mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Power problēma

Reply

Thread Tools
Old Decembris 29, 2007, 22:06
New Member Group

Sešus mēnešus atpakaļ es uzbūvēta sev jaunu comp līdz aptuveni 1 mēnesi pirms everythings tiek darbojas labi. Tagad šķiet, ka tas ir izstrādājuši jaudas problēma. Ja es nospiediet ieslēgšanas pogu sistēmas pilnvaras izveidotas dažas sekundes, ja fani palaist / iedegties, diodes uz dvd degļi flash utt, ūdens dzesēšanas ventilators sāk tad viss pilnvaras uz leju (nav BIOS post).

Kas sākumā nospiežot ieslēgšanas pogu vēlreiz un sistēma jaudu līdz labi, bet laika gaitā tas ir kļuvis arvien sliktāk dažreiz ņemot nospiest ieslēgšanas pogu 10 vai vairāk reizes ar tādu pašu rezultātu, kamēr sistēma veiksmīgi ieslēgts (bet tas ir pilnīgi nejauši vakar piemēram comp ieslēgts pirmo reizi ne probs)

Ar labu sākuma pirmā ūdens dzesēšanas ventilatori sākas tad GPU dzesētāja ventilators iet (tur ne GPU, kad tas nav gonna work) tas rada man domāt PSU bija nedaudz zemāka par un nedod pietiekami daudz sulas, vai ka GPU pie vainas un nepieredzējis, lai daudz varas. Es nesen atklāju, ka, ja es tur atiestatīšanas pogu GPU ventilators nav vada, kas liek domāt, ka PSU un GPU ir labi, un norāda vairāk uz MOBO problēmu. Hopefuly es varētu būt iespēja aizņemties psu un grafikas karti no drauga veikt dažus testus, lai pārbaudītu šo.

Idejas, anyone? Es vēlētos pin-point to vienu šāvienu (es saprotu, ka tas ne vienmēr ir iespējams), kā es pavadīju daudz laika, kuru šis comp kopā (padarīt kabeļu un cauruļvadu glīta un sakopta utt utt), tāpēc es vēlētos, lai samazinātu darbu, nosakot problēmas (piemēram pārnešana GPU nozīmētu novēršot ūdens dzesēšanas sūknis / reservior)

System Specs:
M / B - Asus M2N32-SLI Deluxe, CPU - Athlon 64 X2 5.600 +, GPU - Foxconn 8800GTS 320MB OC versiju, RAM - Kingston HyperX 2GB 800MHZ DDR2 SLI ready (Daul kanāls), PSU - Zalman ZM600-HP 600Watt, Gigabyte Aurora 570 gadījumā ar 3D Galaxy II ūdens dzesēšanas CPU only (GPU drīz hopefuly), 2 SATA Seagate Barracuda 320Gb HDD 0 Raid.

Citas iespējas: Samsung SH-S182D un Liteon DH20A1P DVD rakstītāji, Procase card reader, NEC floppydrive, Trust WB-5400 webcam, Logitech X-540 5,1 skaļruņu komplekts, Logitech bezvadu noklikšķiniet uz plus pele, Iiyama HM903DT B CRT monitoru, Ideazon MERC Zboard spēles tastatūru. Daul boot OS windos XP SP2 un Vista
Old Decembris 30, 2007, 01:10
Donors Group

Vai esat mēģinājuši boot pc minimālo psu-use/boot konfigurācijā?

Atcelšana un atstājot tikai vienu DIMM, viena optiskā utt?

Par aptuvenu novērtējumu no sastāvdaļām citēto es neesmu apmierināts ar savu psu ampēriem, kāpēc Zalman ir izveidojuši tikai 16.a par katru 12v sliedes ir aiz manis. I'd've izvēlējās esmu redzējis 2 12v sliedēm ar 32.a katra.

Karte kotēto nepieciešamas veselas 26.a par 12, ja atmiņa kalpo. Es uzskatu, ka ir jūsu problēma. Tas būs zīmēšanas ap 60W no PCI-e ports, bet tomēr, jūs būs īss.

Hiper x tāpat ir sula, piebilst, ka kopā ar visiem perifērijas pievienots un esat jaudas izsalcis sistēma pastāv kā labi.

Mēģināt aizņemties zemas kvalitātes kartes, kas neprasa 6pin molex no psu. Šī būs bezmaksas līdz 12v dzelzceļu. Cerams, šis būs sašaurināt problēmu, ja Jūs jau esat mēģinājis minimālās konfigurācijas boot.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Decembris 30, 2007, 07:47
New Member Group

"Vai esat mēģinājuši boot pc minimālo psu-use/boot konfigurācijā?
Atcelšana un atstājot tikai vienu DIMM, viena optiskā utt? "

Paldies, es mēģināju vismaz psu-use/boot konfigurāciju, bet ne luck.

"Par aptuvenu novērtējumu no sastāvdaļām citēto es neesmu apmierināts ar savu psu ampēriem, kāpēc Zalman ir izveidojuši tikai 16.a par katru 12v sliedes ir aiz manis. I'd've priekšroku esmu redzējis 2 12v sliedēm ar 32.a katrs."

Es neesmu pārliecināts, ka 4 x 16A 12V rails jautājums, daudz "izraisīt tās lielākoties ir virtuāls anyway (visi savstarpēji savienoti, kas kopumā 4x16 = 64A), es izlasīju, ka tas kaut ko darīt ar ATX2 specs (max 20A atļauta viena 12V līnija).

"Karte kotēto nepieciešamas veselas 26.a par 12, ja atmiņa kalpo."

Lasām, ka kaut kur, manuprāt citēto specs bija 12V 26A mininum 400W PSU, tādēļ, ja es esmu labi par PSU (minēta iepriekš), tad tas ir labi, un, protams, jāpatur prātā, ka tas strādāja sods pagātnē.

Paldies par padomiem. Man joprojām ir manas aizdomas par PSU un jūsu varbūt labi. Kā jūs ierosināts I'm gonna izmēģināt zemas kvalitātes karti, lai pārbaudītu šo teoriju out.

Ir citas lietas, man nav pieminēts mans pirmais dienests, kas varētu noderēt pāris.

Problēma tikai, šķiet, kas notiktu, ja dators ir izslēgts uz ilgu laiku, nakti, piemēram. Ja es kur izslēgt pc noteikti, atgriezties pusi stundas vēlāk, un varu atkal savas naudas sodu. Ievietojot to miega režīmā ir tāds pats rezultāts, nospiežot kosmosā (vai anykey) pēc pusstundas rezultātus labs starta (pc atgriežas, kur tā bija pirms miega). Atstājot to miega režīmā izraisa tādas pašas jaudas problēma. Preses telpa un pc atempts uz powerup tad izslēdzas, tad pēc parastās vairākiem enerģijas pogu nospiež sistēmas restartējas parasti (atgriež, kur tā bija pirms miega traucējumi)
Old Janvāris 3, 2008, 00:14
New Member Group

Labi mēģināja ATI X300 grafiskā karte, tomēr tajā pašā prob, kas izslēdz grafikas karti un PSU (nav 100% tā gonna izmēģināt citu psu, lai pārliecinātos), lai it''s meklējat daudz kā MOBO problēmu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.