![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Šest mjeseci sam sebi sagradili novi comp, sve do oko 1 month ago everythings bitak trčanje u redu. Sada se čini da su razvili moć najviše problema. Ako sam pritisnite gumb napajanja sustava ovlasti za nekoliko sekundi, case fanove trčanje / ozariti, leds na dvd plamenika flash itd, rashladni ventilator vode počinje sve ovlasti, a zatim prema dolje (nema BIOS post). U početku pritisnete power gumb još jednom i sustav bi se vlast u redu, no s vremenom je to postalo progresivno pogoršava ponekad imaju moć da pritisnete dugme 10 ili više puta s istim rezultatom dok se sustav uspješno powered gore (ali to je potpuno slučajnih jučer na primjer na comp powered se prvi put, no probs) Uz dobar početak prvi voda za hlađenje obožavatelji prometuje onda GPU hladnjak ventilator pokreće (postoji ni u GPU, kada to nije gonna rad) dovode me na ovom osumnjičeni za PSU je malo ispod nominalne vrijednosti, a ne daje dovoljno soka, ili da je GPU at fault sisanče i previše snage. Nedavno sam otkrio da ako držite reset tipku u GPU fan koji ne izvoditi sugerira da je GPU i PSU je ok, i više bodova prema mobo problem. Hopefuly sam mogao biti u mogućnosti posuditi jedan PSU i grafičkom karticom od prijatelja učiniti neke testove kako bi potvrdili ovaj. Ideje nikoga? Htjela bih pin-ova u jednom trenutku metak (I shvati da to nije uvijek moguće) kao što sam proveo dosta vremena stavljajući ovaj comp zajedno (stvaranje kabliranje i cjevovoda uredan i sređen itd itd), pa bih želio minimaliziralo rad uključeni popravljanja problema (na primjer na GPU trampljenje bi uključivati odstranjivanje vodenog hlađenja pumpa / reservior) Specifikacije sustava: M / B - ASUS M2N32-SLi Deluxe, CPU - Athlon 64 X2 5600 +, GPU - Foxconn 8800GTS OC 320Mb verziju, RAM - Kingston HyperX 2GB 800Mhz DDR2 SLi spremna (Daul kanal), PSU - Zalman-ZM600 HP 600Watt, gigabajt Aurora 570 slučaj sa 3D Galaxy II voda za hlađenje CPU samo (GPU uskoro hopefuly), 2 SATA HDD 320Gb SEAGATE BARRACUDA u RAID 0. Ostale stvari: Samsung SH-S182D i Liteon DVD DH20A1P piscima, Procase čitač kartica, NEC floppydrive, Trust WB-5400 Webcam, Logitech X-540 5,1 zvučnički set, plus kliknite Logitech bežični miš, IIyama HM903DT B CRT monitor, Zboard MERC Ideazon gaming tipkovnici. Daul boot OS windos XP SP2 i Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao čizma računalo u psu-use/boot minimalna konfiguracija? Uklanjanje i ostavljajući samo jedan DIMM, jedan optički itd? Na grubu procjenu od komponenti kotiranim nisam sretna sa svojim PSU pojačala, zašto Zalman obukoste samo 16a na svakoj 12V rail je iza mene. I'd've željenih vidio da imaju 2 12V sa željeznice 32a svaki. Kartica kotiranim 26a zahtijeva oko 12 dana ako je memorija služi. Ja vjerujem da to vaš problem. To će biti izvlačenje oko 60w sa PCI-e, ali još uvijek luku, ti si idući u biti kratki. The Hyper x's poput soka, dodati da je zajedno sa svim priloženim periferije i ako ste jedan snagom gladna sustavu postoji kao dobro. Pokušajte pozajmite niskom kraju karticu koja ne zahtijeva 6pin molex iz PSU. To ćemo besplatno do 12V rail. Nadam se da ćete ovaj suziti problem ako ste to već pokušao minimalna konfiguracija-čizma.
|
| |||
| |||
| "Jeste li pokušao čizma računalo u psu-use/boot minimalna konfiguracija? Uklanjanje i ostavljajući samo jedan DIMM, jedan optički itd? " Hvala JA pokušao psu-use/boot minimalnu konfiguraciju, ali ne i sreću. "Na grubu procjenu od komponenti kotiranim nisam sretna sa svojim PSU pojačala, zašto Zalman obukoste samo 16a na svakoj 12V rail je iza mene. I'd've željenih vidio da imaju 2 12V šina sa svake 32a." Nisam siguran da je 4 x 16a 12V power šina stvar toliko jer su oni uglavnom virtualne anyway (sve zajedno spojeno daje ukupno 4x16 = 64A), čitao sam da je nešto za napraviti sa ATX2 naočale (max 20A dozvoljeno 12V na jednom retku). "Kartica kotiranim 26a zahtijeva oko 12 dana ako je memorija služi." Pročitajte da negdje na, vjerujem da je bio kotiranim naočale 12V 26A mininum 400W PSU, pa ako sam pravo o PSU (spomenuto) onda bi trebalo biti u redu, i, naravno, imati u vidu da je fino radila u prošlosti. Hvala za savjete. JA pa ipak imati moje sumnje o PSU, možda i vaše pravo. Kao što sam sugerirao gonna probati nisku end kartice u ovoj teoriji test out. Postoji nekoliko drugih stvari nisam u spomenuti moj prvi post koji bi mogli biti korisni. Problem je samo izgleda da se dogoditi ako je PC isključen za dugo vremensko razdoblje, na primjer preko noći. Ako sam gdje se mogu pričepiti dolje računalo, vratite se pola sata kasnije i ponovno se snagom svojih redu. Stavljajući ga u sleep modu ima isti rezultat, pritiskom na space (ili anykey) nakon pola sata dobre rezultate u pokretanju (PC vraća u kojoj je pred spavanje). Ostavljajući ga u sleep modu rezultate u istom snagom do problema. Pritisnite prostora i pc atempts do tada powerup pričepiti dolje, a zatim nakon nekoliko uobičajenih power gumb preše sistem restartuje normalno (vraća u kojoj je pred spavanje) |
|
| |||
| |||
| Ok jednom pokušao ATI X300 grafičkom karticom, još iste probleme, koji pravila iz grafičke kartice i PSU (nije 100% pa ću probati drugi PSU biti sigurni), pa it''s obličje puno poput mobo problem. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| U tijeku uključivanje problema | Brezzio | General Hardware Chat | 5 | 19. veljača 2009 07:24 |
| Mogući Power uzburkanje Problem | soldierboy | General Hardware Chat | 1 | 10 siječanj 2009 21:34 |
| Problem s napajanja | phillyrider807 | General Hardware Chat | 1 | 11. prosinac 2007 05:31 |
| Snaga Problem | Sharon | Cases & Power Supplies | 4 | 4. lipnja 2007 00:15 |
| Power up problem | danm | General Hardware Chat | 1 | 1. ožujak 2007 19:29 |
| Thread Tools | |
| |