мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Поуер уп проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29. Нов 2007, 22:06
Нови члан групе

Default Поуер уп проблем

Шест месеци сам себи саградили нови цомп, све до око 1 монтх аго еверытхингс буде трчање у реду. Сада се чини да су развили моћ највише проблема. Ако сам притисните дугме напајања система овлашћења за неколико секунди, цасе фанове трчање / озарити, ледс на двд пламеника фласх итд, расхладни вентилатор воде почиње све овлашћења, а затим према доле (нема БИОС пост).

У почетку притиснете поуер дугме још једном и систем би се власт у реду, но с временом је то постало прогресивно погоршава понекад имају моћ да притиснете дугме 10 или више пута са истим резултатом док се систем успешно поуеред горе (али то је потпуно случајних јучер на пример на цомп поуеред се први пут, но пробс)

Уз добар почетак први вода за хлађење обожаватељи прометују онда ГПУ хладњак вентилатор покреће (постоји ни у ГПУ, када то није гонна рад) доводе ме на овом осумњичени за псу је мало испод номиналне вредности, а не даје довољно сока, или да је ГПУ ат? тите сисанче и превише снаге. Недавно сам открио да ако држите ресет тастер у ГПУ фан који не изводити сугерише да је ГПУ и псу је ок, и више бодова према мобо проблем. Хопефулы сам могао бити у могућности посудити један псу и графичком картицом од пријатеља урадим неке тестове како би потврдили овај.

Идеје никога? Хтела бих пин-ова у једном тренутку метак (И схвати да то није увек могуће) као што сам провео доста времена стављајући овај цомп заједно (стварање каблирање и цјевовода уредан и сређена итд итд), па бих желео минимализирало рад укључени поправљања проблема (на пример на ГПУ трампљење би да укључује одстрањивање воденог хлађења пумпа / ресервиор)

Спецификације система:
М / Б - Асус М2Н32-сли Делуксе, ЦПУ - Атхлон 64 Кс2 5600 +, ГПУ - Фоксцонн 8800ГТС ОЦ 320Мб верзију, РАМ - Кингстон ХыперКс 2ГБ 800Мхз ДДР2 сли спремна (Даул канал), псу - Залман-ЗМ600 ХП 600Уатт, гигабајт Аурора 570 случај са 3Д Галаксы ИИ вода за хладјење ЦПУ само (ГПУ ускоро хопефулы), 2 САТА ХДД 320Гб СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА у РАИД 0.

Остале ствари: Самсунг СХ-С182Д и Литеон ДВД ДХ20А1П писцима, Процасе читач картица, НЕЦ флоппыдриве, Труст УБ-5400 УЕБЦАМ, Логитецх Кс-540 5,1 звучника сет, плус кликните Логитецх бежични миш, ИИыама ХМ903ДТ Б ЦРТ монитор, Збоард Мерц Идеазон гаминг тастатури. Даул боот ОС уиндос КСП СП2 и Виста
Old 30. Нов 2007, 01:10
Донаторска Група

Default Поуер уп проблем

Јесте ли покушао чизма рачунар у псу-усе/боот минимална конфигурација?

Уклањање и остављајући само један ДИММ, један оптички итд?

На грубу процену од компоненти котираним нисам сретна са својим псу појачала, зашто Залман обуке само 16А на свакој 12В раил је иза мене. И'д'ве жељених видио да имају 2 12В са жељезнице 32а сваки.

Картица котираним 26а захтева око 12 дана ако је меморија служи. Ја верујем да то ваш проблем. То ће бити извлачење око 60у са ПЦИ-е, али још увек луку, те бити лијегање бити кратки.

Тхе Хыпер кс'с попут сока, додати да је заједно са свим приложеним периферије и ако сте један снагом гладна систему постоји као добро.

Покушајте позајмим ниском крају картицу која не захтева 6пин молекс из псу. То ћемо бесплатно до 12В раил. Надам се да ћете сузити овај проблем ако сте то већ покушао минимална конфигурација-чизма.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 30. Нов 2007, 07:47
Нови члан групе

Default Поуер уп проблем

"Јесте ли покушао чизма рачунар у псу-усе/боот минимална конфигурација?
Уклањање и остављајући само један ДИММ, један оптички итд? "

Хвала ЈА суђен псу-усе/боот минималну конфигурацију, али не и срећу.

"На грубу процену од компоненти котираним нисам сретна са својим псу појачала, зашто Залман обуке само 16А на свакој 12В раил је иза мене. И'д'ве жељених видио да имају 2 12В шина са сваке 32а."

Нисам сигуран да је 4 кс 16А 12В поуер шина ствар толико јер су они углавном виртуалне Аныуаы (све заједно спојено даје укупно 4кс16 = 64А), читао сам да је нешто радити са АТКС2 наочаре (макс 20а дозвољено 12В на једном реду).

"Картица котираним 26а захтева око 12 дана ако је меморија служи."

Прочитајте да негде на, верујем да је био котираним наочаре 12В 26А мининум 400У псу, па ако сам право о псу (споменуто) онда би требало да буде у реду, и, наравно, имати у виду да је фино радила у прошлости.

Хвала за савете. ЈА па ипак имати моје сумње о псу, можда и ваше право. Као што сам сугерисао гонна пробати ниску енд картице у овој теорији тест оут.

Постоји неколико других ствари нисам у поменути мој први пост који би могли бити корисни.

Проблем је само изгледа да се десити ако је ПЦ искључен за дуго временски период, на пример преко ноћи. Ако сам гдје се могу затворити доле рачунар, вратите се пола сата касније и поново се снагом својих реду. Стављајући га у слееп моду има исти резултат, притиском на спаце (или аныкеы) након пола сата добре резултате у покретању (ПЦ враћа у којој је пред спавање). Остављајући га у слееп моду резултате у истом снагом до проблема. Притисните простора и пц атемптс до тада поуеруп затворити доле, а затим након неколико уобичајених поуер дугме пресе систем рестартује нормално (враћа у којој је пред спавање)
Old 3. Мар 2008, 00:14
Нови члан групе

Default Поуер уп проблем

Ок једном покушао АТИ Кс300 графичком картицом, још исте проблеме, који правила из графичке картице и псу (није 100% па ћу пробати други псу бити сигурни), па ит''с хандсоме пуно попут мобо проблем.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Текући снаге до проблема Бреззио Генерал Хардуаре Цхат 5 19 фебруар 2009 07:24
Могући Поуер узбуркање Проблем солдиербоы Генерал Хардуаре Цхат 1 10 јануар 2009 21:34
Проблем са напајања пхиллыридер807 Генерал Хардуаре Цхат 1 11 децембар 2007 05:31
Снага Проблем Схарон Цасес & Поуер Супплиес 4 4. јуна 2007 00:15
Поуер уп проблем данм Генерал Хардуаре Цхат 1 1 март 2007 19:29
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц