kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Hálózati probléma

Reply

Téma eszközök
Old December 29, 2007, 22:06
Új tag Csoport

Default Hálózati probléma

Hat hónappal ezelőtt én magam is épült egy új, kötelező-ig mintegy 1 hónappal ezelőtt everythings nem működik jól. Most úgy tűnik, hogy kifejlesztett egy olyan hatalom probléma. Ha nyomja meg a gombot, a rendszer teljesítménye hatáskörök fel pár másodpercig, case fans run / világít, a LED-vaku DVD égetők, stb vízhűtés ventilátor elindul majd mindent hatáskörök lefelé (nincs BIOS-post).

Az elején megnyomjuk a gombot, még egyszer hatalom és a rendszer bekapcsolása oké, de az idő múlásával ez vált fokozatosan rosszabb néha, hogy nyomjuk meg a gombot, teljesítmény 10 vagy több alkalommal ugyanazt az eredményt, amíg a rendszer sikeresen hajtott ki (de ez teljesen véletlen tegnap például a kötelező hajtott ki először nem probs)

Egy jó induló első a víz hűtőventilátorok fut majd a GPU hűvösebb rajongó fut (ott nem GPU, ha ez nem fog menni), ez vezet, hogy a tápegység a gyanús volt egy kicsit névérték alatt, és nem ad elég gyümölcslé, vagy hogy a GPU vétkes és szopás, hogy nagy a hatalma. Nemrég felfedezték, hogy ha én vagyok a reset gombot a GPU ventilátor nem fut, ami arra utal, hogy a tápegység és a GPU rendben vannak, és rámutat több felé mobo probléma. Hopefuly tudtam is kölcsönözhetik a tápegység és a grafikus kártya egy barátomnak, hogy néhány vizsgálatot, hogy ellenőrizze ezt.

Ideas anyone? Szeretném pin-pont ez az egyik lövés (Tudom, hogy ez nem mindig lehetséges), mint töltöttem sok időt Ha ezt kötelező együtt (ami a kábeleket és csővezetékeket takaros stb stb) ezért szeretném minimalizálása munka rögzítése a probléma (például swapping a GPU lenne törölni a vízhűtés szivattyú / reservior)

System Specs:
M / B - ASUS M2N32-SLI Deluxe, CPU - Athlon 64 X2 5600 +, GPU - Foxconn 8800GTS 320Mb OC változat, RAM - Kingston HyperX 2Gb 800MHz DDR2 SLI Ready (Daul csatornás), PSU - Zalman ZM600-HP 600Watt, Gigabyte Aurora 570 esetben 3D Galaxy II vízhűtés CPU csak (GPU hamarosan hopefuly), 2 SATA Seagate Barracuda 320GB HDD RAID 0-ra.

Egyéb cuccok: Samsung SH-S182D és Liteon DH20A1P DVD írók, Procase kártyaolvasó, NEC floppydrive, Trust WB-5400 webkamera, Logitech X-540 5,1 hangfal-rendszer, Logitech Cordless kattintva plusz egér, IIyama HM903DT B CRT monitor, Ideazon MERC Zboard Gaming billentyűzetet. Daul boot OS windos XP SP2 és a Vista
Old December 30, 2007, 01:10
Donor Group

Megpróbáltad már indítható a számítógép a legkisebb psu-use/boot konfiguráció?

Eltávolítása és az onnan csak egy DIMM, egy optikai stb?

A durva becslést az alkatrészek jegyzett nem vagyok elégedett a saját psu amper, miért Zalman megalkották csak 16a minden 12V vasúton túl engem. I'd've jobbnak láttuk 2 12V sínek a 32a minden.

A kártya idézett körüli 26a a 12 ha-memória szolgálja. Úgy gondolom, hogy a probléma. Ez lesz rajz kb 60W a PCI-E port, de még mindig, te leszel rövid.

A hiper x, mint a gyümölcslé, add, hogy együtt a perifériák rögzíteni, amit a rendszer wattértékek éhes ott is.

Próbáld Kölcsönkérhetem alacsony end kártya, amely nem igényel a 6pin molex a psu. Ez lesz szabad egy 12V vasút. Remélhetőleg ez lesz Szűkítheted a problémát, ha már megpróbálta a minimális konfiguráció elindulni.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old December 30, 2007, 07:47
Új tag Csoport

Van próbált indítható a számítógép psu-use/boot minimális konfiguráció?
Eltávolítása és az onnan csak egy DIMM, egy optikai, stb?

Köszi Próbáltam legalább psu-use/boot beállítás, de nem szerencse.

"A durva becslést az alkatrészek jegyzett nem vagyok elégedett a saját psu amper, miért Zalman megalkották csak 16a minden 12V vasúton túl engem. I'd've jobbnak láttuk 2 12V sínek a 32a minden."

Nem vagyok benne biztos, hogy a 4 x 16A 12V teljesítmény sínek, hogy sokat számít, mert ezek többnyire virtuális anyway (minden összekapcsolható, azaz összesen 4x16 = 64a), azt olvastam, hogy ennek valami köze van a ATX2 specs (max 20A lehet egy 12V sor).

"A kártya jegyzett körüli 26a a 12 ha-memória szolgálja."

Olvassa el, hogy valahol, azt hiszem, hogy az idézett specs volt 12V 26A minimális 400W tápegység, így, ha igazam van a tápegység (lásd fent), akkor meg kell állapítani, rendben van, és természetesen figyelembe, hogy ez jól működött a múltban.

Thanks for the tips. Még mindig én gyanú a tápegység és a talán jobb. Ahogy azt javasolta fogok próbálja egy kis kártyát a vizsgálat végéig ezt az elméletet ki.

Van még néhány más dolog, amit nem tett említést az első hozzászólás, hogy hasznos lehet.

A probléma csak akkor történhet meg, ha úgy tűnik, hogy a PC ki van kapcsolva, egy olyan hosszú ideig, egynapos például. Ha a pofa, ha a PC le, jöjjön vissza fél órával később kapcsolják be újra a kiszabott bírság összegét. Ragasszanak hogy alvó üzemmódban is ugyanazt az eredményt, és nyomja meg a hely (vagy anykey) után félórával eredmények jó startup (db visszatér oda, ahol korábban volt alvás). Hagyja alvó üzemmódban eredményeket ugyanabban a teljesítmény probléma. Nyomja meg a tér és a PC atempts a powerup majd leáll, majd a szokásos több hatalom gombnyomást a rendszer újraindításakor általában (visszatér oda, ahol korábban volt alvás)
Old Január 3, 2008, 00:14
Új tag Csoport

Oké próbálkozott ATi X300 grafikus kártya, még mindig ugyanazt a baj, hogy kizárja a grafikus kártya és a tápegység (nem 100%-ban így lesz, próbálj másik psu is biztos), hogy it' keresi a tételt, mint egy mobo probléma.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Folyamatos teljesítmény probléma Brezzio Általános fémáru Chat 5 19. február 2009 07:24
Lehetséges Power Surge Probléma soldierboy Általános fémáru Chat 1 10. január 2009 21:34
Probléma a tápegység phillyrider807 Általános fémáru Chat 1 11. december 2007 05:31
Hálózati probléma Sharon Cases & Power Supplies 4 4. június 2007 00:15
Hálózati probléma daNm Általános fémáru Chat 1 1. március 2007 19:29
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.