mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Maitinimo problema

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 29, 2007, 22:06
Naujas Narys

Default Maitinimo problema

Prieš šešis mėnesius aš pastatė sau naujus KOMP iki maždaug 1 mėnuo everythings metu veikia puikiai. Dabar atrodo, kad atsirado problema galia. Jei aš paspauskite maitinimo mygtuką sistemos galios iki kelias sekundes, jei gerbėjai paleisti / įsižiebti, lemputės, DVD įrašymo įrenginiai Flash tt, vandens aušinimo ventiliatorius pradeda tada viskas galias žemyn (nėra BIOS-post).

Į pradžią maitinimo išjungimo mygtuką dar kartą ir sistema galios iki gerai, bet laikui bėgant tai tampa vis blogiau kartais nereikėtų paspauskite çjungimo mygtuk 10 ar daugiau kartų pagal tokį patį rezultatą, kol sistema sėkmingai maitina iki (tačiau tai visai atsitiktinai vakar pavyzdžiui KOMP Powered iki pirmą kartą ne probs)

Su gera pradžia iki pirmos vandens aušinimo ventiliatoriai veikia tada GPU aušintuvo ventiliatorius veikia (ten ne GPU, kai ji nėra gonna darbo), tai paskatino mane manyti, PSU buvo truputį blogai, o ne duoti pakankamai sulčių, arba kad GPU kaltės ir čiulpti, kad daug energijos. Aš neseniai atskleidė, kad jei aš turėti Reset mygtukas GPU ventiliatorius veikia paleisti kuri rodo, kad PSU GPU yra gerai, ir taškų daugiau link MOBO problema. Hopefuly galėčiau turėti galimybę skolintis PSU ir grafikos plokštę iš draugų, kad atlikti tam tikrus tyrimus, kad patikrintų šio.

Ideas anyone? Norėčiau pin-point šį One Shot (aš suprantu, kad tai ne visada įmanoma), kaip aš praleidau daug laiko išleisti šį KOMP kartu (taip pat kabelių ir vamzdynų tvarkingas ir tvarkinga ir tt ir tt), todėl norėčiau kuo darbas, nustatantis problema (pavyzdžiui Swapping GPU apimtų pašalinti vandens aušinimo siurblys / reservior)

Svaidytuvo:
M / B - Asus M2N32-SLI Deluxe, procesorius - Athlon 64 X2 5600 +, GPU - Foxconn 8800GTS 320MB OC versija, RAM - Kingston HyperX 2Gb 800MHz DDR2 SLI paruošta (Daul kanalu), PSU - ZALMAN ZM600-HP 600Watt, Gigabyte Aurora 570 bylos 3D Galaxy II vandens aušinimo tik procesoriaus (GPU kai hopefuly), 2 SATA Seagate Barracuda 320GB HDD į RAID 0.

Kiti daiktai: Samsung SH-S182D ir LiteOn DVD DH20A1P rašytojų, Procase Card Reader, NEC floppydrive, Trust WB-5400 kamera, Logitech X-540 5.1 Speaker nustatyti, Logitech Cordless spustelėkite plius pele, iiyama HM903DT B CRT monitorius, Ideazon MERC Zboard žaidimų klaviatūra. Daul boot OS windos XP SP2 ir Vista
Old Gruodis 30, 2007, 01:10
Donorų grupės

Ar jūs bandėte įkelti į minimalų psu-use/boot kompiuterio konfigūracija?

Šalinama ir paliekant tik vieną DIMM, vienas optinis ir tt?

Apie apytikrį iš komponentų cituojamą nesu laiminga su savo PSU amperų, kodėl Zalman įdiegė tik 16a kiekvieną 12v geležinkeliu yra ne tik man. I'd've pirmenybę mačiau 2 12V rails su 32a kiekvienas.

