DVD'leri almak / TV / Kayıtlar PC ses ile Rig vb Tatlı geliyor. |
|
| |||
| |||
| Hey adamım, oraya gidiyor var bir güzel kurulumu. Love the TV! |
![]() |
|
| Bookmarks |