menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Power problém

Reply

Thread Nástroje
Old 29.prosince 2007, 22:06
Nový člen skupiny

Default Power problém

Před šesti měsíci jsem sám postaven nový comp až do cca 1 měsícem everythings byl spuštěn v pohodě. Nyní se zdá, že vyvinuli moc problém. Kdybych stiskněte tlačítko napájení systému pravomocí, až po dobu několika sekund, ventilátory případě spustit / svítit, LED na DVD vypalovačky flash atd, vodní chlazení ventilátorem začíná pak vše pravomoci dolů (není BIOS post).

Na začátku stisknutí vypínače ještě jednou a systém by se moc dobře, ale postupem času to postupně horší, někdy s stisknout tlačítko napájení 10 nebo vícekrát se stejným výsledkem, dokud se systém úspěšně zapnutí (ale to je zcela náhodný včera například comp zapnutí poprvé bez probs)

Za dobrý start do první vodní chlazení ventilátory běží pak GPU chladič ventilátor běží (zde v žádném GPU, když to nebude fungovat) to mě vedou k podezření na PSU byl trochu pod par, a ne dát dostatek šťávy, nebo že GPU zavinění a kouřím až moc daleko. Nedávno jsem zjistil, že když budu držet tlačítko reset v GPU se spustí ventilátor, který naznačuje, že PSU a GPU jsou v pořádku, a body více směrem k mobo problém. Hopefuly bych mohl být schopen půjčit PSU a grafickou kartu od přítele dělat nějaké testy, které mají ověřit.

Myšlenky někdo? Rád bych pin-bod v jeden výstřel (jsem si, že to není vždy možné), jak jsem strávil spoustu času uvedení této comp dohromady (což kabely a potrubí úhledné a uklizené atd. atd.), tak bych rád, aby se minimalizovalo práce, kterým se stanoví problém (například prohozením s GPU by znamenala odstranění vodního chlazení čerpadlo / reservior)

Systém Specs:
M / B - ASUS M2N32-SLI Deluxe, CPU - Athlon 64 X2 5600 +, GPU - Foxconn 8800GTS 320Mb OC verzi, RAM - 2GB Kingston HyperX 800MHz DDR2 SLI připraven (Daul kanál), PSU - Žalman ZM600-HP 600Watt, Gigabyte Aurora 570 u 3D Galaxy II vodní chlazení CPU pouze (GPU brzy hopefuly), 2 SATA Seagate Barracuda 320GB HDD v RAID 0.

Ostatní Stuff: Samsung SH-S182D DVD a Liteon DH20A1P spisovatelé, Procase čtečka karet, NEC floppydrive, Trust WB-5400 webkamera, Logitech X-540 reproduktorový systém 5.1, Logitech bezšňůrovým klikněte myší plus, Iiyama HM903DT B CRT monitor, Ideazon Merc Zboard herní klávesnice. Daul windos boot OS XP SP2 a Vista
Old 30.prosince 2007, 01:10
Dárce Skupina

Default Power problém

Už jste se snažil zavést PC v minimální konfiguraci psu-use/boot?

Vyjmutí a ponechává jen jeden DIMM, jeden optický atd?

Na hrubý odhad z komponentů citovaný Nejsem spokojený s vaší PSU ampéry, proč byly zařazeny jen Žalman 16a na každé železniční 12V je mimo mě. I'd've raději viděli 2 12V kolejnice s 32a každý.

Karta vyžaduje citovaný asi 26 na 12, pokud paměť slouží. Věřím, že to je váš problém. Bude kresba kolem 60w od PCI-E přístavu, ale přesto, že jste bude krátká.

Hyper x rádi to šťávu, přidá se, že spolu se všemi perifériemi připojeno a vy jste jeden hladový příkon systému stejně.

Zkuste si půjčit s nízkým konce kartu, která nevyžaduje 6pin MOLEX z PSU. To budete uvolnění 12V železnici. Doufejme, že toto bude zúžit problém, pokud jste již vyzkoušeli minimální konfigurací-boot.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 30.prosince 2007, 07:47
Nový člen skupiny

Default Power problém

"Už jste se snažil zavést PC v minimální konfiguraci psu-use/boot?
Vyjmutí a ponechává jen jeden DIMM, jeden optický atd? "

Snažil jsem se díky minimální psu-use/boot konfigurace, ale ne štěstí.

"Na hrubý odhad z komponentů citovaný Nejsem spokojený s vaší PSU ampéry, proč byly zařazeny jen Žalman 16a na každé železniční 12V je mimo mě. I'd've raději viděli 2 12V kolejnic 32a s každou z nich."

Nejsem si jistý, že 4 x 16A 12V napájecí lišty nezáleží na tom, že mnoho 'příčinou jsou většinou virtuální stejně (všechny spojeny dohromady tedy celkem 4x16 = 64a), četl jsem, že to má něco společného s ATX2 specifikace (max 20A povolen na jeden řádek 12V).

"Karta vyžaduje citovaný asi 26 na 12, pokud paměť slouží."

Přečtěte si, že někde to, myslím si, že citovaný specifikace byla 12V 26A mininum 400W PSU, takže pokud mám pravdu o PSU (viz výše), pak by mělo být v pohodě, a samozřejmě mít na paměti, že je to jemné pracoval v minulosti.

Díky za tipy. Pořád mám podezření o PSU a váš možná pravdu. Jak jste navrhl jsem chtěl zkusit nízké konce karty na test této teorie ven.

Existuje pár dalších věcí jsem se zmínil ve své první místo, které by mohly být užitečné.

Problém se jen zdá, že stát, když je počítač vypnutý po dlouhou dobu, například přes noc. I v případě, kdy se zavřel ks dolů, vrať se půl hodiny později a moc se opět pokuty. Umístení v režimu spánku má stejný výsledek, stisknete místo (nebo anykey) po půl hodině výsledky v dobrém startu (PC se vrací na místo, kde byl před spánkem). Odcházení je v klidovém režimu výsledků ve stejném moc problém. Tisk prostor a PC atempts to powerup pak vypne a pak po několika obvyklých vypínače lisy systém restartuje normálně (se vrací na místo, kde byl před spánkem)
Old 3 ledna 2008, 00:14
Nový člen skupiny

Default Power problém

Dobře pokusila o ATi X300 grafická karta, stále stejné problémy, které vylučuje grafické karty a PSU (ne 100% tak to zkuste jiný PSU být jistý), takže it' jeho pohledu hodně jako mobo problém.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.