![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто думав, що я почала нитка з фото мого комп'ютера. Що ви думаєте? Дозволяє бачити твоє.:) Моя система: Zoomy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice мат, 2 сек жорстокого отримаю налаштування мережі.
| |||
| |||
| Не вдається знайти ведучого USB для моєї цифрової камери і є новий мобільний, який приймає різні призвести до старої. LOL Повернемося до цього. |
|
| |||
| |||
| Cheers хлопець. Проводка's, гм, роботою в ході голосування ми говоримо, Havn't зібрався збирання його правильно ще. Якщо б 12 уболівальників в одному місці, в даний час "просто" 6. Але його поряд як Damnit мовчати на холостому ходу.: D |
|
| |||
| |||
| Got будь-які рекомендації для тихої БП і Socket 478 Fan? Я намагався декілька і мій комп'ютер ще шумно. |
|
| |||
| |||
| Arctic Cooling морозильник на 4 кулера. Якщо за Silent PSU ви маєте на увазі пасивне то я не можу думати одне, але вам буде потрібно непоганий повітряний потік незалежно, збільшення шуму. Для тихих БП я б піти на 500w/400w Enermax Liberty. У мене 500W. Модульні кабелі, важить тонну (що добре в світі БП), і практично мовчать. |
|
| |||
| |||
| Спасибо, шукатиме їх. Think I був Арктиці морозилці 4 до мого нинішнього процесорного вентилятора і підшипник Didn't довго, потім стало гамірно. |
|
| |||
| |||
| Приходьте на людей. Опублікувати ці фотографії. вона стає жахливо самотньо у цій темі: ( |
|
| |||
| |||
| Правильно, висуває від цього з-за мого Digi Probs камеру. Просто використовував машину замість XP ... Херес мої установки. Всі ТВ / Кабельне / Комп'ютер / палубах все взаємопов'язане. Тому я отримати DVD / TV / запису звуку ПК Ріг т.д. Солодкі звуки. |
|
| |||
| |||
| Whoa чоловік, один приємний установка тебе туди. Love TV! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова справа Build (Включає ілюстрації) | mrberty | Справа & блоки живлення | 4 | 30 вересня 2009 13:13 |
| Як зробити професійно виглядає автомобіль ілюстрації в CS3 | paudashlake | Мультимедіа & кодеки | 3 | 4 березня 2009 09:46 |
| Забули ілюстрації Як знайти | justdagod | Генеральний обладнання чат | 2 | 16 вересня 2008 11:08 |
| Email фотографії .... | Seajay | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 5 | 28 січня 2008 11:35 |
| (56K) екран попередження конкурс постріл залишити в грі фото тут! | cheesepuff | PC & консоль Gaming | 8 | 18 грудня 2007 11:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |