![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hat hónappal ezelőtt én magam is épült egy új, kötelező-ig mintegy 1 hónappal ezelőtt everythings nem működik jól. Most úgy tűnik, hogy kifejlesztett egy olyan hatalom probléma. Ha nyomja meg a gombot, a rendszer teljesítménye hatáskörök fel pár másodpercig, case fans run / világít, a LED-vaku DVD égetők, stb vízhűtés ventilátor elindul majd mindent hatáskörök lefelé (nincs BIOS-post). Az elején megnyomjuk a gombot, még egyszer hatalom és a rendszer bekapcsolása oké, de az idő múlásával ez vált fokozatosan rosszabb néha, hogy nyomjuk meg a gombot, teljesítmény 10 vagy több alkalommal ugyanazt az eredményt, amíg a rendszer sikeresen hajtott ki (de ez teljesen véletlen tegnap például a kötelező hajtott ki először nem probs) Egy jó induló első a víz hűtőventilátorok fut majd a GPU hűvösebb rajongó fut (ott nem GPU, ha ez nem fog menni), ez vezet, hogy a tápegység a gyanús volt egy kicsit névérték alatt, és nem ad elég gyümölcslé, vagy hogy a GPU vétkes és szopás, hogy nagy a hatalma. Nemrég felfedezték, hogy ha én vagyok a reset gombot a GPU ventilátor nem fut, ami arra utal, hogy a tápegység és a GPU rendben vannak, és rámutat több felé mobo probléma. Hopefuly tudtam is kölcsönözhetik a tápegység és a grafikus kártya egy barátomnak, hogy néhány vizsgálatot, hogy ellenőrizze ezt. Ideas anyone? Szeretném pin-pont ez az egyik lövés (Tudom, hogy ez nem mindig lehetséges), mint töltöttem sok időt Ha ezt kötelező együtt (ami a kábeleket és csővezetékeket takaros stb stb) ezért szeretném minimalizálása munka rögzítése a probléma (például swapping a GPU lenne törölni a vízhűtés szivattyú / reservior) System Specs: M / B - ASUS M2N32-SLI Deluxe, CPU - Athlon 64 X2 5600 +, GPU - Foxconn 8800GTS 320Mb OC változat, RAM - Kingston HyperX 2Gb 800MHz DDR2 SLI Ready (Daul csatornás), PSU - Zalman ZM600-HP 600Watt, Gigabyte Aurora 570 esetben 3D Galaxy II vízhűtés CPU csak (GPU hamarosan hopefuly), 2 SATA Seagate Barracuda 320GB HDD RAID 0-ra. Egyéb cuccok: Samsung SH-S182D és Liteon DH20A1P DVD írók, Procase kártyaolvasó, NEC floppydrive, Trust WB-5400 webkamera, Logitech X-540 5,1 hangfal-rendszer, Logitech Cordless kattintva plusz egér, IIyama HM903DT B CRT monitor, Ideazon MERC Zboard Gaming billentyűzetet. Daul boot OS windos XP SP2 és a Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megpróbáltad már indítható a számítógép a legkisebb psu-use/boot konfiguráció? Eltávolítása és az onnan csak egy DIMM, egy optikai stb? A durva becslést az alkatrészek jegyzett nem vagyok elégedett a saját psu amper, miért Zalman megalkották csak 16a minden 12V vasúton túl engem. I'd've jobbnak láttuk 2 12V sínek a 32a minden. A kártya idézett körüli 26a a 12 ha-memória szolgálja. Úgy gondolom, hogy a probléma. Ez lesz rajz kb 60W a PCI-E port, de még mindig, te leszel rövid. A hiper x, mint a gyümölcslé, add, hogy együtt a perifériák rögzíteni, amit a rendszer wattértékek éhes ott is. Próbáld Kölcsönkérhetem alacsony end kártya, amely nem igényel a 6pin molex a psu. Ez lesz szabad egy 12V vasút. Remélhetőleg ez lesz Szűkítheted a problémát, ha már megpróbálta a minimális konfiguráció elindulni.
|
| |||
| |||
| Van próbált indítható a számítógép psu-use/boot minimális konfiguráció? Eltávolítása és az onnan csak egy DIMM, egy optikai, stb? Köszi Próbáltam legalább psu-use/boot beállítás, de nem szerencse. "A durva becslést az alkatrészek jegyzett nem vagyok elégedett a saját psu amper, miért Zalman megalkották csak 16a minden 12V vasúton túl engem. I'd've jobbnak láttuk 2 12V sínek a 32a minden." Nem vagyok benne biztos, hogy a 4 x 16A 12V teljesítmény sínek, hogy sokat számít, mert ezek többnyire virtuális anyway (minden összekapcsolható, azaz összesen 4x16 = 64a), azt olvastam, hogy ennek valami köze van a ATX2 specs (max 20A lehet egy 12V sor). "A kártya jegyzett körüli 26a a 12 ha-memória szolgálja." Olvassa el, hogy valahol, azt hiszem, hogy az idézett specs volt 12V 26A minimális 400W tápegység, így, ha igazam van a tápegység (lásd fent), akkor meg kell állapítani, rendben van, és természetesen figyelembe, hogy ez jól működött a múltban. Thanks for the tips. Még mindig én gyanú a tápegység és a talán jobb. Ahogy azt javasolta fogok próbálja egy kis kártyát a vizsgálat végéig ezt az elméletet ki. Van még néhány más dolog, amit nem tett említést az első hozzászólás, hogy hasznos lehet. A probléma csak akkor történhet meg, ha úgy tűnik, hogy a PC ki van kapcsolva, egy olyan hosszú ideig, egynapos például. Ha a pofa, ha a PC le, jöjjön vissza fél órával később kapcsolják be újra a kiszabott bírság összegét. Ragasszanak hogy alvó üzemmódban is ugyanazt az eredményt, és nyomja meg a hely (vagy anykey) után félórával eredmények jó startup (db visszatér oda, ahol korábban volt alvás). Hagyja alvó üzemmódban eredményeket ugyanabban a teljesítmény probléma. Nyomja meg a tér és a PC atempts a powerup majd leáll, majd a szokásos több hatalom gombnyomást a rendszer újraindításakor általában (visszatér oda, ahol korábban volt alvás) |
|
| |||
| |||
| Oké próbálkozott ATi X300 grafikus kártya, még mindig ugyanazt a baj, hogy kizárja a grafikus kártya és a tápegység (nem 100%-ban így lesz, próbálj másik psu is biztos), hogy it' keresi a tételt, mint egy mobo probléma. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Folyamatos teljesítmény probléma | Brezzio | Általános fémáru Chat | 5 | 19. február 2009 07:24 |
| Lehetséges Power Surge Probléma | soldierboy | Általános fémáru Chat | 1 | 10. január 2009 21:34 |
| Probléma a tápegység | phillyrider807 | Általános fémáru Chat | 1 | 11. december 2007 05:31 |
| Hálózati probléma | Sharon | Cases & Power Supplies | 4 | 4. június 2007 00:15 |
| Hálózati probléma | daNm | Általános fémáru Chat | 1 | 1. március 2007 19:29 |
| Téma eszközök | |
| |