![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pred šiestimi mesiacmi som sám postavený nový comp až do cca 1 mesiacom everythings bol spustený v pohodě. Teraz sa zdá, že vyvinuli moc problém. Kdybych stlačte tlačidlo napájania systému právomocí, až po dobu niekoľkých sekúnd, ventilátory prípade spustiť / svietiť, LED na DVD napaľovačky flash atd, vodné chladenie ventilátorom začína potom všetko právomoci nadol (nie je BIOS post). Na začiatku stlačení vypínača ešte raz a systém by sa moc dobre, ale postupom času to postupne horšie, niekedy s stlačiť tlačidlo napájania 10 alebo viackrát s rovnakým výsledkom, kým sa systém úspešne zapnutí (ale to je úplne náhodný včera napríklad comp zapnutí prvýkrát bez probs) Za dobrý štart do prvej vodné chladenie ventilátory beží potom GPU chladič ventilátor beží (tu v žiadnom GPU, keď to nebude fungovať) to ma vedú k podozreniu na PSU bol trochu pod par, a nie dať dostatok šťavy, alebo že GPU zavinenia a kouřím až moc daleko. Nedávno som zistil, že keď budem držať tlačidlo reset v GPU sa spustí ventilátor, ktorý naznačuje, že PSU a GPU sú v poriadku, a body viac smerom k Mobo problém. Hopeful bych mohl byť schopný požičať PSU a grafickú kartu od priateľa robiť nejaké testy, ktoré majú overiť. Myšlienky niekto? Rád bych pin-bod v jeden výstrel (jsem si, že to nie je vždy možné), ako som strávil veľa času uvedenia tejto comp dohromady (čo káble a potrubia úhledné a uklizené atď atď), tak bych rád, aby sa minimalizovalo práce, ktorým sa ustanovujú problém (napríklad prohozením s GPU by znamenala odstránenie vodného chladenia čerpadlo / reservior) Systém Specs: M / B - ASUS M2N32-SLI Deluxe, CPU - Athlon 64 X2 5600 +, GPU - Foxconn 8800GTS 320MB OC verziu, RAM - 2GB Kingston HyperX 800MHz DDR2 SLI pripravený (Daul kanál), PSU - Žalman ZM600-HP 600Watt, Gigabyte Aurora 570 u 3D Galaxy II vodné chladenie CPU len (GPU čoskoro hopeful), 2 SATA Seagate Barracuda 320GB HDD v RAID 0. Ostatné Stuff: Samsung SH-S182D DVD a Liteon DH20A1P spisovatelia, ProCase čítačka kariet, NEC floppydrive, Trust WB-5400 webkamera, Logitech X-540 reproduktorový systém 5.1, Logitech bezšnúrový kliknite myšou plus, Iiyama HM903DT B CRT monitor, Ideazon Merc Zboard herné klávesnice. Daul windos boot OS XP SP2 a Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste sa snažil zaviesť PC v minimálnej konfigurácii psu-use/boot? Vybratie a ponecháva len jeden DIMM, jeden optický atd? Na hrubý odhad z komponentov citovaný Nie som spokojný s vašou PSU ampéry, prečo boli zaradené len Žalman 16a na každej železničnej 12V je mimo mňa. I'd've radšej videli 2 12V koľajnice s 32a každý. Karta vyžaduje citovaný asi 26 na 12, ak pamäť slúži. Verím, že to je váš problém. Bude kresba okolo 60W od PCI-E prístavu, ale napriek tomu, že ste bude krátka. Hyper x radi to šťavu, pridajte sa, že spolu so všetkými perifériami pripojené a vy ste jeden hladný príkon systému rovnako. Skúste si požičať s nízkym konca kartu, ktorá nevyžaduje 6pin MOLEX z PSU. To budete uvoľnenie 12V železnici. Dúfajme, že toto bude zúžiť problém, ak ste už vyskúšali minimálnou konfiguráciou-boot.
|
| |||
| |||
| "Už ste sa snažil zaviesť PC v minimálnej konfigurácii psu-use/boot? Vybratie a ponecháva len jeden DIMM, jeden optický atd? " Snažil som sa vďaka minimálnej psu-use/boot konfigurácia, ale nie šťastie. "Na hrubý odhad z komponentov citovaný Nie som spokojný s vašou PSU ampéry, prečo boli zaradené len Žalman 16a na každej železničnej 12V je mimo mňa. I'd've radšej videli 2 12V koľajníc 32a s každou z nich." Nie som si istý, že 4 x 16A 12V napájací lišty nezáleží na tom, že veľa 'príčinou sú väčšinou virtuálne rovnako (všetky spojené dohromady teda celkom 4x16 = 64a), čítal som, že to má niečo spoločného s ATX2 špecifikácie (max 20A povolený na jeden riadok 12V). "Karta vyžaduje citovaný asi 26 na 12, ak pamäť slúži." Prečítajte si, že niekde to, myslím si, že citovaný špecifikácia bola 12V 26A mininum 400W PSU, takže ak mám pravdu o PSU (pozri vyššie), potom by malo byť v pohode, a samozrejme mať na pamäti, že je to jemné pracoval v minulosti. Vďaka za tipy. Pořád mám podozrenie o PSU a váš možná pravdu. Ako ste navrhol som chcel skúsiť nízke konca karty na test tejto teórie von. Existuje pár ďalších vecí som sa zmienil vo svojej prvej miesto, ktoré by mohli byť užitočné. Problém sa len zdá, že štát, keď je počítač vypnutý po dlhú dobu, napríklad cez noc. Aj v prípade, keď sa zavřel ks dole, vráť sa pol hodiny neskôr a moc sa opäť pokuty. Umiestenie v režime spánku má rovnaký výsledok, stlačíte miesto (alebo anykey) po pol hodine výsledky v dobrom štarte (PC sa vracia na miesto, kde bol pred spánkom). Odchod je v režime spánku výsledkov v rovnakom moc problém. Tlač priestor a PC atempts to PowerUp potom vypne a potom po niekoľkých obvyklých odpájače lisy systém reštartuje normálne (sa vracia na miesto, kde bol pred spánkom) |
|
| |||
| |||
| Dobre pokúsila o ATi X300 grafická karta, stále rovnaké problémy, ktoré vylučuje grafické karty a PSU (nie 100% tak to skúste iný PSU byť istý), takže it 'jeho pohľadu veľa ako Mobo problém. |