Kortelė cituojamą reikia apie 26a nuo 12, jei atmintis. Manau, kad tai jūsų problema. Ji bus brėžinys apie 60W iš PCI-E uoste, tačiau, jūs ketinate būti trumpas.

Hiper x kaip savo sultyse, pridėti, kad kartu su visais Peripherals Parlamento ir jūs galia alkanas sistema yra taip pat.

Pabandyk skolintis žemos kortelę, nereikia 6pin Molex nuo PSU. Tai bus atlaisvinta 12v geležinkeliu. Tikimės, kad tai bus susiaurinti problemą, jeigu Jūs jau bandė minimalios konfigūracijos boot.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Gruodis 30, 2007, 07:47
Naujas Narys

"Ar jūs bandėte įkelti į minimalų psu-use/boot kompiuterio konfigūracija?
Šalinama ir paliekant tik vieną DIMM, vieno optinio ir tt? "

Ačiū Bandžiau minimalus psu-use/boot rankos, bet ne laimę.

"Dėl apytikrį iš komponentų cituojamą Nesu patenkintas savo PSU stiprintuvų, kodėl Zalman įdiegė tik 16a kiekvieną 12v geležinkeliu yra ne tik man. I'd've Pageidautina, kad matė 2 12V rails su 32a kiekvienas."

Nesu tikras, kad 4 x 16A 12V maitinimo bėgių dalykas, kad daug 'cause jie dažniausiai yra virtualus vistiek (visos sujungtos duoti į 4x16 = 64A sumos), aš perskaičiau, kad tai turi kažką daryti su ATX2 specifikacija (max 20A leidžiama vieną 12V linija).

"Kortelę cituojamą reikia apie 26a nuo 12, jei atmintis".

Skaityti, kad kažkur, manau cituojamą Specifikacijos buvo 12V 26A mininum 400W PSU, todėl, jei aš teisus PSU (žr. pirmiau), tuomet ji turėtų būti gerai, ir, žinoma, nepamiršti, kad ji dirbo gerai, praeityje.

Ačiū už patarimus. Aš vis dar turiu savo įtarimus apie PSU ir gal tavo teisė. Kaip jums siūloma I'm gonna try žemos kortelė išbandyti šią teoriją out.

Yra kitų dalykų aš nepaminėjo mano pirmąją žinutę, kad gali būti naudinga pora.

Problema tik atrodo, kad atsitiks, jei kompiuteris yra išjungtas ilgą laiką, pavyzdžiui naktį. Jei aš kur išjungti kompiuterį žemyn, vėl pusvalandį vėliau ir elektros energiją vėl baudos. Jo išleidimu į pristabdytosios veiksenos turi tokį patį rezultatą, spausdami erdvėje (arba AnyKey) po pusvalandžio rezultatai geri paleisties (PC grįžta į vietą, kurioje jis buvo prieš miegą). Paliekant jį pristabdytąja veiksena rezultatus pačios galios problema. Spauda erdvės ir PC atempts į powerup tada išsijungia, tada po įprastos elektros keletą mygtuko paspaudimų sistema paleidžiama iš naujo, paprastai (grįžta į vietą, kurioje jis buvo prieš miegą)
Old Sausis 3, 2008, 00:14
Naujas Narys

Geras bandė ATI X300 vaizdo plokštė, dar tą pačią bū, kad neiškiltų grafikos plokštę ir PSU (ne 100%, kad gonna try another PSU būti tikri), todėl it' ieško panašaus MOBO problema aikštelė.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Vykdomas Power Up Problema Brezzio General Hardware Chat 5 19 vasaris 2009 07:24
Galimas Power Surge Problema soldierboy General Hardware Chat 1 10 sausis 2009 21:34
Problema su maitinimo phillyrider807 General Hardware Chat 1 11 gruodis 2007 05:31
Maitinimo problemos Sharon Cases & Power Supplies 4 4 birželis 2007 00:15
Maitinimo problema danm General Hardware Chat 1 1 kovas 2007 19:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.