μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Power μέχρι πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 του Δεκεμβρίου 2007, 22:06
Νέο Μέλος Ομάδα

Πριν από έξι μήνες έχτισα εγώ ένα νέο comp μέχρι και περίπου 1 μήνα πριν everythings που τρέχει καλά. Τώρα φαίνεται ότι έχουν αναπτύξει μια δύναμη μέχρι πρόβλημα. Αν πατήστε το κουμπί λειτουργίας του συστήματος αρμοδιοτήτων για λίγα δευτερόλεπτα, περίπτωση οπαδούς τρέχει / ανάβει, LED στα dvd flash καυστήρες κλπ., το νερό ψύξης ανεμιστήρας αρχίζει τότε όλα εξουσίες κάτω (δεν υπάρχει BIOS υστέρων).

Στην αρχή, πιέζοντας το κουμπί για άλλη μια φορά και το σύστημα θα εντάξει την εξουσία, αλλά με τον καιρό αυτό έχει γίνει σταδιακά χειρότερο μερικές φορές να πρέπει να πατήσετε το κουμπί τροφοδοσίας για 10 ή περισσότερες φορές με το ίδιο αποτέλεσμα, μέχρι το σύστημα να τροφοδοτείται με επιτυχία μέχρι (αλλά αυτό είναι εντελώς τυχαία χθες, για παράδειγμα, το comp τροφοδοτείται μέχρι πρώτη φορά δεν probs)

Με μια καλή εκκίνηση πρώτα το νερό ψύξης λειτουργεί ανεμιστήρες τότε το GPU cooler ανεμιστήρα λειτουργεί (δεν υπάρχει στην GPU όταν δεν θα πετύχει) αυτό με κάνουν να υποψιάζομαι το PSU ήταν λίγο κάτω par και δεν δίνει αρκετό χυμό, ή ότι η GPU υπαιτιότητα και το πιπίλισμα με μεγάλη δύναμη. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι, αν έχω το κουμπί επαναφοράς στο GPU ανεμιστήρα κάνει τρέχει πράγμα που υποδηλώνει ότι το PSU και GPU είναι εντάξει, και τα σημεία περισσότερο προς μια mobo πρόβλημα. Hopefuly θα μπορούσα να είναι σε θέση να δανειστώ μια PSU και κάρτα γραφικών από ένα φίλο να κάνουμε μερικές δοκιμές για να εξακριβωθεί αυτό.

Ιδέες κανείς; Θα ήθελα να το pin-σημείο αυτό σε μία βολή (Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό δεν είναι πάντοτε δυνατό) ως Πέρασα πολύ χρόνο εφαρμογής αυτού comp μαζί (αφού τα καλώδια και σωληνώσεις και νοικοκυρεμένος tidy κτλ κτλ) θα ήθελα λοιπόν να ελαχιστοποιηθεί οι εργασίες για τον καθορισμό του προβλήματος (για παράδειγμα, αλλάζουν το GPU θα συνεπάγεται αφαίρεση της αντλίας νερού ψύξης / reservior)

Χαρακτηριστικά Συστήματος:
Μ / Β - ASUS M2N32-SLI Deluxe, CPU - Athlon 64 X2 5600 +, GPU - Foxconn 8800GTS 320Mb OC έκδοση, RAM - Kingston HyperX 2GB 800MHz DDR2 SLI έτοιμη (Daul κανάλι), PSU - Zalman ZM600-HP 600Watt, Gigabyte Aurora 570 με 3D Galaxy II νερού ψύξης μόνο CPU (GPU συντομότερο hopefuly), 2 SATA Seagate Barracuda 320GB HDD σε Raid 0.

Άλλο υλικό: Samsung SH-S182D και Liteon DH20A1P DVD συγγραφείς, Procase ανάγνωσης καρτών, η NEC floppydrive, Trust WB-5400 webcam, Logitech X-540 5,1 ηχείων, Logitech ασυρματικά συν κλικ του ποντικιού, IIyama HM903DT B οθόνη CRT, Ideazon MERC Zboard gaming πληκτρολόγιο. Daul εκκίνησης OS windos XP SP2 και Vista
Old 30 Δεκέμβρη 2007, 01:10
Ομάδα Δωρητών

Έχετε δοκιμάσει για την εκκίνηση του υπολογιστή σε ελάχιστο psu-use/boot διαμόρφωσης;

Αφαίρεση και αφήνοντας μόνο ένα DIMM, μία οπτική, κλπ.;

Σε μια πρόχειρη εκτίμηση, από τα στοιχεία που αναφέρονται δεν είμαι ικανοποιημένος με το PSU αμπέρ, γιατί έχουν τεθεί Zalman μόνο 16α για κάθε 12v σιδηροδρομικών είναι πέρα από μένα. I'd've προτίμησε να δει 2 12v σιδηροτροχιές με κάθε 32α.

