פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

כוחה של הבעיה

Reply

שרשרת כלים
Old 29 דצמבר 2007, 22:06
קבוצת חברות חדשות

לפני שישה חודשים אני עצמי בנוי חדשה comp 1 עד בערך חודש לפני everythings להיות מוצגות בסדר. עכשיו נראה פיתחו כוח של הבעיה. אם אני לוחץ על מתג ההפעלה של מערכת הסמכויות למעלה לכמה שניות, במקרה אוהדים להפעיל / להדליק, leds ב DVD burners Flash וכו ', קירור מים מעריץ אז הכל מתחיל סמכויות מטה (אין לפרסם ב-BIOS).

בשנת תחילת לחיצה על מתג ההפעלה פעם אחת יותר והמערכת של כוח בסדר, אבל עם הזמן זה הפך להיות יותר גרוע progressively לפעמים צורך ללחוץ על מתג ההפעלה 10 פעמים או יותר, עם אותה תוצאה, עד שהמערכת מופעל בהצלחה למעלה (אך זה אקראי לחלוטין אתמול למשל את comp Powered למעלה לראשונה לא probs)

עם התחלה טובה עד הראשון של קירור המים פועל אוהדים אז GPU Cooler המאוורר פועל (שם לא GPU, כאשר זה לא יעבוד) זה להוביל אותי לחשוד את PSU היה קצת מתחת השווי ולא נותן מספיק מיץ, או כי GPU בשעה פגם ו כדי למצוץ הרבה כוח. לאחרונה גילו לי שאם אני מחזיק את הכפתור לאפס את GPU מעריץ האם להפעיל בו עולה כי PSU ו GPU הם בסדר, ומצביע יותר לכיוון mobo בעיה. Hopefuly אני יכול להיות מסוגלים לשאול א PSU וכרטיס המסך מאת חבר לעשות מספר בדיקות כדי לוודא זאת.

רעיונות מישהו? הייתי רוצה PIN זאת נקודה אחת (אני realise כי זה לא תמיד אפשרי) כפי בזבזתי הרבה זמן לשים את זה ביחד comp (הפיכת הכבלים ואת צנרת בהמה ו צפית וכו 'וכו'), כך הייתי רוצה להקטין העבודה מעורב תיקנה את הבעיה (למשל להחליף את GPU היה כרוך בהסרת קירור מים משאבה / reservior)

מערכת מפרט:
ז / ב '- ASUS M2N32-SLI Deluxe, מעבד - Athlon 64 X2 5600 +, GPU - Foxconn 8800GTS 320Mb OC בגרסה של זיכרון RAM - קינגסטון HyperX 2GB 800Mhz DDR2 SLI מוכן (ערוץ Daul), PSU - Zalman ZM600-HP 600Watt, Gigabyte אורורה 570 במקרה של 3D Galaxy II קירור מים CPU בלבד (GPU בקרוב hopefuly), 2 SATA Seagate Barracuda 320Gb HDD ב Raid 0.

דברים אחרים: דו קרב Samsung S182D ו-DVD Liteon DH20A1P סופרים, Procase כרטיס הקורא, Nec floppydrive, אמון WB-5400 Webcam, Logitech 5.1 X-540 בחר שפת אם, Logitech cordless לחץ Plus העכבר, IIyama HM903DT ב crt לפקח Ideazon MERC Zboard Gaming המקלדת. Daul אתחול מערכת ההפעלה windos XP SP2 ו Vista
Old 30 דצמבר 2007, 01:10
קבוצת תורמים

האם ניסית לאתחל את המחשב ב psu-use/boot התצורה המינימלית?

מסיר ו dimm ומשאיר רק אחד, אחד אופטי וכו '?

ביום א מחוספס הערכה של רכיבים מצוטט אני לא מרוצה שלך PSU amps, למה צריך לשים רק זלמן 16a בכל 12v ברכבת היא מעבר לי. I'd've העדיף שראינו 2 12v Rails עם כל 32a.

הכרטיס דורש מצוטט מסביב 26a על 12 אם הזיכרון משרת. אני מאמין כי הבעיה שלך. זה יהיה ציור בערך 60w מן יציאת PCI-E אבל עדיין, אתה הולך להיות קצר.

את יתר x כמו של מיץ, מוסיף כי יחד עם כל היקפיים המצורפת ואתה כבר wattage רעב של המערכת שם גם כן.

נסה לשאול נמוך סוף כרטיס שאינו מחייב את 6pin molex מן PSU. זה יהיה לשחרר את 12v רכבת. בתקווה זה יהיה לצמצם את הבעיה אם כבר ניסית את מינימום תצורת האתחול.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 30 דצמבר 2007, 07:47
קבוצת חברות חדשות

"האם ניסית לאתחל את המחשב ב psu-use/boot התצורה המינימלית?
מסיר ו dimm ומשאיר רק אחד, אחד אופטי וכו '? "

תודה ניסיתי מינימום psu-use/boot התצורה אך לא בהצלחה.

"ביום א גולמני הערכה של רכיבים מצוטט אני לא מרוצה שלך PSU amps, למה צריך לשים רק זלמן 16a בכל 12v ברכבת היא מעבר לי. I'd've העדיף שראינו 2 12v Rails 32a עם כל אחד."

אני לא בטוח, כי 4 x 16A 12V Rails כוח משנה הרבה כי הם בכל זאת בעיקר וירטואלית (כל המחוברים יחד נותן בסה"כ 4x16 = 64A), אני קורא את זה כי יש משהו לעשות עם מפרט ATX2 (מקסימום 20A מותרות 12V שורה אחת).

"הכרטיס מצוטט מחייב מסביב 26a על 12 אם הזיכרון משרת".

קרא את זה איפשהו, אני מאמין מצוטט מפרט היה 12V 26A mininum PSU 400W, אז אם אני על הזכות PSU (המוזכר לעיל) ואז זה אמור להיות בסדר, וכמובן לזכור כי היא עבדה בסדר בעבר.

תודה על העצות. עדיין יש לי את החשדות לגבי PSU שלך אולי צודק. כפי שהוצע לך אני הולך לנסות Low End הכרטיס כדי לבדוק את התיאוריה הזו.

יש כמה דברים אחרים אני לא מזכיר את ההודעה הראשונה זה עשוי להיות שימושי.

הבעיה רק נראית יקרה אם המחשב כבוי הוא החלפת עבור תקופה ארוכה, למשל לילה. אם אני איפה ניתן להשתיק את המחשב למטה, לחזור חצי שעה מאוחר יותר והכוח שוב את הקנס. לשים אותו במצב שינה יש את אותה התוצאה, הקשה על שטח (או anykey) אחרי חצי שעה התוצאה טובה ההפעלה (PC מחזיר אותו למקום שבו היה לפני שינה). השארת אותה לישון במצב התוצאות באותה העוצמה של הבעיה. הקש שטח לבין המחשב atempts כדי powerup נסגר לאחר מכן, לאחר מכן הרגילות presses מרובים מתג ההפעלה של מערכת ההפעלה מחדש באופן רגיל (מחזיר אותו למקום שבו היה לפני שינה)
Old 3 ינואר 2008, 00:14
קבוצת חברות חדשות

אוקיי ניסו א ATI X300 כרטיס המסך, עדיין אותו prob, כי הכללים את כרטיס המסך ואת PSU (100% לא כל כך הולך לנסות PSU אחרת כדי להיות בטוח) it' של כל כך הרבה להסתכל כמו mobo בעיה.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.