Η κάρτα είναι εισηγμένες 26α απαιτεί γύρω στις 12 και αν με απατά η μνήμη. Πιστεύω ότι για το δικό σας πρόβλημα. Το σχέδιο θα είναι περίπου 60w από την PCI-E θύρα αλλά και πάλι, σας θα είναι σύντομη.

Η υπερ x όπως του χυμού, να προσθέσω ότι μαζί με όλα τα περιφερειακά και επισυνάπτεται έχετε ισχύς πεινασμένοι σύστημα εκεί.

Προσπαθήστε να δανειστώ ένα χαμηλό τέλος της κάρτας που δεν απαιτεί την 6pin molex από το PSU. Αυτό θα ελευθερώνουν ένα σιδηροδρομικό 12v. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα περιόριζε σημαντικά το πρόβλημα, εάν έχετε ήδη δοκιμάσει την ελάχιστη ρύθμιση εκκίνησης.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 30 Δεκέμβρη 2007, 07:47
Νέο Μέλος Ομάδα

"Έχετε δοκιμάσει για την εκκίνηση του υπολογιστή σε ελάχιστο psu-use/boot διαμόρφωσης;
Αφαίρεση και αφήνοντας μόνο ένα DIMM, μία οπτική κλπ; "

Χάρη Προσπάθησα ελάχιστο psu-use/boot διαμόρφωσης αλλά δεν τύχη.

"Σε μια πρόχειρη εκτίμηση, από τα στοιχεία που αναφέρονται δεν είμαι ικανοποιημένος με το PSU αμπέρ, γιατί έχουν τεθεί Zalman μόνο 16α για κάθε 12v σιδηροδρομικών είναι πέρα από μένα. I'd've προτίμησε να δει 2 12v σιδηροτροχιές με κάθε 32α."

Δεν είμαι σίγουρος ότι το 4 x 16A 12V δύναμη σιδηροτροχιών κατηγορία ότι πολύ γιατί είναι κυρίως εικονικό ούτως ή άλλως (όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους με αποτέλεσμα το σύνολο των 4x16 = 64A), διάβασα ότι αυτό έχει να κάνει με την ATX2 specs (max 20A επιτρέπεται σε μια γραμμή 12V).

"Η κάρτα εισηγμένες 26α απαιτεί γύρω στις 12 και αν με απατά η μνήμη."

Διαβάστε ότι κάπου να πιστεύω ότι οι εισηγμένες specs ήταν 12V 26A ελάχιστο 400W PSU, οπότε αν έχω δίκιο για το PSU (βλ. παραπάνω) τότε θα πρέπει να είναι εντάξει, και, φυσικά, έχουμε κατά νου ότι το πρόστιμο που εργάστηκαν κατά το παρελθόν.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Εξακολουθώ να έχω τις υποψίες μου για το PSU και ίσως σας δικαίωμα. Όπως πρότεινε Είμαι θα προσπαθήσουμε ένα χαμηλό τέλος της κάρτας για να δοκιμάσει αυτή τη θεωρία.

Υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που δεν ανέφερα στην πρώτη μου θέση ότι μπορεί να είναι χρήσιμο.

Το μόνο πρόβλημα φαίνεται να συμβεί αν το pc είναι απενεργοποιημένο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα σε μια νύχτα, για παράδειγμα. Αν μου πού να κλείσει το PC κάτω, έλα πίσω μισή ώρα αργότερα και πάλι την εξουσία προστίμου. Κάνοντας αυτό το sleep mode έχει το ίδιο αποτέλεσμα, πιέζοντας το πλήκτρο διαστήματος (ή anykey) μετά από μισή ώρα οδηγεί σε μια καλή εκκίνηση (pc επιστρέφει εκεί που ήταν πριν από τον ύπνο). Αφήνοντας στην κατάσταση νάρκης θα έχει ως αποτέλεσμα την ίδια ισχύ μέχρι πρόβλημα. Πιέστε το διάστημα και το pc atempts να powerup τότε τερματίζεται η λειτουργία του, στη συνέχεια, μετά τις συνήθεις πολλαπλές κουμπί πρέσες το σύστημα κανονικά επανεκκίνηση (επιστρέφει εκεί όπου ήταν πριν από τον ύπνο)
Old 3 Ιανουαρίου 2008, 00:14
Νέο Μέλος Ομάδα

Εντάξει προσπάθησαν μία κάρτα γραφικών ATI X300, ακόμη τα ίδια προβλήματα, που αποκλείει την κάρτα γραφικών και το PSU (μέχρι 100% δεν θα το δοκιμάσετε μια άλλη, ώστε να είναι βέβαιος PSU), ώστε η αναζήτηση it' πολλά σαν mobo πρόβλημα.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.